Новите ни козметични похождения 13

• 59 557
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
Колко парички ти излезе сета четки?

# 541
Някои са ми подарък, а тези които си купих ми струваха около 350лв.

# 542
 #Shocked уха,   Laughing и аз сега разглеждам сайтове за четки, но определено не и в този ценови диапазон. Simple Smile)))

# 543
  • Стара Загора
Лейди, със здраве да си я пръскаш толкова желаната Идилия!  Wink

Благодаря.  Hug
Толкова я исках и най-вече е при мен.  Heart Eyes Немога да отлепя нос от ръката ми.  Crazy

# 544
  • София
Kashmir, дай отзиви за балансиращия концентрат на Кодали
P-r-o-l-e-t , на първо четене - шишенцето е нищожно малко (15мл.), колкото кутре е. ooooh! Слагат се по 6 капки, които се разтриват между ръцете и с поглаждащи дижения се поставят на лицето. В миризмата най-отчетливо се усеща лимон, което е добре, защото ароматът на Еликсира едвам го изтрайвам.  Sick Попива много бързо, без да омазнява или изсушава. Ще видим след няколкодневна употреба дали ще има ефект. И най-вече колко време ще изкара.  hahaha

# 545
# 546
# 547
# 548
Клише  Hug Hug Hug  моля те сподели след време дали си доволна от измиващото на  Freeman Simple Smile  bouquet

# 549
  • София
Ще споделя  Hug Само него не съм ползвала от продуктите им  Laughing От всички съм много доволна. Особено скрабът с кайсия е страхотен  Heart Eyes Измиващият гел ми го препоръча сестра ми, която е маниачка на тази тема и е пробвала де що има на пазара ( и скъпи, и евтини продукти). Затова й повярвах, че наистина е добър и го взех  Grinning

# 550
kashmir пробва ли вече продуктите на E.L.F? Аз вече поръчах някои неща, но съм бих искала да кажеш мнението за продукитите, които ползваш. От тези в поста ти съм си поръчала пудрата и стика, а исках и лепенките за черни точки, но забравих за тях.

# 551
От мен днес

- първият с алоето
момичета, незнам дали тук е точното място, но препоръчайте ми хубав тоник за лице...в момента ползвам един на Евелийн(не му намирам снимка), но изобщо не съм доволна Confused

# 552
# 553
# 554
  • Стара Загора
и още една ТВ на Бронли, но не намирам снимка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт