Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
странна работа днес си изтеглихме детските с една приятелка, а някои хора още нямат  newsm78

# 511
  • София
странна работа днес си изтеглихме детските с една приятелка, а някои хора още нямат  newsm78

Всички   нямаме  , не  някои ........... Wink

# 512
Tova ne moje da bade dnes razgovariax s Socialnite v Lulin kazaxa kraia na meseca.Minaliat mesec e bilo taka zaradi praznicite.Taka che shte chakame Sajaliavam za latinicata

# 513
  • София
  Не  виждам  какъв е  смисъла да се  създава  напрежение и  смут  в темата  , като  всички  знаем  ,че  не е   времето  за  превод  на детските  ??? Thinking

# 514
нищо не създавам защо ми е да ви лъжа ?? 5-6 човека от познатите ми са изтеглили парите може би има грешка в системата незнам, но аз днес си изтеглих парите

# 515
  • Mediterraneo

Ей заради такива ****** като теб тази тема е на това дередже.

# 516
  • София
абе няма бе,къде теглите,одеве съм проверила като видях че уж имало нямаааа в пощенскаа Crazy

# 517
Според мен някои хора нарочно пускат такива "кьорфишеци" за да гледат сеир в темата. Винаги има хора, които се връзват. Щом ви забавлява това - добре.  Rolling Eyes

# 518
  • София
нищо не създавам защо ми е да ви лъжа ?? 5-6 човека от познатите ми са изтеглили парите може би има грешка в системата незнам, но аз днес си изтеглих парите

Какви  пари  сте  изтеглили - детски , или нещо  друго ?   От   кой  град  сте , и на  коя  банка  ?  До  тук  не   даваш  никаква  информация  за нищо  ???    33uu   На   какво  основание  да ти   повярваме  ???  newsm78 Rolling Eyes

# 519

Как да кажа,че и аз мисля,че са преведени в моята сметка...или поне би трябвало! Не съм си проверявала сметката от 2м/умишлено не ги тегля-ще ми трябват м.май/.Последно като проверих бяха около70лв , а днес просто ей така реших да видя-143лв....Няма друго обяснение,освен да са вкарани и тозмесечните! Е, няма лошо и да не са вкарани още,но май са ThinkingЖивея в Шумен-Инвестбанк Simple Smile

# 520
  • Пловдив
направо ще   се побъркам ooooh!абе как  така на едни има ,а  на други неее newsm78

# 521
  • София
  Мисля,че   "побъркването  " преди  30-то  число на месеца е   излишно и  не нужно  !!!!  Sunglasses

Май   точно  заради   хора със  "слаби  ангели "   се  пускат  подобни  слухове  ........ Mr. Green

# 522
Монтана-ОББ няма!Момичета,ако наистина има някъде-ок,но на някой от нас тези детски наистина им трябват,така че не си правете шеги!Много се съмнявам,че ще ги преведат преди 30то число на месеца.

# 523
проверено в17 39 няма превод  на детски и чл 43

# 524
  • у нас
току що проверих - детски няма

Общи условия

Активация на акаунт