Тренировки в домашни условия-12

• 41 174
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София, откъм тъмната страна
Днес си купих нови маратонки и започвам сериозни занимания. Да знаете обувките са си от голямо значение.... днес правих антицелулитната... направо все едно не бяха моите крака. По нагоре бяхте писали за подути глезени след като сте играли боси, аз преди 10 години си тренирах почти всеки ден аеробика и просто не мога да си представя да скачам без обувки, а и нещо друго забелязах - леки болки в глезените, но аз си го обеснявам с качените килограми (около 25 сревнение с тогава  Embarassed) доста ми е трудно подскачането, имам чувството, че ще се посипя по пода  Confused.
30 дневната програма нещо не ми е по вкуса, гледах първата част, ама тия лицеви..... ужасно е да не можеш да си издържиш собственото тегло  Sad  надявам се след месец, два да се подобрят нещата.
И много ви благодаря за линковете спестихте ми много търсене из нета, свалих, прегледах и пробвах много неща и си съставих супер програмка за седмицата   bouquet  bouquet  bouquet
Стискайте ми палци!

# 646
Poker Face как точно се работи с този сайт, че ми е малко на китайски Laughing? Искам да пробвам кикбокса.

# 647
Горе в дясно си смени езика на английски - ако ти помага
или
натискате жълтото копче в дясно
Stahnout
и след това е дясно - изписва се с червено код който трябва да напишете под редчето
Kód z obrázku:
и отново жълтото копче
Stahnout

# 648
Тренировката на Джакии мн ми хареса 40минутната. Peace
Благодаря за чудесната тренировка  bouquet
Утре мисля да опитам и другата тренировка.Надявам се да имам лекичка мусколна Wink

# 649
Здравейте, здравейте!
Не съм съвсем сигурна дали на правилното място питам, ако греша моля да ме извините  Embarassed
за да тренирам в домашни условия аеробика ми трябва степ(енка) за аеробика. Според вас какво мога да използвам като заместител? Знаете ли от къде мога да си я закупя на по-ниска цена от посочената в сайта? Благодаря ви много предварително!  Hug

# 650
Привет на всички трениращи девойки:)
Днес пробвах Cardio party mix  1 на Шалийн, но!!! с тежести на ръцете 0,500кг на всяка http://www.sportdepot.bg/products/fitness-uredi-i-aksesoari/fitn … 7-tejesti-za-ruce
....дойде ми идеално. Препоръчвам, за по- напредналите тук да пробват  Peace става с Тае бо, кикбокс, и тези кардио на Шалийн...

ПП Не приемайте горният линк като реклама, качих го понеже вчера от там си взех тежестите и точно с тях тренирах Grinning имах едни стари на Body Sculp, но те нямаха това захващане за палеца и ме жулеха на китките:)

# 651
Здравейте, днес за пръв път правих кардиото на Нел Макандрю,  Crazy, успях да довърша, ама много кофти ми се отрази на прасците. малко са схванати все още. Добре беше, но не знам дали ще повтор, не е много мой тип тренировка  Simple Smile
А към края стъпах малко накриво и ме наболява глезена  Confused

# 652
Poker face   благодаря Hug ако имам отново въпроси ще питам.

Хихи Ell_Ell-ако питаш мен очаквай не малка а сериозна голяма такава навсякъде, това от опит го споделям, ходих като робот след тренировката на Джаки Laughing, с малко зор по планините обаче оправих нещата.
Fairy Tail, аз ползвам одеало сгънато на толкова колкото да придобие размер на един степ и мисля, че  върши работа, ако искаш сложи и още нещо да ти е още по-високо.
Аз ще пробвам на Нел, вече не помня кой я публикува, но ми е любопитно и след това 40-минутната на Джаки и след това, ако имам сили ще пиша отзиви, ако не ще поизчакам Grinning

Приятни тренировки! Благодаря на всеки, публикувал линкче, всички са ми интересни, вече подбирам кое е по-по-най.

# 653
Днес си купих нови маратонки и започвам сериозни занимания. Да знаете обувките са си от голямо значение.... днес правих антицелулитната... направо все едно не бяха моите крака. По нагоре бяхте писали за подути глезени след като сте играли боси, аз преди 10 години си тренирах почти всеки ден аеробика и просто не мога да си представя да скачам без обувки, а и нещо друго забелязах - леки болки в глезените, но аз си го обеснявам с качените килограми (около 25 сревнение с тогава  Embarassed) доста ми е трудно подскачането, имам чувството, че ще се посипя по пода  Confused............

Това бях аз с подутите глезени Confused. Направо не ме питай. Единия оправих, но другия още го мъча. Пия Фелоран-4 пъти по 2. И като видя че се пооправям го спирам. Айде на другия ден глезена пак подут. Направо ми писна вече. Не мога да си правя тренировките както трябва. И аз от антицелулитната се подредих така, но не спирам де. Правя по лекия вариянт дето показват отзад. А нещо много странно се получи при мен. От 4 седмици подскачам само на антицелулитната, нито съм свалила кг, нито целулита съм махнала, обаче стриите от корема ми изчезнаха. Не мога да повярвам. Толкова се радвам. Бяха ми толкова релефни и грамадни, че за пластична операция бях се загледала. Къде отиде това чудо не знам. И дали ще се появи пак ако спра тренировките се чудя. Някой имал ли е такъв ефект до сега?

# 654
Привет, спортяги!
Днес правих интервалното кардио на Мишел Дозис и първата част от тренировката на джаки за корем!Играя с 2кг гири  и 3 кг това на Дозис и 3 кг на Джаки - става яко! Има резултати - , въпреки, че вчера малко се разядох, днес се вкарах във възможно най-тесните си дънки, които купих горе-долу преди година умишлено малки, даже излязох с тях, а килата са ту 59-ту 60 , не мога тия пусти 5 кила да махна, вярно че 2007 бях 90 , ама много време мина и пак не мога да стига целта! Тия 60 ги държа повече от година, ама нещо с яденето май не се справям! Не се оплаквам , какво чудо бях , сега съм малко по - прилична!
Девойки, как се казваше новото на Били - РТ24/7,така ли беше, моля се утре на бача да няма някоя авария, че да има време да ръчкам да го търся!
Отивам да си приготвям тричава палачинка за утре за ядене!

# 655
Мен ме е хванал мързела напоследък и се пъна колкото да не е без хич  newsm78, Мишел Дозис само я гледам отдалече  Whistling

днес съм пак час на пътечката и фетбърнинга на Aerobics Oz Style

# 656
vici75 -аз съм на антицелулитната.
Даже мислех да питам дали има и други. И при мен е вече 4-та седмица. Нямам метър и незнам дали са ми намалели мерките. В момента съм на 90 дневната и съм минус 2 кг,но не мога да кажа от кое. Но според мъжа ми има ефект от тренировките при мен. Затова и мисля да продължавам да я правя. Макар ,че ми поомръзна вече. Свалила съм и всичко дето сте предложили тук,но мисля да поизчакам още малко. И без това този гаден целулит е главния ми проблем. Дано има ефект.

# 657
Днес се отчитам с Кардио кор експрес от Деби  Simple Smile

# 658
отчитам се с Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack-1.ниво

# 659
!Diva! Мила много си права Laughing трудно ми е днес мърдането.Днес ще повърта обръч само,утре пак с Джаки ще се тормозим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт