MAC & Sephora - 2 тема

• 52 709
  • 627
  •   1
Отговори
# 525
Елхичка,много хубав цвят ми изгрежда ружа..за по-светла или по-тъмна кожа е подходящ според теб?
Аз ревютата в нета гледам, още не съм я видяла. За мен, ако трябва да избирам руж и имайки предвид, че кожата ми не е бяла ( но не е и тъмна ) бих избрала ружа Giggly
http://karlasugar.net/wp-content/uploads/2011/04/MAC-Quite-Cute-Blush-Heavy.jpg  Miss Behave ми изглежда малко блед. И като цяло не ми харесват минералните ружове и от редовната им колекция - нямат един прасковен хубав цвят.

Noir, с кеф да си ги ползваш  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 14:49 от elhi4ka

# 526
  • София
Noir, какви са цените на ружовете и червилата от тази колекция?

Ружът е 44лв, обаче червилата не погледнах колко струват...

elhi4ka, благодаря!   bouquet

# 527
Quite Cute се оказа много готина колекция.
Взех си 2 ружа Miss Behave и Giggly. Сега ги пробвах направо седят жестоко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мiss Behave мислех, че няма много да си личи и ще го ползвам като хайлайтер, но се оказа много пигментиран  Party
Исках и 2 лака, но при цена 27лв.....мисля, че са прекалили.... Crossing Arms  Преди не бяха ли 19лв.?

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 22:58 от Жаки°

# 528
Аз днес ходих да гледам и момичета ми пделожи заместител на скин финиша.Каза ми ,че за да се слуптуриране не трябва да им абронзиращи частици в продукта,кото беше много ново за мен. Embarassed
Другата седмица ще мина да го пробавм и ще си го взема,заедно с изкуствени мигли,за които си мечтая от досат време насам. Whistling

Елхичка,питам те за ружа Мелба,който имаш. Hug

# 529
Мелиса, аз го имам Melba и според мене става и за светли и за тъмни кожи. Ако си светла го нанеси с много финна четка (от сорта на 187, 188) и буквално само за секунда я топваш в ружа.
Много силно е пигментиран! Много хубави цветове са и Peaches и Pinch`O`Peach

A за контуриране ползвам този руж Harmony (матов)

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 23:16 от Жаки°

# 530
Мерси,Жаки.  bouquet
Интересно ми  е след като нанесеш продукта за склуптуриране слагаш ли от цветния руж?

# 531
Да, аз си контурирам главно носа, отстрани на челото и съвсем малко скулите. Ружа си го нанасям само на бузите (като се усмихна на най-изпъкналата част) Според мен така седи най-естествено и придава младежко излъчване.

# 532
Мерси много ,ще разпитам подробно в магазина. Hug

# 533
Quite Cute се оказа много готина колекция.
Взех си 2 ружа Miss Behave и Giggly. Сега ги пробвах направо седят жестоко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мiss Behave мислех, че няма много да си личи и ще го ползвам като хайлайтер, но се оказа много пигментиран  Party
Исках и 2 лака, но при цена 27лв.....мисля, че са прекалили.... Crossing Arms  Преди не бяха ли 19лв.?
Даже 18лв.

# 534
Елхичка,питам те за ружа Мелба,който имаш. Hug
Напълно подкрепям Жаки° Peace.
Но пробвай и другите прасковени, може някой друг на теб повече да ти хареса. Снимката е много точна като цвят да прецениш- бих казала, че Меlba е по-светло, но ярко прасковено, не е убито към керемидено, ако търсиш такова.

# 535
Кога най-после ще има Сефора във Варна? Изтекоха ми очите...

# 536
В този епизод 3 от 3 минута натам на предаването "Нашите момичета: Лица от екрана - 3 епизод" е показана хубаво магазина на Мас в The Mаll и някои стоки вътре. Може на някои да е интересно.
От 11 минута пък може да се види как гримират гримьорките там. Много са добри, особено показаната мадама, която прави грима и още две.  Heart Eyes

http://www.btv.bg/shows/lica-ot-ekrana/videos/video/501100611-Na … na__3_epizod.html

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 18:48 от densi

# 537
Здравейте, момичета
Къде във Варна продават МАС, много ми харесват гримомете, но не съм попадала "на Живо" на нея  Thinking

# 538
  • София/Бургас
Здравейте, момичета
Къде във Варна продават МАС, много ми харесват гримомете, но не съм попадала "на Живо" на нея  Thinking

MAC има само в София.

# 539
Здравейте, момичета

MAC има само в София.
ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт