Отговори
# 225
Привет,
искам да питам дали в пощата е качен окончателният списък за коледните картички. Не знам дали се заблуждавам, но ми се струва, че списъкът нещо е намалял  newsm78

# 226
Здравейте момичета,
ние днес откарахме цял ден навън, добре че времето беше хубаво. Ходихме и на консултация. Пораснали сме с 2см и със 600гр или вече сме 67 см и 7.400. Утре ни се очертава пак да сме цял ден навън. Дано времето да е пак така хубаво като днес. Ще ходим на другия лекар за спазмите да видим как сме, макар че все още продължаваме да дишаме тежко и да похърква понякога, а после ще водя баткото на концерт. Лошото е че няма малкия на кого да оставя и се чудя дали ще остиска на концерта и как ли ще му понесе силната музика

# 227
Добро утро! много е пусто в темата днес,спите до късно,при нас е много топло ще ходим на разходка.Приятен ден!  bouquet

# 228
Добро утро! Закуската и кафето са сервирани! Заповядайте!

Стаси, благодаря за клипчето! Не се бях смяла така отдавна!  rotfImbo

Добро утро! много е пусто в темата днес,спите до късно,при нас е много топло ще ходим на разходка.Приятен ден!  bouquet

Аааа, не спя, досега ви приготвях закусчицата! От 6.30 съм на крак!

# 229
Привет и от мен. Ние след малко излизаме за доки. Стискайте ни палци какво ли ще ни каже за спазмите

# 230
  • Пловдив
Добро утро!

А аз преди малко се "излюпих", чак ме е срам  да се похваля  Embarassed   Не беше ми се случвало от не знам кога.

Тони , ще се възползвам от закусчицата и после започвам със задачите и ангажиментите.

Приятен ден!!!

П.п. veronic - успех   Peace

ЛУЛУ , за списъкът в пощата не мога да ти отговоря, не съм го отваряла наскоро, за да го сравня. Но нека който иска да участва да го погледне отново и ако го няма да се впише   Peace

# 231
Опааа Simple Smile
Тони, мерси за кафенцето Simple Smile Че мойто диване пак се събуди в 3 и заспа в 5, за да се събуди два часа по-късно ... ооооф  newsm46

# 232
Добро утро и от мен. Да ви питам от 2-3 дни на Веската му се бели коремчето. Той като новородено не се бели , а сега. Мажех  го с тоалетно мляко на Бюбхен после смених с такова на Мустела. Миналата събота не съм го мазала само. След това го забелязах и се върнах на Бюбхен. Даже кобремчето го мазах и с балсама Натхерцен на д-р Тайс. ooooh!

# 233
Здравейте и от нас,
Тони мерси за закуската и кафето
Момичета не съм ви чела назад, че вчера се премествахме, после ще наваксвам с четено. А сега да ви почерпя , вчера Габи стана на 5 месеца
Цунки от нас, после ще се включа пак

# 234
Добро утро!
Вероник, стискам палци ,дано всичко ви е наред ,и следобяд да се похвалиш с хубави новини Praynig
Ние се справихме със сърбежите по главата Laughing ,възглавничката е била проблема,ако не бяхте вие ,още да се чудя какво му е и с какво да го мажа.Благодаря на Гери Hug
Днес се очертава да е слънчево и топло.След малко изчезваме на разходка,само,че се чудя как да облека бебчо.Вчера му беше топло с космонавтчето. newsm78
                                                                                                                      Хубав ден момичета! Kissing Heart

# 235
Привет ви!

Тук съм, но докато се наканя да пиша....
За картичките - сезона е отворен. Може да ги пращате вече Peace Както и коледните подаръци!

# 236
Привет ви!

Тук съм, но докато се наканя да пиша....
За картичките - сезона е отворен. Може да ги пращате вече Peace Както и коледните подаръци!
Почвам да ги приготвям  Flutter
Мимбо и ние бяхме така, оставих всички видове мазила и започнах да мажа със зехтин и всичко се оправи.  Peace Мисля зимата да си го мажа със зехтин Simple Smile
Искам да питам, тези които заместиха обедното хранене, какво става с кърмата им  по това време  newsm78 Аз я изцеждам , незнам дали правилно процедирам Thinking

# 237
Мартеа,ще те помоля да споделяш с какво захранваш малката Рая!Вече го започнахте,нали?Ще те следя стриктно,че ми се струва,че си чела доста и си наясно кое е най-добро за децата с АБКМ.Благодаря предварително  bouquet

# 238
  • София
Чери радвам се ,че съм била полезна на малкия Човек  newsm10
Вчера бяхме в джъмбо на Ботевградско,има страхотни коледни костюми за бебоци,много хубави и меки обувки и дънки,на много добри цени Peace
Дядо Коледа вече изработи нашите подаръци  Laughing,че с тези Laughing три деца ми се ревееееее Crazyкаквото има по рекламите това искаме,вече ме подлудиха ooooh!
А големия е и рожденик на 25 декември и после е именник нали е Стефан ,а и мъж ми има две деца от първия си брак и стават общо ПЕЕЕЕТ Sickмного ни е хубаво да н Sickи е пълна къщата,ама всичко до мен опира и направо ми се иска понякога да избягам в гората  smile3514Оплаках се ,ама ми избиват бушоните.
Никой не ни помага,моите родители са от Ботевград,свекърите са от Панчарево и ние сами се справяме,ама после никой няма да е виновен после,за възпитанието Laughing
Приятен ден от нас  bouquet

# 239
Мартеа,ще те помоля да споделяш с какво захранваш малката Рая!Вече го започнахте,нали?Ще те следя стриктно,че ми се струва,че си чела доста и си наясно кое е най-добро за децата с АБКМ.Благодаря предварително  bouquet

още не съм започнала, смятам да започна в неделя, ако й е минала хремата. Ако не - ще изчакам, докато мине.

Смятам да започна с тиква, защото Рая по начало е запечена. После да продължа с комбинации - картоф, броколи, тиквички, сладък картоф - незапичащи храни. Мисля бързичко - до месец - да въведа и плодовите пюрета, отново заради запека - за да мога да давам круши и сливи. От първите храни (в посока набавяне на желязо), ще са броколите, задължително просо - желязна бомба е то, елда. После и овес - той е добър старт за глутеносъдържащите, а се отразява и добре на запека. Няма да чакам много и с месото, като най-добър старт в случаи с АБКМ е заешкото и пуешкото.

В началото ще давам готови пюрета, тъй като не мога да осигуря проверени откъм нитрати и химикали продукти.

Ако имаш някакви въпроси, питай, винаги съм насреща за отговор, стига да го да знам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт