Тренировки в домашни условия-12

• 41 195
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Lindita,  не, не се водя по календара, понеже някои са много дълги, а нямам толкова време.
Решила съм за месец да въртя Тае-бо и от Деби - Кардио експрес и Шейп ит ъп.
Тези две от Деби ми допаднаха най-много.

# 571
Jackie Warner - Personal Training - Power Circuit Training - 1 - 40-Min Total Bod -

http://dox.bg/files/dw?a=4f8270d58b

това е новото 40 минути  на Джаки, вчера го е изтеглих, но не съм го играла, активно е до 15 февруари!

# 572
Margi блгодаря ти за тренировката Hug, сега ще се опитам да я сваля. А тази на Nell също много ми допадна, нямам търпение да я опитам.

# 573
Здравейте  Simple Smile
Днес костренажора със сериал, преди малко 30 минути обръч, за вчера също си добавям и обръч  Crazy
Тегля една от новите тренировки на Нел, утре може и да я пробвам, Линдита сподели, че била тежичка, но едва ли ще е по-тежко от тази на Мишел  Laughing

# 574
и аз да се отчета днес като хората - фет бърнинга на Aerobics Oz Style и 40 мин на пътечката  Grinning

# 575
И аз си изтеглих 40-мин.тренировка на Джаки. Изглежда ми много готина  Grinning Преди малко сефтосах една от нейните програми за корем - тази в изправено положение. Много ми хареса  Peace
А сутринта се разтъпках с Шалийн  Grinning

# 576
Ето тази тренировка е по- комплексна
http://obuk.ru/uploads/posts/2010-09/1284712097_nell-mcandrew-maximum-impact.jpg
Всички мускулни групи, кардио, доволно количество упражнения за корем  newsm74
Готина музика Satisfied

Това и още две нейни тренировки сега ги свалям да ги "преслушам"  Sunglasses

# 577
Здравейте момичета!  Нова съм, никога не съм писала при вас, но ето че се престраших  Grinning
Сега, малко да се представя - миналата година спрях цигарите и за около 5-6 месеца качих към 10 кг. Сега съм 65 и ми е много криво  Confused  Твърдо съм решила да си върна старите дрехи.
Взех си кростренажор и от 5 дни вече си правя тренировки рано сутрин - тичане (ниско натоварване/ висока скорост- е колкото ми е възможно де, към 20 км/ч.  Embarassed Гледам да е не по-малко от 5 км или около 15 мин. без прекъсване) Потенето е яко, пулсът скача... Харесва ми, но не съм сигурна дали правя всичко  както трябва. Т.е. не искам да развивам мускули, а да сваля килограми. Комбинирам с вода, зелен чай, кафе  Laughing и лек хранителен режим...

Ами това е, вместо запис, да ви чета . А ще се радвам и на всякакви съвети  Hug 

# 578
  • Ст Загора
Ето тази тренировка е по- комплексна
http://obuk.ru/uploads/posts/2010-09/1284712097_nell-mcandrew-maximum-impact.jpg
Всички мускулни групи, кардио, доволно количество упражнения за корем  newsm74
Готина музика Satisfied

Това и още две нейни тренировки сега ги свалям да ги "преслушам"  Sunglasses
може ли да ги качиш в Докса

# 579
Момичета,не откривам линкове за каланетика ,а като че ли имаше пуснати?Можете ли да постнете нещо? Hug

# 580
  • Torino,IT
Здравейте момичета Hug
От вчерашното бягане на място на Нел ме болят страшно прасците и предната част на краката в зоната под коляното до глезените, едвам ходя, затова днес ще правя кардио интервалите на Мишел като там където има бягане на място ще го заместя с пружиниране от един крак на другия.
Това кардио голям глад ми докарва, вчера съм изяла половин тава пълнени чушки, ужас Rolling Eyes

# 581
10_YEARS_DVD_AD.avi - http://dox.bg/files/dw?a=8f0eee1127  - това е каланетика - 10 години по-млада , ще е активно до 16 февруари!
Днес правих на Нил програмата и после на Джаки Уорнър първата част от това корема!
На Нил не ме натовари особено! На Мишел Дозис са по-натоварващи! на Джаки много ми допадна!

# 582
Jackie Warner - Personal Training - Power Circuit Training - 1
Мммммдаа, тази тренировка е идеална.
Правих и двете тренировки за корем на Джаки, мога да кажа, че са повече от Ок Grinning

# 583
evich, много благодаря !

Днес - Това е Тае-бо, че трябва да увелича кардиото, почти +3 съм от празниците  ooooh!

# 584
ехооо и от мене!
Днес съм на програмата на Нил и първата част от програмата на Джаки за корем!
Това на Нил почти не ме натовари, но някакъв луд апетит ми отваря, едва се удържам!

Общи условия

Активация на акаунт