Тренировки в домашни условия-12

• 41 257
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Аз не съм писала в не знам вече колко теми... Миналата година по това време въртях обръч, обикновен пластмасов, НО пълен до дупка с боб, да тежи  Blush Обърнах нета и какви ли не магазини за спортни стоки и прочее, но железен или дървен не можах да открия Sad Само едни за 50-70 лв (които щях да дам), сглобяеми, от магазини Самоздрав, които обаче не знам доколко са добри...
Всяка вечер (понякога и сутрин)  си въртях по 30 мин. и ми се отразяваше изключително добре, и аз самата се чувствах прекрасно! Но каква ми е болката...Ест.пластмасовия обръч се отваря на няколко пъти и нито дебела шведска лента, нито мега не знам си какво екстра стронг лепило не помага да стои пак затворен...Та, искам да попитам дали някоя от вас тук няма идея какво да направя, как да го закрепя, какво да му сложа на този обръч та да си седи затворен докато въртя? Или да питате мъжете около вас може да са по-идейни Wink

Там където се затваря му пъхни едно дървено чопче с диаметъра на обръча ,затвори го и го закови с гвоздейчета,така че да хванат и пластмасата и дървото Peace

# 331
Мерси! Започвам издирване на нещо дървено подобно Wink

# 332
  • GYM
привет,
ми да се разпиша с първи час каланетика снощи, имам мускулна треска на краката, каквато отдавна не съм имала  Peace

чакам някой с каланетика да се включи за сверка на часовника - колко от тези часове трябва да се направят за резултат, казва ли го някъде във филма? помня, че имаше момичета тук с голям брой часове  Hug
Прочетох те, че играеш 10*10, преди време го бях почвала, но нещо не ми допадна...Както и да е, ако ти харесва, играй го, аз играя каланетиката на Калан Пинкни и съм на 41 час. Обикновено я играя през ден, понякога всеки ден. Резултата зависи от много неща - килограми, фитнес ниво и пр., мускулна памет и т.н. При мен ефекта се забелязваше и на 10тия час, но на 20 тия вече беше очевиден. За себе си мисля, че ще съм перфектна на100- тния час, но аз съм свалила около 30 кг през годините и имам мнооого кожа и меса за стягане. Просто си играй и отброявай часовете, успех ти желая Hug

# 333
  • Torino,IT
Днес пак се пробвах на антицелулутната и беше по добре от вчера, даже по едно време започна да ми харесва, после направих и силовата и що пот се стичаше по мен, от лятото не ми се беше случвало, май ще я правя редовно Peace

# 334
Днес пак се пробвах на антицелулутната и беше по добре от вчера, даже по едно време започна да ми харесва, после направих и силовата и що пот се стичаше по мен, от лятото не ми се беше случвало, май ще я правя редовно Peace

Може ли линкче,че не я откривам ...силовата Simple Smile

А няккой да е правил системата за 6-те седмици,дето аз я почнах и как процедира Slim and sleek?

# 335
velvetvoice, благодаря за отговора  Hug

20-ти час ми звучи добре като ясно зададена цел  Peace

а може ли линк към каланетиката, която ти правиш? аз свалих тази, която е на първа страница в dox линка... едночасова тренировка, водена от самата Калан... мислех, че точно тази тренировка е 10х10...

# 336
K-Swiss Tubes workout,  а след това започнах третата секция от Pump it up.Мислех си да направя антицелулитната, но минах само със загрявката от нея и засега нямам намерение да я правя.

# 337
Привет спортни дами   bouquet
Вчера хвърлих един обстоен поглед на тази така привлекателна тема и ми се иска да се впиша сред вас  Heart Eyes
За спортна натура не се смятам, освен че преди мноооого години бягах по 7км. на ден ама това беше отдавна Mr. Green Та доста годинки си поддържах една перфектна фигура без да се "потя" и си пафках като комин.
След един спонтанен аборт и заседнал начин на живот метнах едни 8 килца за година и при последвалата бременност още 16. Пак добре че вече не пуша Mr. Green От бременноста имам да свалям още 7 и с тези 8 от преди мисля доста да се поизпотя, но да постигна фигурата която имах.
Въпроса ми е какво ми препоръчвате да правя, при положение че кърмя, сравнително обездвижена съм и смятам да започна с нещо по-леко като за начало. Помагайте  Hug

# 338
!Diva!, ми аз за това не ходя в зала (а искам поне веднъж да видя как съм с техниката  Wink). Но около нас са от 19.20 -30  Rolling Eyes аз отдавна съм се намуала дo това време  Joy

Днес АбсХип-Хопа - Тотал боди бърн 2. Въртя си три тренировки от там на седмица, другите ги запълвам, я с Били, я с нещо друго.

Как е антицелулитната, има ли сложни движения ?

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 17:46 от Jerry F

# 339
  • На плажа
Здравейте момичета,случайно попадам на тази хубава и полезна тема.Но за съжаление нищо не мога да разбера,повечето линкове не се отварят , а руския сайт ми е съвсем непонятен.Опитах се,чрез коментарите ви да си харесам упражнения за корем,но нещо не се справих EmbarassedТа моля за помощ  Praynig

# 340
Джери, спокойно можеш да поскачаш на антицелулитната, хореографията е опростена  Hug На мен Били ми е с по-сложни движения  Crazy
Линдита, аз съвсем леко се изпотявам на антицелулитната, но аз и на другите трудно хвърлям по малко пот, в мен ли е проблема? Дали е нормално, уж се натоварвам...
Уффф, гризах едни бисквити днес, че и шоколад  Embarassed

# 341
Айде и аз да се похваля Embarassed. Вчера и аз се захванах с Тае бо-то. Лелелелеле направо се размазах. по едно време викам си ще пукна. Дано днес да е по-добре. Ще взема да пробвам антицелулитната. не че е по-лесна, но като че ли е по за жени. А ако някога напредна, ще пробвам тае бо отново. Ей не е лесно да си жена Whistling. Сланини ли да топя, да се стягам ли, диета ли да пазя, бръчки ли да опъвам, коса ли да оправям, манджи ли да доизкосурявам...Но няма как да сме живи и здрави да го правим. Айде успех на всички.

# 342
Вив, мерси  Hug утре я пробвам  Hug  И аз не се потя много, а как беше преди две години  ooooh! Все си мисля, че достатъчно сме свикнали на голямо натоварване и за това е така  ooooh! Е, то накъде повече  Wink

vici75, първото Тае-бо - Кардиото, ми беше мъка след 15-та минута  Crazy
На This is Tae-bo, така случайно се получи, че скъпият ме гледаше и казва - Ей, аз ако играя така толкова време ще трябва после на системи да ме слагат  Joy

# 343
Ама то наиситна много душманска тренировка. То дето това ами не мога да си съгласувам движенията -той на ляво аз на дясно. Оня скача аз клякам.  Embarassed Напомня ми когато моя син започна карате на 4 години даже съм и по зле. Но я изкарах до края с една две почивки от по няколко секунди. Запених се здраво, но аз си обличам един найлонов панталон та с него го докарвам на пот.

# 344
Vici75, Jerry Joy, то и аз откак си играя у дома, манджата на котлона аз играя тичам да я проверя докато нещо се обесняват, че както казвате то кое по-напред, оф много се смях, не е лесно да си жена, ама така ми е кеф тае-бо то, че ако преди години го играех, заради фигура, то отдавна го играя за удоволствие с голямо У Grinning
А що се отнася до хореографията хич да не ти пука, каквото не схванеш играй го както можеш с времето ще свикнеш, то и аз на някои нови упражнения си пооплитам краката, ама карай
Ох, много ме размяхте тази вечер.
Аз почват This is tae-bo ей сегичка, после отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт