Новите ни козметични похождения 13

• 59 600
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Тази мицерална на Nuxe хубава ли е- трите рози?
Аз само на тази марка съм ползвала мицерална вода,ухае много хубаво,средно почистващо  действие и лепне кожата след нанасяне.

Да, наистина лепне, идва някак по-тежка, без това да е свързано с по-голяма степен на хидратиране, подхранване и пр.
Определено мицералната вода на Биодерма е по-добра: почиства повече, не опъва кожата, оставя усещането за свежест и хидратация, същевременно не лепне, не тежи.

Само че аз винаги предварително си почиствам лицето с измиващ гел; не разчитам само на мицералната вода, не знам дали тя би била достатъчна за измиване на фон дьо тени и пудри. Ползвам я по-скоро за отстраняване на остатъци след почистването с гел и вода, за премахване на остатъчен молив на очите, да кажем. Тоест по-скоро като тоник, като допълнително почистване с цел хидратиране. Много съм доволна от водата на Биодерма - ползвала съм само розовата, не е зле да пробвам и бебешката, наистина е по-евтина.

# 451
# 452
Aquolina Pink Sugar парфюм за коса Heart Eyes

# 453
  • София
Мими, благодаря! Ама все пак по-конкретно кажи какво значе "хубави"?
иначе - течни кристали на биопойнт,
http://www.lookfantastic.com/hair/tigi-bed-head/styling/tigi-bed … ad-superstar.html

# 454
  • Belgium
P-r-o-l-e-t дай после отзиви, моля те за продукта на Tigi  Simple Smile

# 455
Днес се сдобих с и  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 15:53 от икка

# 456
Мими, благодаря! Ама все пак по-конкретно кажи какво значе "хубави"?

Grinning Grinning Grinning
 Да,по принцип пиша по изчерпателно Laughing
Серията се води въстановяваща.Всичките продукти са на базата на мехлема,който ЕА е създала преди мноооого години и с него е станала известна.
Мехлема се използва за всичко,универсален е. Можеш да си мажеш напукана кожа-ръце,устни,пети Grinningбебешки дупета Grinning,помага при изгоряло и ранички. Крема за лице (с фактор) го ползвам предимно лятото след излагане на слъне или солариум,защото успокоява много кожата и я защитава.Балсамчето за устни е във формата на червило и също има фактор....за напукани и изпръхнали чувствителни устни (като моите,които зимата са ужасни).Денем си слагам от него,нощем от мехлема....и на ръцете така - денем крема за ръце а вечер мехлема.Трябва много добре да се втрива в кожата и да се остави да попие че си е мехлем и е мазен. А крема за ръце си го нося навсякъде и се мажа когато има нужда като сега най много че от студа ръцете ми стават направо на рани. Липфикс е крем-база за устните,запълва линийки и пукнатинки за да изглеждат устните плътни,в същото време се грижи за тях да не се напукват и червилото се нанася по хубаво и стои по дълго.
Това е....няколко продукта ,които са ми в топ 10 и винаги си ги имам,защото много ги харесвам и  вършат добра работа (или поне не съм им намерила равностоен заместител). Често ги продават в комплекчета малки опаковчици ако искаш да пробваш Peace

# 457
  • Somewhere far away

# 458
# 459
# 460
  • София
Лу, това ми е втора опаковка от този продукт. НЕ съм сигурна дали има сериозна термозащита обаче. Сус сигурност е термоактивен, т.е. като се загрява при сушенето със сушуар, къдрене с преси и маши, се осъществява неговата функция - да придава плътност на косата и обем с някаква фиксация. Но при моята права коса каквото и да сложа, фиксацията не държи повече от няколко часа. Т.е. това го ползвам за обем и плътност и наистина ги прави.
А може ли да ми препоръчате някакъв качествен термозащитен спрей за преса, сусшуар, маша?

Мери, благодаря   bouquet

# 461
Отидох за едно,върнах се с друго Mr. Green

# 462
# 463
  • София

Шампоана много ми го прехвалиха,ще го видим  Simple Smile

# 464
Откъде е по-голямата четка и за руж ли е ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт