Отговори
# 645
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Тая нощ добре си посрпах. Ама време беше, доста безсънни нощи ми се бяха събрали, време беше да наваксам.
Надявам се днес всички да ни е по-добре.  Hug

Тамън да напиша че вкъщи ни е едно хубаво, предколедно, извадихме играчките и елхата и ще почваме да украсяваме и ... Виждам Малчо как засили две топки през балкона  ooooh! Като се надвесих да видя - долу на полянката не две, ами някъде към десет. Та сега ще тичам да си ги събирам.  Mr. Green

smile3532

Божидар имаше един период такъв. Всичко, което докопа искаше да хвърля през балкона.

Аз се изстрелвам по задачи. Списъкът е повече от дълъг!  Whistling

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 15:49 от Нощни очи

# 646
  • София
Привет на всички коремчета!

От 100 години не съм писала, последната седмица на работа си беше натоварена. Вчера ми беше последния работен ден, от понеделник официално започва 45-дневния. И съм с едни смесени чувства. Колегите ми направиха изненада за изпроводяк, много ме трогнаха.

И аз като Ноеми забранявам лоши мисли  Naughty Да, времето е неприятно, но пък е подходящо да си седиш вкъщи на топло и сухо, да гледаш филмчета (ехе, откога не ми се е случвало), да спретнеш някой друг кулинарен експеримент. На мен това няма да ми се случи днес, че първо трябва да караме котачето за втора ваксина, а после отиваме за легло, матрак и кошница за кола за бебка. Миналата събота накупих почти всичко от списъка, остават ми малко неща. Още съм в чуденка за мазането след баня, та ще чета назад какво сте коментирали.

Поздрави и повече усмивки   bouquet

# 647
Добро утро!

Тая нощ добре си посрах.

Лелее,Яне hahaha,първоначално като прочетох и си викам:"Само да не е вируса,който върлува #Crazy"
После чета нататък и се успокоих Peace

Аз също не пиша често,но понеже влизам в 9 месец и си викам:"Дай да се отчета Mr. Green"

В сряда бях на ЖК,беборан по изчисленията на доки е 2800гр.,добре е,аз също Peace

Дадох кръв и урина,както и влагалищен секрет за изследване,а в сряда съм на запис на тонове Peace(за пръв път).

С нетърпение чакам да се започва с бебевалежа Heart Eyes,ама хайде,нека постоят бебчовците поне още седмица-две Praynig

Ноеми ,на теб ти стискам силно палци.Както обясняваш,наистина може да откриеш сезона Wink
А решихте ли името на бебо как ще е?Нали имахте разни разногласия с половинката(дано не бъркам мамата Blush)

Приятен съботен ден!  bouquet

# 648
И аз вече чакам да започнат честитките. И в тази връзка ми хрумна заглавие на бъдеща тема - Коледата идва вече, а с нея и януарското човече  Laughing

# 649
  • Велико Търново
Да споделя един лек за киселините, който открих наскоро, и благодарение на който и аз като Нощни добре си посПивам вече втора нощ - преди сън хапвам фъстъци. С предната бременност се оправях със слънчогледови семки, ама сега не мога, щото Дребното е постоянно пред мен и почва и той да иска и да прави боклук със шлюпките. Та досега не го бях прилагала. Обаче появиха се фъстъци вкъщи, хапнах и с радост установих че ми действат и те по същия начин. Та сега съм много хепи, че мога да спя отново легнала и по цяла нощ. Grinning

# 650
  • София
Добро утро!

Тая нощ добре си посрах. Ама време беше, доста безсънни нощи ми се бяха събрали, време беше да наваксам.
Надявам се днес всички да ни е по-добре.  Hug

Тамън да напиша че вкъщи ни е едно хубаво, предколедно, извадихме играчките и елхата и ще почваме да украсяваме и ... Виждам Малчо как засили две топки през балкона  ooooh! Като се надвесих да видя - долу на полянката не две, ами някъде към десет. Та сега ще тичам да си ги събирам.  Mr. Green

smile3532

Божидар имаше един период такъв. Всичко, което докопа искаше да хвърля през балкона.

Аз се изстрелвам по задачи. Списъкът е повече от дълъг!  Whistling

LaughingОх, извинявай, знам, че е неволна грешка, но ми стана много смешно... Laughing
В първият момент се зачудиш, кво ли иска да каже с това и след това ми светна... Laughing

# 651
Здравейте и от мен,

Аз цяла нощ кръжа, а седна или легна от вътре се раздава справедливост...направо  ooooh! разказа ми играта. И в малкото време в което спах, сънувам едни изтрещели работи...сънувах, че всички януарки сме се събрали да раждаме заедно, ама понеже сме защитници на естественото и раждаме в една пещера върху едни камъни  Crazy  Mr. Green

Тонче много ми хареса твоя син какъв е чистник, добре подрежда през балкона  hahaha

Вчера имах много хубав ден, бях в офиса да поработя малко и ми беше много приятно, после в МОЛ-а и после във Вис Виталис и купих козметика за бебето, бях се спряла на Веледа ама взех Бюбхен, много хубаво мирише  Flutter

Инка дай я тая рецепта за ябълков пай, че ще го сънувам

# 652
Аз сложих моята ябълкова пита да се пече и също добре се посмях с лафа на Нощни очи  Mr. Green Joy

tonche, фъстъците не са ли "забранени" през бременността, поради факта, че са силен алерген и могат да причинят у детето астма или да отключат друга алергия??  Thinking

# 653
Добро утро!

Тая нощ добре си посрах. Ама време беше, доста безсънни нощи ми се бяха събрали, време беше да наваксам.
smile3532 smile3532
Ще ме уморите.
Тонче супер помощник си имаш значи, прави украса пред блока.  Joy
Аз тази нощ почти не спах, в 3 и половина започнаха едни болки, контракции по едно време доста се позамислих за варианта болница, а тази сутрин се събудих с болки в десния бъбрек и сега пак с контракции ако продължат май ще се ходи до болницата.

# 654
Аз сe върнах от пазар  Flutter Най-накрая купих бейби сак за бебето  Crazy Много сладък - светло розов с едно слонче, мече и луничка. Направо разкош  Whistling Купих и олекотените завивки, сега чакаме да направят леглото... че нали е по поръчка и се бавят сума си време...

Ох, като знам колко бебешко имам за пране не ми се почва ама хич  ooooh! После и гладенеее  ooooh!

Нормално ли е да ми се разтупква сърцето, все едно съм изпила 2 коли и съм изяла 2 шоколада  newsm78 И то като лежа.... не само де, като си почивам също...

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 12:35 от Бебешондел

# 655
  • Велико Търново
Биричке, то какво е забранено и какво е позволено, нещата стоят горе долу като със стерилизацията на бибите.

С първо дете алкохол не се употребява, кафето е без кофеин, не се ядат алергени, морски дарове и прочее, пиеш си чинно всичко дето док ти е казал.
С второто отпускаш по някоя и друга глътка алкохолец, кафе е каквото има, ако ти се приядат забранени храни, хапваш си по малко. Купуваш си лекарствата, почваш да ги пиеш и по някое време сам си ги спираш.
С третото си караш нормалния живот, даже от време на време забравяш че си бременна и така.   Simple Smile

# 656
  • София
Биричке, то какво е забранено и какво е позволено, нещата стоят горе долу като със стерилизацията на бибите.

С първо дете алкохол не се употребява, кафето е без кофеин, не се ядат алергени, морски дарове и прочее, пиеш си чинно всичко дето док ти е казал.
С второто отпускаш по някоя и друга глътка алкохолец, кафе е каквото има, ако ти се приядат забранени храни, хапваш си по малко. Купуваш си лекарствата, почваш да ги пиеш и по някое време сам си ги спираш.
С третото си караш нормалния живот, даже от време на време забравяш че си бременна и така.   Simple Smile

Да бе, да, аз съм минала явно направо на трето  Joy

Роси стискам палци другата седмица  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 657
  • Велико Търново
Клечо, няма лошо ако прескочиш първите две. Накрая все бебета се раждат  Simple Smile

# 658
Здравейте мацки,

Аз спах мн кофти и сега ми е криво и реших да взема да си направя програма за оправяне настроението. Отивам да пазарувам, после ще спретна един чийзкейк и ако не ме домързи ще взема да наслагам и коледната украса.

Желая хубав съботен ден на всички Simple Smile

tonche по твоето описание аз някъде май съм пропуснала първото раждане и минавам директно на второ.  Laughing

# 659
Като гледам,че сте във вихъра на покупките,да ви питам - бях купила едно комплектче за бебко, което съдържа калъфки за възглавници, олекотена, възглавница, обиколници, долен чаршаф, в жълто и кафяво е, с малко мечета. Страхотен е, унисекс, памук и лен. Обаче тогава като го купувах си мислех,че ще сме се разширили до раждането и ще имаме втора дървена кошара,което не се оказа тъй. Бебо ще спи в леглото на кака си, с нейния комплект, а тя - при баща си в хола или в походната кошара, при всички случаи няма да може да се ползват обиколници вече, та за нея ще купувам просто комплект чаршафи. Ако някой има интерес към този чисто нов комплект, може да ми пише, че просто ми Хартиса, а хич нямам място да го държа докато някоя дружка реши да ражда, че да го дам на нея.

Общи условия

Активация на акаунт