Новите ни козметични похождения 13

• 59 469
  • 723
  •   1
Отговори
# 705

И за детето  

# 706
  • София
Танчелина, хубаво си вложила парите остава и да си доволна от покупките. Simple Smile Сподели, моля те впечатления за фон дьо тена. Simple Smile

# 707
Аз имам въпрос-възможно ли е от ето това чудо да ми изсветляват петна по лицето и да ми се свиват белези. Въпросът ми е малко странен, но единственото, което съм променила в режима си за лицето е ползването на този продукт + хидратиращ крем на Clarins и ако той прави чудото искам да се запася докато имам възможност.

Идеалиста прави чудеса. Аз също бях много доволна от него. Като продукт ми беше  тежичък...имам на предвид че го чувствах на кожата,образуваше филм (слой),но пък действаше по предназначение. Изхабила  съм 3 опаковки и го спрях най вече заради цената,но подобри доста състоянието на кожата ми и само мога да го похваля Peace

От мен:

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:57 от мими23

# 708
Идеалиста наистина е разкошен продукт.
Това от мен:

# 709
Танчелина, хубаво си вложила парите остава и да си доволна от покупките. Simple Smile Сподели, моля те впечатления за фон дьо тена. Simple Smile
Фон дъо тена ми допадна много, има онзи завършен ефект на леко, едва забележимо напудрено лице, а на допир е много нежна и мека кожата  Flutter Определено съм доволна от избора си и най- важното наистина матира и доста време издържам без лъскавина  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 710
Lierac deridium крем! Намерих го на супер добра цена  и не издържах.... Още не съм го отворила даже!!! Simple Smile

# 711
  • 5 етаж в ляво
днешните ми козметични похождения са един черен графитен лак и скинорен (кремче за лунички и пъпки)
Здравей ! Би ли споделила повече за кремчето за лунички  Hug
аз имам лунички,и малки пигментни петна,та съм в чудене вече какво да използвама поне малко от малко да ги прикрия  Tired
благодаря ти предварително  bouquet

# 712
  • Torino,IT
Днес си взех това

# 713
А те май имаха две разновидност, единия май по-концентриран или се бъркам?  newsm78 Ти кой взимаш?  Thinking

По-скоро имат нова формула май. Този взимам аз: http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY … DUCT_ID=PROD97027
И аз го имам,мнго добре ми влияе.

# 714
  • USA, Steak State
Всъщност какво би трябвало да е влиянието му?

# 715
Взех си го преди 2 месеца-уникален аромат,секси и мног траен.

# 716
  • София
Фон дъо тена ми допадна много, има онзи завършен ефект на леко, едва забележимо напудрено лице, а на допир е много нежна и мека кожата  Flutter Определено съм доволна от избора си и най- важното наистина матира и доста време издържам без лъскавина  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Мерси, ще го пробвам, като свърши сегашния!  Hug Относно базата те съветвам, да поискаш мострички, преди да купиш. Само защото на някого пасва и има добри ревюта,не значи ,че и при теб ще е така.  Peace

# 717
  • Belgium

При мен лично ефектът е избистряне и изравняване на тена, леко овлажняване на кожата и отпочинал сутрешен вид. Мисля че трябва да заличава и фини линии, но не знам за това помага ли, защото нямам.

# 718
http://www.guerlain.com/int/en/base.html#/en/home-makeup/catalog … d-foundati-6.html

Много съм доволна от фондютена,не лъщи и покрива идеално.

# 719
Хидратира,освежава и възстановява.?Изглажа бръчките.

Общи условия

Активация на акаунт