Тренировки в домашни условия-12

• 41 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
133 час каланетика преди малко.
Бях болна и се залежах.

# 721
Ох, не мога да тегля от този линк, за това ако можеш го качи на докса! Става въпрос за Инсане Абс на Били!
Пиши какво ти трябва, ако имам да ти кача, Lord of the Dark!
 Heart Eyes

# 722

core мисля че са мускулите на корема, странични (паласките), долна част на гърба и още нещо имаше  newsm78  с две думи торса без раменете и краката.

благодаря  Peace да, оказва се, че в анатомията означавало най-общо всичко без краката и ръцете  Peace след малко слагам малките да спят и ще отпочвам.. но съм раздвоена между Нел Макандрю и новото тае бо инферно (ама какво име  Laughing) на Били Бланкс...

# 723
  • Sofia
Слим ин сикс 2 , влизам в час  Flutter

# 724
Lord of the Dark  Hug Hug Hug сега го тегля.
Моля ви дайте ми линк към друга тренировка на Нел, аз съм свалила Cardio_Core_and Strech, да ги разнообразявам.
Днес правихме крос семейно, голям кеф  Grinning

# 725
Днес Кардио кор експрес с Деби  Simple Smile

# 726
  • Sofia
Вчера правих Джаки едночасовата, но малко я посъкратих- тренирах само 5 мин за ръце. Май не ми беше ден, защото тренировката ми се стори много скучна. 40 минутната и' пък, обратно, много ми допадна и  мина страшно бързо времето.
Днес правих Сидни 10 дневката за долна част. Много ми е любима. Peace От 2 мисля да водя малката на кънки и ще поспортувам още малко.
Живанк@, диетата на Байкова направи ли я?
yasmina, добре дошла отново!
Хубав ден на всички!

# 727
Привет!
Успях да изтегля Инсани абс от руския торент от лаптопа на мъжа ми , защото аз имам някаква забрана и от моя не става, да не говорим . че не става и от още няколко компа на бача, които администрирам!
Днас съм на бача и даже си го направиих на диск, че да си го гледам на плазмата!

Днес от физа почивам!

http://dox.bg/files/dw?a=c4b6b93c54 това е Инсани абс - актижно до 27 февруари

До после!

# 728
Два дни почивах,и днес Джаки 40мин. ме раздвижи добре .Дано вече не ме хваща силната мускулна.

# 729
евич, тъкмо днес го дръпнах това от руския торент, утре ще го тествам  Simple Smile
Да се похваля, че си взех нови 2-килограмови гири от Карфур, малко са обемни, защото са пластмасови, ама не ми пречи. Ще ги пробвам с Джаки тези дни (със старите ми по 1 кило се втрисах мускулно, с тези не ми се мисли  Laughing).
Имам изтеглен малко пилатес за корем, ще го включа и него по обяд, поне е 20-тина минутки само.
Днес активно почивам и се освинвам с храната  Whistling

# 730
Аз го разгледах сега на бача и то подробно и утре живот и здраве ще го изпробвам!
Леле, колко имам до края, нямам думи!

# 731
evich  Ама ти много работиш...и в неделя...кога ти остава време за тренировки?!??! newsm78

# 732
Момичета, чудех се...дали някоя от вас ползва  добавки преди или след тренировка. Преди пиех Л-карнетин....сега не съм вземала. Само понякога вземам от протеините, които мъжа ми пие преди тренировка.
Споделете опит Grinning

# 733
  • Бургас
Днес Tae Bo Insane Abs и 20 мин. горна част от на Джаки едночасовата.
Добавки не пия, но и на мен ми е интересно да чуя какво ще кажете по въпроса.

Вив честито гири, със здраве да ги вдигаш  Simple Smile
!Diva! ето още Нел http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3158400

# 734
АЗ също пиех Л-карнитин преди тренировка,но когато въртях само вело.Но мисля сега пак да започна,чакам да стане месец от домашните аеробики ,да вида резултата и го почвам.

Общи условия

Активация на акаунт