Отговори
# 615
Здравейте, ще ви чета по-късно, сега влизам с въпрос.Какво хомеопатично лекарство или друго, което не е антибиотик, може да се пие по време на кърмене, при силна настинка на майката

# 616
Много благодаря на мама  Ванюша и на мама Таня Табакова  за прекрасните пожелания Hug

# 617
  • Пловдив
ketti,аз ползвах инфлуцид и коризалия - и двете са хомеопатични  

# 618
И аз получих първата си картичка, Таня Табакова, благодаря Hug

# 619
  • С-я
ketti,аз ползвах инфлуцид и коризалия - и двете са хомеопатични  

същите пих. Може и парацетамол при Т. Смуча за гърло Прополки, някакви билкови таблетки и Тонзилотрен (хомеопатично с малко съмнителен ефект, според мен).

# 620
На тях пишеше, че не  се препоръчват май за кърмачки, нямаха изследване върху такива...с такъв спомен съм за едно от двете..
Два дни бях с гърлобол, единствено компреса от ракия с черен пипер ми помогна, и то за 1 нощ!  Кетти, какво ти е точно? Хрема, темп, кашлици?

# 621
Здравейте, ще ви чета по-късно, сега влизам с въпрос.Какво хомеопатично лекарство или друго, което не е антибиотик, може да се пие по време на кърмене, при силна настинка на майката
Кети  много помага по  2 парацетамола с по 3-4 витамин Ц   3 пъти на ден

# 622
Благодаря момичета!
alexova, не за мен.Моя близка е доста хремава и кашля, а пък бебчето е на 2 месеца и се кърмят.Не можа да се свърже с нейната педка и за това реших, че тук ще намерим най-бърз отговор.

# 623
Здравейте, момичета!
Влизам набързичко да ви прегледам и да почерпя за моя мил съпруг, който днес празнува рожден ден! Заповядайте!

Другата седмица като имам повечко време ще снимам да ви покажа какъв подарък му спретнах! Остана много доволен и изненадан!

antoniabg - Тони, благодаря, че си се сетила за мен. Чудесна картичка и пожелания. Все още се смея с глас на нашата история в болницата когато родихме. 4 дни да делим една стая и да не се познаем Simple Smile
Моля, моля! И аз доста честичко се сещам и ми става смешно  Grinning Другите момичета се бяха засичали, ама бяха само в една болница , а ние ...  smile3555

# 624
  • София
Тони да ви е жив и здрав, татито! newsm59  Много да ви обича и гледа!

# 625
  • Пловдив
Тони, да ви е здрав и щастлив таткото и много да ви обича всички      nbirthday

Вече втори ден сме затворени у нас с малката без да си покажем носа навън. Очертават се още такива дни и това хич не ми харесва, дано този студ да не се задържи дълго, поне да не духа така.

# 626
Привет момичета!
Днес цял ден сме затворени тук предвид времето навьн,но сьм в добро настроение.Тази сутрин за пьрви пьт оченцето на Ивето не беше плувнало в гурли,а после остана чисто през целия ден.Имам чувството,че се оправи от самосебе си.Толкова сьм щастлива,а само като си помисля,че щяха да я записват за сондиране началото на декември,но се отложи заради проблемите сьс здравната каса.Поне при нас стана работата всяко зло за добро,а иначе дано се оправят нещата.
Подарьци за малката сьм купувала само дрешки,тъй като имаме много играчки от баткото,а за него в понеделник ще ходя,че вторник имат тържество в градината ,и само дано да не ми се разболее пак. Praynig
Ивето от няколко дена насам стана много подвижна ,постоянно се вьрти,а вчера без малко да падне от леглото едва я хванах.
Аз се извинявам предварително ,но няма да участвам в инициативата за коледните картички по обясними причини.Живот и здраве догодина ако не сьм сама ще се включа.Затова не сьм си сложила адреса в пощата.

# 627
  • Варна
Тони, честит рожден ден на пловинката и от мен!   bouquet

# 628
Привет!
Тони,ЧРД на вашето тати,да е жив ,здрав и много да помага! nbirthday
Много е пусто тук.Къде сте всички?Уж е лошо времето и трябваше повечко да пишеме Rolling Eyes А и тия мами ,които почти  спряха да се включват-Защо???
Ние се борим с ужасна хрема ooooh! не му е лесно на малчо с тия сополи,пък и на мен.Вече като види да държа нещо в ръката и си похлупва нослето с двете ръчички Whistling То не са капки,то не е помпа,измъчих го милото Sad

# 629
  • Варна
Пепсилайт, чорапките се мажат със сух сапун от вътрешната страна.
Днес дадох за първи път каша "Слънчо" и също така за първи път Петър не се мръщи. Хапна си и дори после не огладня повече от 4 часа, а с АМ е гладен още на третия час.

Общи условия

Активация на акаунт