Новите ни козметични похождения 13

• 59 580
  • 723
  •   2
Отговори
# 555
  • в Кошера
момичета, незнам дали тук е точното място, но препоръчайте ми хубав тоник за лице...в момента ползвам един на Евелийн(не му намирам снимка), но изобщо не съм доволна Confused

Със суха кожа съм и мога да препоръчам за такава - нисък клас, среден клас, среден клас. От личен опит  Peace

# 556
  • Стара Загора
от преди малко  Blush

# 557
  • София
АCQUA, oбещах отзиви за измиващия гел на Фрийман. След седмица - две ще мога да съм по-изчерпателна, но все пак от първото ползване да си кажа, че съм приятно изненадана Simple Smile  Текстурата му е като желе. Много приятно се топи и нанася на кожата. Измива хубаво и не изсушава, което за мен е много важно защото не понасям да ми придърпва от сухота докато сложа крема. На опаковката пише, че е за нормална към смесена кожа. Моята по принцип е такава, но в момента е дори по-скоро към суха (както всяка зима). За мазна кожа не съм сигурна дали ще е подходящ.

Моите похождения от днес са цяла торба с лакове, но с тях ще се похваля в съответната тема  Mr. Green

# 558
За първи път да усетя видима разлика с този балсам:
Др.Тайс - Нахткерцен синя серия

При това по принцип аз  смирено се радвам на много кадифена кожа на тялото  Blush, сега е още по-мека. При това го купих случайно.
И разбира се, изчаках ефекта след втората кутия.

# 559

Невероятен е!  Heart Eyes От дълго време го ползвам и усещането, което ми носи е толкова естествено, чисто и свежо.   bouquet

# 560
момичета, незнам дали тук е точното място, но препоръчайте ми хубав тоник за лице...в момента ползвам един на Евелийн(не му намирам снимка), но изобщо не съм доволна Confused

Със суха кожа съм и мога да препоръчам за такава - нисък клас, среден клас, среден клас. От личен опит  Peace

И аз много харесвам хидратиращия тоник на Галеник Peace Друго хидратиращо средство, от което съм довона, е розовата вода Биороза/Биофреш (в стъклено шише). Тоника на Галеник също съдържа розова вода Grinning

# 561
  • Belgium
Nesiha за каква кожа е този балсам?  Laughing

# 562
  • София
За първи път да усетя видима разлика с този балсам:
Др.Тайс - Нахткерцен синя серия

При това по принцип аз  смирено се радвам на много кадифена кожа на тялото  Blush, сега е още по-мека. При това го купих случайно.
И разбира се, изчаках ефекта след втората кутия.

Има ли и друг вид от този крем  newsm78 Сестра ми го ползва от скоро, но за лицето само. Каза, че е доволна, с единствения недостатък, че малко кофти мирише... Можеш ли да дадеш малко повече инфо   bouquet

# 563
АCQUA, oбещах отзиви за измиващия гел на Фрийман. След седмица - две ще мога да съм по-изчерпателна, но все пак от първото ползване да си кажа, че съм приятно изненадана Simple Smile  Текстурата му е като желе. Много приятно се топи и нанася на кожата. Измива хубаво и не изсушава, което за мен е много важно защото не понасям да ми придърпва от сухота докато сложа крема. На опаковката пише, че е за нормална към смесена кожа. Моята по принцип е такава, но в момента е дори по-скоро към суха (както всяка зима). За мазна кожа не съм сигурна дали ще е подходящ.

Моите похождения от днес са цяла торба с лакове, но с тях ще се похваля в съответната тема  Mr. Green
Клише , мерси много Hug Hug  bouquet
Може да го  пробвам и аз в скоро време като ми свърши наличния Simple Smile  По принцип и маските и пилингите на Freeman много ги хвалят, значи сигурно има защо Simple Smile
Честити нови придобивки, със здраве да си ги ползваш Hug

# 564
  • София

kashmir пробва ли вече продуктите на E.L.F? Аз вече поръчах някои неща, но съм бих искала да кажеш мнението за продукитите, които ползваш. От тези в поста ти съм си поръчала пудрата и стика, а исках и лепенките за черни точки, но забравих за тях.

- Много съм доволна от базата за фон дьо тен, матира и гримът издържа по-дълго време.
- Пудрата за лице също е много хубава, макар, че уж по-светлия цвят, който съм взела ми е малко тъмен, ама карай. Кутийката е малко смотана, няма огледаце и капачето се затваря трудно. Не е брашняна и може да се носи самостоятелно. Peace
 - Ружът в кутийката -  е много малък, с най-неудобната кутия на Земята! Ще си изпочупя пръстите, докато го отворя, малко се рони, за това подобре да се "гали' Laughing , не е много наситен цвета, но има хубав блясък. Не е много дълготраен.  Peace
- стиковете - страхотни цветове, но само съм ги тествала, така и не съм ги носила по цял ден.
- Листчетата, за които говориш ти не са за черни точки, а за матиране.  Laughing Не бях ползвала до сега такова чудо, но бях приятно изненадана. Днес понеже бях лъснала, като тиган заради проклетата база на The Shop (отива в боклука вече ! Sick) се попих с тях и те взеха, че наистина отсраниха всичко ненужно.  hahaha Уау хареса ми!  Mr. Green

# 565
kashmir   bouquet Дано скоро и аз да има с какво да се похваля, макар че нямам представа за колко време идват продуктите от Англия  Crazy

# 566
Лу и reproche - започнах го преди 1-2 месеца (до сега 2 кутии), взех го от ДМ (Защото е 13.50 там, а във всички аптеки в Стрелбище/където съм е по 16лв - така че ако го взимате - най-добре от ДМ-а). Купих го защото съм много стисната  Laughing и не обичам да ползвам кремове в туби и с помпички (примерно като Котидж) - не обичам накрая половината крем да остава в тубата... та по тая практична причина го пробвах.

Не съм пробвала този за лице, но този за тяло е без миризма, нанася се леко, попива добре и прави кожата мека. Пише че е за суха и чувствителна, моята не знам в каква класификация попада, но май е нормална и нечувствителна  Laughing, т.е. не се обрива. Мекотата обаче се усеща чувствително напоследък и го отдавам на крема.

- стиковете - страхотни цветове, но само съм ги тествала, така и не съм ги носила по цял ден.
От Щатите ли е поръчката ти? Защото аз оттам съм ползвала няколко Чап стика, но съм доволна само от летния със СПФ и камфор, другите са на ниво Нивеа. Ако така и така поръчваш от щатите, препоръчвам ти този -

пак е с лека миризма на камфор/мента, ако устните ти са напукани има направо мигновен ефект.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 11:08 от Анонимен

# 567
  • у дълбоката провинция

Страхотен подарък от вчера!

# 568

Страхотен подарък от вчера!
Поздравления и аз много го харесвам Heart Eyes

# 569
  • София
O, Bright Crystal мие слабост и планирам да ми е следващото завоевание! Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт