Тренировки в домашни условия-12

• 41 215
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Днес мързеливо въртях само 30 минути обръч  Simple Smile

# 586
  • Sofia
Vasencetto , добре дошла! 20 мин интервално кардио е добре Peace Ти правиш 15, за начало е о.к, постарай се да увеличиш с 5 мин. Не е лошо  да правиш в добавка и някакви упражнения от нашите програми . Успех!
evich , Poker Face, благодарности за тренировките Hug
Нямам търпение да изпробвам наред всичко.
И мен ме гони голям глад тези дни....Но това при мен е защото дълго време бях на диета, нали знаете как е Cry Трябва да се стягам, за да запазя загубените кг.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:55 от Margi

# 587
 Hug Марги,  чета ти мислите  Laughing   bouquet
Тази вечер ми се стори, че ми е тежко от вечерята и след един час се метнах на тренажора. Изкарах (с триста зора) 21 минути/  отброи ги като 7 км бягане - средно бързо, към 20-21 км/ч.
Ама не мога да свикна сутрин, сутрин така ми се спи, а вечер нямам време, защото веднага след това си трябва и душ, вир вода ставам. Но съм упорита като никога и съм твърдо решена да тренирам всеки ден.
Ще се радвам да пробвам и някои тренировки от вашите, обаче не знам наистина към какво да се насоча... ще ми се нещо за топене на коремчето и естествено на бедрата. И определено да не ми трупа на прасците, защото и без това са ми мусколести  Thinking
Може би нещо леко за начало, ако ми кажете и колко често на седмица  newsm78 защото определено нямам всеки ден 40м- 1 час за тренировки  Sad Работа от 9-18 ч. , къща, близнаци - 5г. диванета-момчета, и мъж  Laughing яка работа си трябва !
Приятна вечер , момичета !

# 588
Във ФБ видях, че моята любимка Шалийн Джонсън, днес има рожден ден Simple Smile

# 589
Ето тази тренировка е по- комплексна
http://obuk.ru/uploads/posts/2010-09/1284712097_nell-mcandrew-maximum-impact.jpg
Всички мускулни групи, кардио, доволно количество упражнения за корем  newsm74
Готина музика Satisfied

Това и още две нейни тренировки сега ги свалям да ги "преслушам"  Sunglasses
може ли да ги качиш в Докса

Утре ще кача това и още две неща, които свалих на Нел  Peace Аз си мислех да ги кача, защото доста време се точи свалянето от сайта.

Аз днес се отчитам с кардиото на Мишел  Grinning

Момичета, знаете ли дали има някакъв период, в който тябва да се почива между две тренировки  Rolling Eyes Примерно днес минах тренировката вечерта след работа. Утре мисля да я мина сутринта. Дали няма да си претоваря мускулите само с няколко часа почивка  newsm78 Или зависи само от това как се чувствам...

# 590
  • Sofia
Vasencetto , хубаво е да тренираш поне 3 пъти седмично. Тъй като очевидно нямаш време, ти качих тези съвсем кратки  (8-10 мин) тренировки като малка добавка към кростренажора. Пробвай дали ти допадат, ако не, ще мислим нещо друго за теб.
За всички, които нямат време   :
YouTube - 10 minute solution pilates buns and thighs.mp4
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=de6df98bb1
Файл : tae bo - 8 minute workout.mpg
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=8a8b30928c
Линковете за достъп до файловете ще бъдат активни до : Сряда 16.02.11.
veselina_s_p ,  според мен ти сама ще  усетиш дали се претоварваш.
Лека нощ от мен:)

# 591
10_YEARS_DVD_AD.avi - http://dox.bg/files/dw?a=8f0eee1127  - това е каланетика - 10 години по-млада , ще е активно до 16 февруари!
Правих я в понеделник и още имам мускулна треска  Grinning
Проблемът е че е много кратка, не натоварва много и докато се усетя - свърши!
Някой да има още варианти на каланетика?
Иначе съм много доволна от у

veselina_s_p аз редувам към 2 дни между тренировките през зимните месеци, защото ги чувствам много "сухи" - само мускулно натоварване, без много аеробни действия. През лятото мога да си позволя да тичам всеки ден и да плувам 3 пъти седмично, но там натоварването е плавно и комплексно.

# 592
  • Torino,IT
Днес разнообразих с двете 10 дневки за долна и горна част, много хубаво се натоварих Peace
Сега си свалям тренировката на Джаки Peace

# 593
  • Ст Загора
veselina_s_p мерси предварително за нещата които ще вкараш в докса
Margi тези бързите тренировки са много добра идея тегля си сега таебо -то хубаво си направила че си ги вкарала в докса

# 594
  • GYM
Днес - поредния час каланетика, мисля 46ти поред Embarassed Известно време прекъснах, но имах някакъв хормонален проблем и не ми беше до това...

# 595
Здравейте  Simple Smile
Днес ми се объркаха плановете за тренировка. Започнах с кардио интервалите на Мишел, но много започна да ме боли корем (колит ли е, гастрит ли е  ooooh!) и прекъснах, около 30-тина минути изкарах от него. После направих една програма половин часова за задните части  Simple Smile Запълних времето, но коремът все още ме боли  Confused

# 596
Днес се отчитам с гирите на Дозис и почти цялото от втората част за корем на Джаки!
Момичета, до довечера  ще кача Оne on One на Джаки!

# 597
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Супер,че ще качиш Джаки.

# 598
Jackie.Warner.One.on.One.avi -
 http://dox.bg/files/dw?a=a6d602897b
това е което изтеглих днес!

# 599
Мерси, момичета, за отговорите  Hug

Аз се пробвам сега да чака нещата на Нел, но ми излиза съобщение, че мога да качвам само файлове до 50МВ  Shocked А това е нищо...Някой да има идея какво е това чудо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт