Тренировки в домашни условия-12

• 41 146
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София, откъм тъмната страна
Лелеее тоя Били е луд  Crazy. Малко да заякна и ще го пробвам, с тия упражнения ще стана като баня в корема  Laughing за има няма месец два. Е за сланинката повече време ще ми отнеме, но отдолу ще съм камък  Whistling

# 706
Lord of the Dark  подсети ме навреме.Все ще ви пиша и все ми излиза от главата,докато стигна до вас Peace
Относно антицелулитните кремове:позната масажистка ми каза,да си взема крем без значение марката,да го втривам преди тренировка където искам,и може да сложа найлон.Целта е да се поизпоти и крема да навлезе по дълбоко в кожата,както антицелулитния масаж..........

Виж ти аз не знаех, че крема се нанася преди това. Все льоскам след това уж да не се измие. Но ще почна преди тренировка да мацам. Ама то какво ще попие като се изпотим според мен всичко ще излезе навън. Но щом специалист е казал ще пробваме. Аз един на Нивея имам нищо не става от него. Но понеже така или иначе се мажа след баня с нещо тъй като кожата ми е страшно суха викам си айде антилелулитен ще си взема. Peace

# 707
Лелеее тоя Били е луд  Crazy. Малко да заякна и ще го пробвам, с тия упражнения ще стана като баня в корема  Laughing за има няма месец два. Е за сланинката повече време ще ми отнеме, но отдолу ще съм камък  Whistling

Ами и аз това казвам. Егати душманската тренировка. За това минах на антицелулитната. Не знам дали маха целулит, но е значително по лека и за начинаещи. Ще карам за сега на нея докато ми писне пък после друго ще тегля. Все ще ми е по от полза от не правене на нищо.

# 708
simplyaven мерсаж   bouquet И аз все ги гледам тези от пилатес изобщо не са набити  Thinking - с фитенс такива мускули направих, за това минах на по-аеробни упражнения. Ще им се пробвам, няма да се отказваме та я- явно съм попаднала на някоя интензивна програма, бях се оплела в едни ластици- те ги връзват, аз развръзвам  Mr. Green

Ooo, не, Мари Уинзор си е само ти и Пилатеса, няма никакви уреди. Тя е бивша балерина, както и аз поназнайвам хореография заради пързалянето - нейните класове издължават и стпгат, и отслабват ако внимаваме с храненето. Аз лично за паласките и стомаха ще я благославям цял живот.  Laughing

# 709
здравейте момичета, аз се завърнах ....
радвам се че има толкова нови в темата , а старите сигурно са ме забравили вече, не съм влизала от месеци
Били Бланкс - този е луд , не е за мен
за мен само сидни и клаудия
иска ми се да карам и велотренажор , но май ще ходя за него на зала че ако имам у нас малкият ще развали електрониката за нула време
проблема е че много ми се яде сладко ...и често прекалявам

# 710

Ами и аз това казвам. Егати душманската тренировка.

vici75, коя е тази "душманска" тренировка? може ли линк  Mr. Green

# 711
vici75 е силно ме заинтригувахте с новата тренировка на Били Бланкс, ще изчакам да видя линк.

Simplyaven
благодаря за труда да качиш тренировките, играла съм фет-бърнинг йога, което мога да кажа че си беше по-скоро пилатес. С удоволствие ще ги приложа и тях, ще се постарая заедно с диетата всеки ден да играя първо кардио, защото ми носи истинско удоволствие след това да редувам силови или пилатес и надявам се скоро да се похваля тук!
ray благодаря за линка, не мога да намеря къде ми е съхранил комп. изтегления файл, за да я погледна отново тази на Джилиан. Ще я потърся по-късно днес.

# 712
Според мен всички на Били са леко "душмански", може би затова така ги харесвам. Както той казва- push you to your limits - научно казано: интензивността, която прилагаме при тернировки трябва да надхвърли прага на работа на тялото. Това се нарича принцип на претоварването. Човешкото тяло се стреми към запазване на стабилното състояние на равновесие- хомеостаза. Ако интензивността на тренировката не изцежда достатъчно ресурсите на тялото ни, то няма да бъде принудено да излезе от хомеостазното си състояние. Само с натоварване на мускулите повече от физическият им капацитет може да ги накараме да отговорят и да променят тялото ни. Т.е. трениране до мускулен отказ- отказът от тренировъчна гледна точка означава УСПЕХ Satisfied, за разлика от от всички останали спортове, където отказът =неуспех.Формулата за интензивност е лесна - количеството работа изпълнена за определено време. Пак се отплеснах, трябва да спра да чета такава литература....  smile3529 явно желанието ми да намеря обяснение и логика във всичко, което правя е по- силно.
Да знаех само как да кача снимка в поста си, да ви почерпя по едно кафенце за добро утро  Grinning  food010

# 713
Здравейте,аз малко се позагубих-много работа имам и не ми остава време за тренировки,а така хубаво бях свикнала да тренирам всеки ден с Клаудия Sad Вече месец и половина не съм правила упражнения,но смятам пак да започна.в момента съм в цикъл,ще изчакам да свърши и се мятам отново,а докато чакам, ще ви чета и ще се мотивирам Hug
Поздрави на всички  bouquet

# 714
успях да изтегля "Нел Макандрю кардио, кор § стреч"... добре, там кардиото е преди упражненията, пък нали говорихме, че за да се гори мазнина последователността е обратната... не съм правила Нел още, днес може да се пробвам, но това "кор" ми се видя като упражнения, какво е "кор" (core) всъщност?  Thinking

# 715
Ray току що го правих същото...последователност: загрявка, кардио, крака, корем/гръб, стречинг. От речника -
CORE
[kɔ:]
I. 1. сърцевина (и прен.), ядро (и на земята), вътрещност, център, среда, прен. същина, ядка

Опитах се да го направя с тежести на ръцете, но не успях, само първите 10 мин от кардиото...явно не съм заякнала още Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 10:23 от awesome79

# 716
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Скоро не съм се отчитала, но си тренирам. Последната десетдневка главно с Джаки - Workout one-on-one и 40 мин. програма, Деби и Били. Тренирам с 2кг. гири, но на някой упр. въобще не ги усещам вече, трябва нови да купувам. От Джаки мускулна треска нямам, отдавам го на тренировките с Деби.
На Били любим ми е - Billys Boot Camp- а. Сега гледам че има нов, ще си го сваля и него. Insane Abs-а го дръпнах, харесва ми.

core мисля че са мускулите на корема, странични (паласките), долна част на гърба и още нещо имаше  newsm78  с две думи торса без раменете и краката.

# 717
Здравейте момичета,за пръв път пиша в темата Simple Smile По принцип не съм фен на тренировките в къщи.
  Прегледах набързо темата, но не видях да сте писали за your shape fitness evolved.Това е конзолна игра, според мен уникална.Имам я от една седмица и не мога да и се нарадвам.В нея са няколко вида тренировки-фитнес,кардио и нещо като йога.Хубавото е че по- пълноценна тренировка досега не съм правила,защото има инструктор и тренирам заедно с него и когато не правя правилно упражнението или излизам от ритъм ме предупреждава Laughing
  Досега когато съм опитвала да тренирам в къщи подскачах като луда,дали правех правилно упражненията не се знаеше.
  Знам,че в България трудно се намират такива игри,но който има конзолата мисля,че може да дръпне играта от някой сайт.Ето малко клипчета;http://www.youtube.com/watch?v=ifVqE3q_KNE,  
  http://www.gamespot.com/xbox360/sim/yourshapefitnessevolved/video/6276501

# 718
Привет, девойки!
Днес съм на интервлното кардио на Дозис и първата част на коремното на Джаки!
Определено има ефект!
Които може, да качи в докса новото на Били Insane Abs - аз ще продължа да търся РТ 24/7!
Бачкатор съм , ама сега в момента нямам много за бач, та ще ръчкам нета!

# 719
  • София, откъм тъмната страна
Ето го "лудия" Били  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3420700

Общи условия

Активация на акаунт