Тренировки в домашни условия-12

• 41 279
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова Година момичета! Hug

Аз последните 3 дни правих ето това. Харесва ми, обаче много подскоци, на третата част направо не си чувствам краката вече. Иначе музиката е много готина, движенията също. newsm68

Хванах му цаката! Забелязах, че като правя една тренировка 4-5 поредни пъти и движенията ми омръзват, после ми се загубва стимулът и спирам да тренирам за неопределен период от време. Сега съм решила да правя само dance тренировки, защото много ми харесват и ще си ги сменям на всеки 3 дни.  Grinning

За следващите 3 дни съм си подготвила това. Старичко е, но музиката е готина, движенията ми се виждат хубави и натоварващи, макар и в по-бавно темпо. След 3 дни ще кажа как е. Laughing А мацките от клипчето колко костюма смениха... hahaha Joy

# 226
  • Torino,IT
Ох, заинтригувахте ме сега с този метаболизъм на Tracey Staehle. Може ли някой да го качи в докса Praynig Hug

# 227
http://dox.bg/files/dw?a=73f01f4c9d - момичета, това имам с топка на Пилатес, не е лошо!

# 228
Веси, мерси за инфото  Hug Малко се чудя да го правя, че имам проблем с кръста от такива приклякания с гирички  newsm78 Но съм любопитна и харесвам интервалното, и ще го сложа в програмата за тази седмица.
Да се допиша, Lindita:

Tracey Staehle Metabolism.avi   - http://dox.bg/files/dw?a=1a4cddf23d

до 18.01 е активен.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 09:48 от Jerry F

# 229
Аз си продължавам с Клаудия Grinning Вече направих един пълен месец ежедневни тренировки .От няколко дни дори си вързвам и тежести на краката и упражненията на земя ги правя с тях,за по-голямо съпротивление,че иначе ми станаха много лесни  Peace  ефектът наистина е видим,а и по дънките се усеща Grinning След малко се мятам на 32 тренировка Peace

# 230
Веси, мерси, че сподели, аз я прегледах тренировката на бързо, мацката бая крак извади  Laughing Днес щях да я тествам, ама не се събудих с алармата и го дадох по-леко с втори час каланетика  Blush
H0uSse_Baby, преди доста години я бях теглила първата тренировка, но много оплитам краката  Laughing Не съм аз за данс-ове, не е ли клекни, стани, падни, не мога да хвана движенията.

# 231
Честита Нова Година момичета! Hug

Аз последните 3 дни правих ето това. Харесва ми, обаче много подскоци, на третата част направо не си чувствам краката вече. Иначе музиката е много готина, движенията също. newsm68

Хванах му цаката! Забелязах, че като правя една тренировка 4-5 поредни пъти и движенията ми омръзват, после ми се загубва стимулът и спирам да тренирам за неопределен период от време. Сега съм решила да правя само dance тренировки, защото много ми харесват и ще си ги сменям на всеки 3 дни.  Grinning

Аз само това тренирам.Свалила съм си един куп програми, обаче тази най-много ми допада,а виждам и ефект. В темата прочетох, че е хубаво да има разнообразие и затова сега ще си потърся нещо различно Simple Smile

# 232
viv-mivhahaha и аз се оплитах, ама се свиква. Grinning
Beloved, и на мен ми харесва, ама не мога едно и също да тренирам, много ми омръзва. Grinning

# 233
Търся програмата Denise Austin's 3-Week Boot Camp,някой ако може да помага   bouquet Flutter

# 234
# 235
http://lionsgatepublicity.com/epk/dec09/images/da_BootCamp.jpg
Това е,споделиха ми,че е много ефикасно и лесно.

# 236
Мисля, че е същото. Peace

# 237
Днес и аз направих новия Метаболизъм  Crazy
Веси, зор ми беше и на мен на рамената, въпреки че гиричките ми са от 1 кило. Наистина е по-различна от другите тренировки, времето ми мина неочаквано бързо, доволна съм, но си е тежичка, де  Simple Smile

# 238
Здравейте, малко се поизгубих, но мисля пак да се навясвам. Вчера правих Aerobics Oz Style- Fat Burner Breakthrough. Относно сплитането на краци за сега съм научила да започвам съчетанията само с десния крак  Mr. Green , че докато им смогна на приказките... Днес ще почивам, че имам силни крампи в ръцете и не минава от седмица вече.

# 239
аз тръгнахх на фитнес от 3-ти и съм мн доволна всеки ден ходяя.иначе не съм спрялаа с упражненията но гледамм повечко за коремм ,защото на фитнеса достатъчно правя за крака

Общи условия

Активация на акаунт