Новите ни козметични похождения 13

• 59 554
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Kashmir, дай отзиви за балансиращия концентрат на Кодали

# 526
  • UK
От тези дни Simple Smile

# 527
  • София
Kashmir, дай отзиви за балансиращия концентрат на Кодали
ОК, като го поползвам около седмица, ще споделя.  Peace

mqrr   , как е фон дьо тена на UNE? Много им се чудих в Лондон, но така и не се престраших. Flutter

# 528
  • USA, Steak State
Куражче, я дай мнение за каяла? Знам, че е средно между очна линия и каял, лесно ли се нанася, издръжливост сила на цвета и т.н.

# 529
Денс, много меко се нанася, ако го сложа като очна линия не се размазва, дори да не съм сложила база за сенки. Ползвала съм го и като сенки (размазваш с гъбичката на срещуположния край на молива). Слагала съм го и на водната линия, пак стои разкошно. И няма свършванеееееееее...
Ще ти го донеса като се видим Heart Eyes Hug

# 530
  • UK
mqrr   , как е фон дьо тена на UNE? Много им се чудих в Лондон, но така и не се престраших. Flutter

kashmir - Много ми харесва поне засега UNE. Лек , средно покривен и много издържлив ( но го използвам с Лора Мърсиер праймер  newsm78 ) . Придава много приятен свеж вид на лицето, а и
цялостната концепция на компанията за  90% естествени продукти много ми допада.  Flutter  Дано да почнат да ги внасят и в Бг скоро!   

# 531
  • Belgium
Ох, този молив на Шанел много добре звучи  Grinning

От мен:

# 532
Денс, много меко се нанася, ако го сложа като очна линия не се размазва, дори да не съм сложила база за сенки. Ползвала съм го и като сенки (размазваш с гъбичката на срещуположния край на молива). Слагала съм го и на водната линия, пак стои разкошно. И няма свършванеееееееее...
Ще ти го донеса като се видим Heart Eyes Hug
Ох чудно, много ти благодаря! Heart Eyes Hug  bouquet
Аз също се сдобих с тези сенки на Гош и с няколко подобни от Сефора.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 19:18 от densi

# 533
  • София
Куражче, я дай мнение за каяла? Знам, че е средно между очна линия и каял, лесно ли се нанася, издръжливост сила на цвета и т.н.

По скоро е нещо средно между каял и прахообразни сенки с пръчка.. Mr. Green
Много ми харесва, но не е нещо, което трябва да се купи на 100 %. Можеш да минеш без него, но ако го имаш, няма да спреш да го ползваш.. Crazy
Относно цвета, моят по скоро цвят за блонди с бяла кожа - ето този е тук и тук го има. Самият цвят , не е много плътен, по скоро блед. Съответно така и стои. Естествено. Но днес само с него и спирала си се харесах, за ежедневен грим за 2 минути е супер.  Heart Eyes
Ако си свикнала да слагаш молив във вътрешната страна на окото, не мисля,че ще имаш проблем с поставянето. Като очна линия не съм го пробвала , не знам.

# 534
  • USA, Steak State
Мдаааа, мерси много!  Hug

Сега освен неща от МАК за 80$ и това си харесах...  ooooh!

# 535
  • София
Е не беше това целта, уверявам те.. Grinning
Ако искаш да пробвам друга тактика:
"Недей, не ти трябва.Хвърлени пари на вятъра са! "   Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 00:19 от Courage

# 536
  • USA, Steak State
То това ме нахъсва мен повече.  Laughing

# 537
  • Стара Загора
  Heart Eyes

# 538
Лейди, със здраве да си я пръскаш толкова желаната Идилия!  Wink

# 539
Ето какво се събра от коледните празници до сега...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт