Тренировки в домашни условия-12

• 41 276
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • Torino,IT
Днес и аз направих новия Метаболизъм  Crazy
Веси, зор ми беше и на мен на рамената, въпреки че гиричките ми са от 1 кило. Наистина е по-различна от другите тренировки, времето ми мина неочаквано бързо, доволна съм, но си е тежичка, де  Simple Smile

Е, и аз свалих новия метаболизъм, може ли се Mr. Green ще се прави Peace
Мерси много  bouquet

# 241
  • Sofia
Аз днес скромно се отчитам с пилатес за долна част. Като заспи моята маймунка може и още нещо  за 20-30 мин. да направя, ще видя какво да бъде.
Днес съм доволна от себе си, защото внимавах с какво се храня, по малко и все диетични неща, вечерях много рано и не съм хапнала нито 1 парченце шоколад, което е успех.  Сутрин съм решила да започвам деня с чаша топла вода и да ям само плодове до 12ч.
Смятам да продължавам да се старая, колкото и да тренирам, установих, че без диетка няма да мина. Утре за 1 път ще ходя на антицелулитен масаж, за да може борбата да е по всички фронтове Laughing

# 242
128 час каланетика днес.  Heart Eyes

# 243
Здравейте, мацки

Сколасах и аз да се отчета с нещо най-накрая  Laughing Вчера минах Турбо Скълпт на Шалийн и съм просто удивена от себе си, че дне нямам мускулна треска след празничната отпуска от тренировки  Mr. Green
В момента си свалям хваления нов Метаболизъм и ще го пробвам скоро време  Grinning Само да влезна малко в релси.

# 244
  • Sofia
По молба на peggy качих отново  : Claudia Schiffer - Perfectly Fit   в докса.
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=d785a85b1d
Активен е до 19.01.

# 245
Тренировката на Клаудия подобна на тези на Синди ли е  Simple Smile

# 246

Момичета, след като от месец само ви чета, реших днес да се запиша в темичката.
От пълен спортен мързел съм решила да мина на ниво начинаеща спортуваща домакиня. Embarassed
Първа стъпка - попрочетох темичката, вече знам какво е накат, но имам още да уча.

Втора стъпка  -пробвах  това...
страхотно е.Много приятно и ефикасно.Само за 5 дни забелязвам голяма разлика в дупето и бедрата.Стегнах се видимо , колкото и да не вярвах.
 meri 68   голямо благодарско за линка! Hug

От 01.01 започнах всеки ден 2 пъти по 30 минути Nordic Walking.
Свалих Синди Пийсмарч, но издържах само първите 7-8 минути.Това ми е третата стъпка, но май ще ми трябва повече време.Скоро ще ходя до тукашната библиотека и ще си взема разни ДВД-та по темата.
Jerry F благодаря  много и на теб за качените файлове.  Hug
Успех на всички, ще ви следя всеки ден.

# 247
  • Бургас
Отчет за вчера- кардиото на Сидни Уитмарш, днес метаболизма на Tracey Staehle. Вив и аз днес играх част от упр. с 1 кг, че от онзи ден ме наболяваше малко лакътя.  Мацката наистина е заформила бедър, може би е от степ аеробиката (видях че има доста в ру тракера) newsm78.

Nornyana, 3-Week Boot Camp  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2672671
gardje внушителна бройка, браво!

# 248
Ето ме и мен, пълен новак и при мамите, и за упражненията Simple Smile
Записвам се - с първоначални данни - 170 см, 67 кг, цел - поне 60 кг
Определено съм на мнение, че застоялият живот ни прави по-неподвижни и ... пълнички. Затова определено смятам да наблегна на спорта, без някакъв по-особен режим на хранене. Ех, къде беше времето, когато ядях колкото си искам, а после свалях когато си поискам....
Но.... време е за повече дисциплина и постоянство. С вас съм, момичета!! Peace

# 249
Здравейте ,момичета

Искам да се запиша при вас и да отслабна вече...80кг съм ,благодарение на медикаменти напълнях,но искам да си ги сваля до 54кг ,е не на ведъж...Започвам с упражнения пилатес в къщи... Simple Smile

# 250
Веси, аз имам треска отпред на рамената и малко отзад на бедрата, леко, но се усеща.
Днес отчитам 3-ти час каланетика от новото броене  Simple Smile
Добре дошли на новите момичета  Hug

# 251
A, не, утре ставам и почвам метаболизма на Трейси  Joy

Момичета, да знаете календара на Хип-хопа на Шон ?

# 252
Момичета,вие след тренировка огладнявате ли newsm78 Аз направо озверявам Sick Какво хапвате и колко време след тренировка е добре да се яде,за да се слабее откъм мазнинки  Mr. Green

# 253
Оооооооооооооооооооооооооооооо, добре дошли на решилите да потренират. Момичета, началото е най-трудно - боли тук, там, може малко мускулна треска, но всичко минава бързо.
Истинското удоволствие идва, когато стават видими резултатите. newsm39
 Liana 2, радвам се, че са ти харесали упражненията от линкчето. След около месец ще си изумена от резултата. Успех на всички, хубав ден и честито на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

# 254
Здравейте момичета,

Чета ви от доста отдавна и много се радвам,че ви има!!!!
Да се отчета и аз, 20 мин интервално кардио на  велото по схемата на Поци 8/12 и Синди. Има ли и други, които карат вело като мен Rolling Eyes
Марги мерси, за упражненията на Шифър  bouquet
Вчера ми подариха швейцарска топка и сега ми трябват упражнения за нея Wink само такива нямам Wink
Може ли някой да ми препоръча нещо? Казаха ми, че  в двете ДВД-та от списание Селф, Идеален ханш и Плосък корем имало упражнения с топката, но аз тез ДВД-та не мога да ги намеря и изтегля Sad Ще се радвам много, ако някоя от вас ги има.

Поздрави и приятен уикенд на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт