Само аз ли се почувствах обидена или...?

• 15 548
  • 341
  •   1
Отговори
# 15

Понеже аз още свиквам с мисълта, че и моето бебе ще бъде направено в "стъкло" се почувствах адски тъпо...
Запитах се, това не е ли излишно преекспониране на нещата с цел да се постигне ефекта на по-голяма драма?

Сама си отговаряш- във въпроса. Дано преживееш драмата, иначе рискуваш да превърнеш детето си точно в описаното.

# 16
  • Варна
Преекспонираш. Пределно ясно беше, че репликите са насочени към Алекс, задето не си е държала устата затворена. Дори се изненадах, че устиска и не и каза останалото.

# 17

За да се докаже една жена че е със запушени тръби трябва цветна снимка .

Това преди 17-18 години? Майтапиш се.  Laughing

# 18
Преекспонираш.

Още един негативен ефект от гледането на сериали. Ма всеки сам си прави избора в тази посока, де.

Моята майка, като почне по телефона да ми обяснява "колко е мръсна и гадна София и какви наркотици има там", падам от смях. в следващия момент разбирам , какво?

че е гледала "Забранена....какво беше??? newsm78

# 19
Не се фиксирай и не търси от какво да се обидиш ...

# 20
На какво се обиждаш? На това че има хора, които мислят по този начин. Има. Ще продължава да има.
И за осиновените, и за ромите, и за русите, и за рускините Simple Smile се мислят разни неща от разни хора.

Репликата беше на героиня, която не може да има деца. Още не свикнала с мисълта, че нейната глупост, я доведе до това положение. За да реши на ин витро или да осинови, е нужно, да извърви дълъг път- от това, че бебето в "стъкло" е еди какво си до това да го поиска.

# 21
Е, хайде сега пък и от филми да се обиждаме. Няма нужда. То по тая логика негрите, евреите и дебелите, а особено комбинацията от трите трябва да си ходят вечно обидени и нещастни.

# 22
Свиквай! Сега го виждаш в сериал, утре някой ще ти го каже в лицето! Това не означава, че е вярно. Някои хора са преднамерено груби и глупави, но това не означава че трябва да им се връзваш. Пожелавам ти Дядо Коледа да ти донесе едно бебе и така да нямаш време за този глупав сериал!

buttinsky, дай пример за негър евреин!  Laughing

# 23
Е, хайде сега пък и от филми да се обиждаме. Няма нужда. То по тая логика негрите, евреите и дебелите, а особено комбинацията от трите трябва да си ходят вечно обидени и нещастни.

Хехе, buttinsky, как изглежда комбинация от негър и евреин?  Mr. Green

По темата към авторката - не се връзвай. Просто в момента си притеснена и уязвима и затова ти е направило впечатление. Това е просто някакъв сериал... Нали все нещо трябва да говорят там героите, да минава времето между рекламите. Simple Smile

# 24
Хехех, знаех, че ще се хванете за това. Моля ви не обиждайте човека. Може да е с майка еврейка и баща негър примерно Mr. Green
Не мислих много като го писах.
Но все пак намерих един за вас:
http://w.vbox7.com/play:7a5047eb

# 25
  • София
Гледам филма редовно.
Сияна едва ли е мислела за всички сегашни деца от ин-витро.
Думите и бяха насочени към Алекс - момата е достатъчно лигава, разпиляна. Отделно Сияна се дразни, че Алекс и Дани пак се сближават. Тя просто е озлобена от живота млада жена.
В предния сезон баща и в очите и заяви, че тя била създадена по грешка. Майката я е изоставила, бащата даваше само пари без да се интересува от нея.
Отделно в двете последни серии младежите много нахално се държат с нея. Приютила ги е в дома си, издържа ги, почти им е станала и прислужница.

За да се докаже една жена че е със запушени тръби трябва цветна снимка .

Това преди 17-18 години? Майтапиш се.  Laughing

Не се майтапи. Преди 25 год. са ми правили цветна снимка.
Алекс е родена в началото на 90те год. Тогава ин витрото не беше разпространено като сега, малко деца бяха родени по този начин, лекарствата увреждаха организма на майките.
Малко жени тогава мислеха за 2ро и 3 то мнение. Просто и известните гинеколозите бяха по-малко. Хората се страхуваха, че децата може да имат проблеми в развитието. Мои познати след раждане по този начин смениха града - беше се разчуло как се е появило бебето, одумваха ги....
Момичето сега е на 20 год, здрава и хубава. Но майката е забранила да споделя с гаджета как се е появила на бял свят.

# 26
# 27
Така е написано Laughing А аз съм наивна и вярвам. Говореше на руски със много странно произношение.

# 28
Джордж Гершуин е от посочената комбинация - негър и евреи ,
опс - извинявам се - гледала съм внука му , който има негърска жилка , а знам , че Гершуин е еврени ,
та значи внуците на Гершуин са от посочената комбинация ...

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:11 от therese

# 29
Всички са го казали, но и аз искам да се присъединя  Laughing И единственият ми съвет е да се успокоиш и да не се фиксираш върху това, че детето ти ще е ин витро- не е нещо толкова неестествено, че да свикваш с него, колкото по-спокойна бъдеш, толкова по-лесен ще бъде целия процес и ще ти се стори по-естествен (не го казвам като жена претърпяла подобна процедура, а като дъщеря видяла много болка в родителите си заради неспокойствието им, когато нещата трябваше да се случат, та може и да не взимаш мнението ми за меродавно Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт