Новите ни козметични похождения 13

• 59 588
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • В къЩи.

# 136
Didian кажи после впечатленията си от физиогел
кои продукти си купи?

Ами, аз ползвах около един месец А.И., както се казва "на общо основание" - за мен, за малкия, за каката, за таткото ...  Mr. Green и за този месец забелязах значително подобрение и намаляване на лишеи, грапавини и сухост (така ли му се вика  Rolling Eyes ) на кожата ... онзи ден си купих и други продукти -лосион за тяло, хидратиращ крем и гел за лице. Сега, верно, че ги ползвам от три дни и според мен мога да кажа поне другата седмица за какво иде реч, НО лосионът за тяло го усещам като нещо съвсем различно от другите, които съм ползвала. В смисъл, последният ми лосион беше на Нина Ричи и освен приятната миризма, не ми даваше усещане за комфорт на кожата. Да не кажа, че даже го чувствах все едно съм се мазала с малко зехтинец. Три пъти съм го поставяла и определено е по-мека и нежна на допир (дори мъжът ми го отбеляза!!!!!). Гелът за лице ... още не мога да кажа нищо конкретно. Кожата на лицето ми е ужасна, като непрекъснато ми излизат някакви грапавини, а като допълнителен бонус, на дърти години съм с адски много черни точки и пъпки. До сега ги третирах с Гарние/р/ и Нивеа формулата, с ексфолиантите и ефектът беше минимален и краткосрочен /2-3 часа ти е по-мека кожата, но нищо не се отстранява/. В момента дерматоложката ми препоръча след А.И. крема, който така и така съм ползвала около месец и съм разкарала тия грапавини, лишеи и т.н., да започна да прилагам и гела. В събота ще отида и на козметик, та поне да се знае, че с Нивеа и Гарние/р/  стартират на равно. Иначе /пак казвам, кратък е периодът/ гелът със сигурност е по-добър от другите два.  Peace  

Аз се поувлякох ... пак ...  Embarassed ако още нещо интересува, свиркай. Simple Smile

Nicimici ,

Имат някакви промоции по моловете. Simple Smile Това го копнах от тук. Самата аз не съм попадала на тези кътове, но в аптеката на Мола на Стамболийски имаше някакви грахови зърна и ми стана интересно, та влязох и разбрах, че правят някаква промоция и така ... Simple Smile Иначе Физиогел съм си купувала и в Ремедиум. Simple Smile  Peace
1)Mall Serdika:
събота и неделя: 10-20/21h /почивка: 14-14.30h и 17.30-18h/
2)Mall of Sofia-аптека SCS:
събота: 18-21h
неделя: 11-20/21h /почивка: 14-14.30h и 17.30-18h/
...3)The Mall:
петък: 16-21h /пред аптеката/
събота и неделя: 11-20/21h /в или пред аптеката/ /почивка: 14-14.30h и 17.30-18h/
4) Mall Pleven-аптека:
петък и събота: 14-19h
5) Mall Plovdiv:
6) Mall Varna:

Едит: да допълня само. Малкият има проблеми с кожата - някакви дерматити го мъчат, милото. Използвах А.И. серията и в рамките на месец не сме стигали до кортикостероди /което си е постижение!/ и съм мазала само с този крем. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 13:58 от Didian

# 137
Didian благодаря за отговара  Hug
на мен в мол Сердика ми дадоха мостра на лосиона за тяло, но мен всъщност ме интересува овлажняващия крем за лице, но им бяха свършили мострите

# 138
Ами, мисля, че вече си разбрала, че аз съм с две ръце за лосиона за тяло. Simple Smile  Peace Peace няма да го сменя в близките години! Simple Smile Кремът за лице, който е А.И. ли имаш предвид или този гел, който аз ползвам от два-три дни (понеже за последния не съм мноооого сигурна, че ще даде резултати) ?

Този става за всичко!!! В смисъл, не е предназначен за друго, но аз го ползвах един месец и за други места, освен лицето ...  Embarassed И не само за мен, а за всички ...  Embarassed

# 139
момичето в мола ми показа два крема, но не помня опаковките, ако не се лъжа овлажняващия беше в синя опаковка и каза, че е хидратиращ за всеки тип кожа, докато вторият (мисля, че е този който ти си показала) е за чувствителни кожи

# 140
http://physiogel.bg/hidratirashta-seria

Според мен този е другият крем. Simple Smile  Peace Аз в синя опаковка не съм срещала ...  newsm78

# 141
  • София
А каква е цената на лосиона за тяло и изобщо на продуктите от серията?

# 142
# 143
А каква е цената на лосиона за тяло и изобщо на продуктите от серията?
20-на лв. /от 17 до 25 лв. им варира цената/. Simple Smile

Момичета, някой ползвал ли е нещо от серията на Лореал "True Match"?

Изкушавам се ...  Flutter Embarassed

*Bubble*
, от години ползвам Ти Джи! Simple Smile  Peace Само, че серията им Кетуолк, за къдрава коса ...  но като гледам, това е за обем и може и да ми свърши работа ...  Flutter Flutter

# 144
  • София
Благодаря Didian Peace

# 145
  • София

*Bubble* [/b], от години ползвам Ти Джи! Simple Smile  Peace Само, че серията им Кетуолк, за къдрава коса ...  но като гледам, това е за обем и може и да ми свърши работа ...  Flutter Flutter
Като ги ползвам ще споделя впечатления,но евентуално ще е след около минимум 2 седмици Sad

И аз много харесвам продуктите на Tigi.

От серията True Match ползвах някакво тестерче от фдт-на,не ми допадна в един момент ми се събра по лицето

# 146
Ползвала съм фон дьо тен True Match, общо-взето съм доволна. Покривен е и попива бързо, не лъщи, а е доста матов (поне на моята кожа). Също така е икономичен, заради помпичката. Относно трайността, ами не е 6-8 часа, но при мен всички попиват бързо. Абе добро попадение е, особено за цената си.

# 147

-Demure Vixen  Heart Eyes

# 148
  • Belgium
*Bubble* а от къде купи серията на Тиджи за обем?

# 149
  • USA, Steak State
и

Общи условия

Активация на акаунт