Новите ни козметични похождения 13

• 59 574
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • София

И не намерих снимки на коректора за лак на s-he и един гланц на КА

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 17:54 от ~Étoile~

# 572
  • USA, Steak State
Аз пък не харесвам Бъртс Бийс, има отвратителен аромат. И като ползала и Чапстика и Нивея и Бъртс Бийс бих казала, че Чапстика е най- добър.

# 573
  • Стара Загора
От мен: + една кутийка за червило, на която не намирам снимка  Peace

# 574
  • София
Момичета днес исках да си взема тази спирала на Maybelline , но ударих на камък.Успях да проверя само в Ремедиум и Lilly и на двете места беше празно отделението на щендера на Maybelline.Дали някоя от вас си е купувала такава наскоро и откъде.Благодаря! Thinking

# 575
Пудра Estee Lauder aero matte, за първи път ползвам нещо на тази марка и съм очарована.  Heart Eyes

http://secure.strawberrynet.com/Images/Products/04192380602.jpg

Я кажи за пудрата,моля те,ефирна ли е,носи ли на повече нанасяния без да изглеждаш като маска,а да стои естествено?И аз съм и набелязала око Flutter

Пудрата е много лека, прави лицето гладко, а не изглеждаш напластен като с маска, даже и ако нанесеш повече.  Flutter Heart Eyes

# 576
  • София
.....

- стиковете - страхотни цветове, но само съм ги тествала, така и не съм ги носила по цял ден.
От Щатите ли е поръчката ти? Защото аз оттам съм ползвала няколко Чап стика, но съм доволна само от летния със СПФ и камфор, другите са на ниво Нивеа. Ако така и така поръчваш от щатите, препоръчвам ти този -

пак е с лека миризма на камфор/мента, ако устните ти са напукани има направо мигновен ефект.
[/quote]
Аз говорех за стиковете на e.l.f. eй тези

Иначе Chapstick- a ми е от UK в последно време.  Laughing Не че са нещо невероятно, а по-скоро съм сантиментално привързана към марката. А и си ги харесвам, за вазелин за супер и са вкусни.  Heart Eyes

Ели
Hug

# 577
  • USA, Steak State

# 578
  • София
черния

# 579
  • Стара Загора

# 580
  • София
- не са моите нокти  Laughing