- за среща в мола на цариградско - значи ,аз за среща съм навита и няма значение къде,защото съм с кола,но там е повече от ужасно от гледна точка на асансьори - когато бяхме там висяхме по 30 мин. и нямаше качване. оставете ни нас,ами имаше едно момче на инвалидна количка - лелеле милото отвися се,и как никой тъпанар не се сети да слезне от скапания асансьор и да се качи на ескалатора,та да може момчето да се придвижи - ей много се паля като се сетя.

за отговора!
.
. Страх ме е да не гладува постоянно я слагам на гърдата да не би да е гладна все нещо ще пусне, а странното е че може и да и стига. Даже забелязвам че винаги след като ми намалее млякото и пак се върне малката изсуква по бързо гърдата(дано и сега се върне пак млякото като преди ). Странното е че имам едни бодежи в зърното в различно време от денонощието, а мъника като суче ми оставя бяла линийка чак (прочетох и за нея в библиотеката). Явно ще трябва да хапвам много , но като неми се тъпче, смятам че 4 пъти е достатъчно на ден, като сутрин филийки за обяд сготвено после пак филиики и плод ,и пак сготвено
.

- за среща в мола на цариградско - значи ,аз за среща съм навита и няма значение къде,защото съм с кола,но там е повече от ужасно от гледна точка на асансьори - когато бяхме там висяхме по 30 мин. и нямаше качване. оставете ни нас,ами имаше едно момче на инвалидна количка - лелеле милото отвися се,и как никой тъпанар не се сети да слезне от скапания асансьор и да се качи на ескалатора,та да може момчето да се придвижи - ей много се паля като се сетя.

Сега стените са 'праскова' - бледо оранжево, а мебелите са бели със син кант. Има 2 двукрилни гардероба, едно голямо легло (там спя аз) и детско легло - там е бебето. Над голямото легло има рафове за книги/играчки. Има и място за малък шкаф, повивалника е отгоре. По някое време малко легло ще се смени с голямо (не харесвам двуетажните, пък и при нас има възможност леглата да са отделно), а шкафа - с бюро. Играчките са в кошове за играчки - в детската стоят и си заемат място за съжаление. По-често употребяваните играчки са в хола.

,но както казах аз засега няма да ги пия и да видим какво ще стане,пък ако се наложи.Но все си мисля,че ще спре и без тях,защото тя и без това хич я няма.Утре отиваме в Джъмбото за подаръци
-леле радвам се като малко дете,то тук в Плевен нищо интересно,а и мисля да посетя някои магазини и за мен че е време да подновявам гардероба за зимата
-mas: Хайде отивам
-докато малката спи,че кила трябва да се свалят
Препоръчани теми