Новите ни козметични похождения 13

• 59 479
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • USA, Steak State
Цитат
Целта на темата не да се хвалиш какво си купил, а да покажеш какви продукти си си взел и ако някои има желание да си вземе същите, но няма отзиви за тях да изчака, докато се тестват и се сподели мнение за тях.

Именно! Но някои съфорумки просто обичат да се заяждат и това си е.
На мен също темата много ми е помагала при избор на козметика. Не се сърди никой, когато се споделят впечатления, когато се задават въпроси. Темата ни не е отчетна.  Peace

# 646
a.l.e.n.a от ebay.com ги купих

Можеш ли да споделиш линк,цена....?! И на мен много ми харесват,първият сет за когото се замислям....всички останали са пълни с ненужни четки а този е малък,но компактен и приложим. Толкова ли са мекички,колкото изглеждат?!
да, много са меки
линк не мога да ви дам, защото продавачът, от който ги купих вече не ги предлага в ибей
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180538306 … ame=STRK:MEWNX:IT
това е линка, на четките които купих, но има съобщение
This seller is currently away, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.  Sad

# 647
ChemistryLady, благодаря ти за разяснението.

# 648
a.l.e.n.a от ebay.com ги купих

Можеш ли да споделиш линк,цена....?! И на мен много ми харесват,първият сет за когото се замислям....всички останали са пълни с ненужни четки а този е малък,но компактен и приложим. Толкова ли са мекички,колкото изглеждат?!
Не Мими не е много добър този сет. Писах сравнения в темата за четките. Става за пътувания. Четката за сенки е голяма рошава и неудобна. Кабукито е доста малко. Иначе са меки.

Мерси Денси,ще прочета в темата за четките тогава  bouquet

# 649
  • Стара Загора

# 650
Днес бях до dm  и си купих ето това мляко за тяло, което мирише много хубаво:
http://www.shopathenas.com/47-latte-idrat-250-ml-monoi--karite.html
И си взех и балсам за устни на alverde с невен.

# 651
Взех си най- накрая шампоан оцветител Simple Smile)

# 652
Взех си най- накрая шампоан оцветител Simple Smile)

Каква марка е?

# 653
Марката е полска Марион. Ще я пробвам след 2 дена и ще ви кажа как е станало

# 654
Днес бях до dm  и си купих ето това мляко за тяло, което мирише много хубаво:
http://www.shopathenas.com/47-latte-idrat-250-ml-monoi--karite.html
И си взех и балсам за устни на alverde с невен.
Млякото хубаво ли хидратира?Има ли разнообразие от аромати и колко струва? Hug

# 655
  • София
i звездичката за затопляне, която не действа или поне аз не мога да я активирам

# 656
i звездичката за затопляне, която не действа или поне аз не мога да я активирам

Гелът вътре трябва да е прозрачен. Ако е такъв - намери металната пластинка, докарай до някой лъч на звездичката и опитай да прещракаш в центъра й (все едно да й обърнеш узпъкналото от другата страна). Може да не ти стане от първия път - прилича на старовремска метална шнола. Ако се наложи прещракай няколко пъти, докато почне да кристализира гела - става плътно бяло и се втърдява.  Peace

# 657
  • София
chervenokoska_2  ох успях след сигурно 20 прещракване

# 658
днешните ми козметични похождения са един черен графитен лак и скинорен (кремче за лунички и пъпки)

# 659

блестяща бяло-сребриста пудра за лице и тяло...леко парфюмирана

Общи условия

Активация на акаунт