На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 993
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
 Stop Търся екскурзия за петъчния пазар в Одрин .За 17.12.2010г .Някои знае ли такава ? Нищо не намирам в нета  Thinking Ако някои, ще пътува и още търси хора да се обади  Embarassed

# 16
Stop Търся екскурзия за петъчния пазар в Одрин .За 17.12.2010г .Някои знае ли такава ? Нищо не намирам в нета  Thinking Ако някои, ще пътува и още търси хора да се обади  Embarassed

Бих ви предложила, но ние ще пътуваме утре и също си търсим хора  Embarassed

# 17
Благодаря много ,за съжаление не ми е възможно утре. Може ли да пишеш има ли интересни неща на пазара и в КИПА.Благодаря предварително .И как са нещата по- границата,в смисъл има ли много коли

# 18
Благодаря много ,за съжаление не ми е възможно утре. Може ли да пишеш има ли интересни неща на пазара и в КИПА.Благодаря предварително .И как са нещата по- границата,в смисъл има ли много коли

Разбира се само да тръгна, че то с нашия татко.......... той е по-зле и от бърза помощ като на повикване и всичко се решава в последния момент. Добре че не съм на работа - тръгвам на секундата щом ми кажат Laughing

# 19
Здравейте момичета! Планувала съм в петък да ходя на пазар, но ако е лошо времето, може би няма да е много подходящо....  Wear Umbrella и ще трябва да го отложа за неделя. Затова питам дали някой е ходил на пазар в неделя, по специално ме интересува дали работят Уайкики/в центъра до шадравана/, Ендер, както и складовете? Благодаря предварително!

# 20
  • Пловдив
GALIA_NZ, в неделя работят складовете (поне в края на септември, но не вярвам да има промяна), Уайкики също работи, за Ендер - не знам. Искам да питам ходилите наскоро, вярно ли е че в складовете са увеличили много цените на праховете? Каза ми го 1 колежка, която го чула от нейна позната, та не е много достоверна информацията, но да питам все пак  Simple Smile

# 21
GALIA_NZ, в неделя работят складовете (поне в края на септември, но не вярвам да има промяна), Уайкики също работи, за Ендер - не знам. Искам да питам ходилите наскоро, вярно ли е че в складовете са увеличили много цените на праховете? Каза ми го 1 колежка, която го чула от нейна позната, та не е много достоверна информацията, но да питам все пак  Simple Smile

Аз кто писах до сега трябваше да сме ходили до Одрин 5 пъти, но мъжът ми днес решава - утре тръгваме, обаче чакам да реши newsm78
В складовете нико не сме пазарували и за това нямам нкви наблюдения, но преди месеци си купихме АСЕ-прах на много ниска цена в КИРА и бях дволна от него, сега гледам има го в промоцията им 6кг за 10лв.

# 22
Ако някои, ще пътува в петък и търси хора да пише .Не съм търговка няма да нося нищо тежко . Rolling Eyes
 Към GALIA_NZ
Най -добре да пътувате в петък, защото има голям пазар и има много евтини неща .

# 23
Аз смятам да пътувам до Одрин в събота,но съм много незапозната с шопинга там.За пръв път ще пътувам до там.Бих искала да купя подаръци за Коледа от там.Много ви моля да ми помогнете и обясните къде се намира пазара?

# 24
Какъв е максимума пари който мога да нося и да не декларирам на границата?

# 25
  • Пловдив
Аз също скоро ще ходя-темичката  е много полезна.Ако някой може да ми каже откъде е най изгодно да купя перилни препарати ,зехтин и подправки ще съм много благодарна.За другите неща ще се ориентирам по картата,която сте дали Hug

# 26
Какъв е максимума пари който мога да нося и да не декларирам на границата?

Нас на границата никога не са ни питали колко пари носим. Пазаруваме си повече с кр.карти където е възможно, а там си обменяме и лири. Но в неделя мисля, че ченчбюра не работят.

# 27
  • у нас
Аз също скоро ще ходя-темичката  е много полезна.Ако някой може да ми каже откъде е най изгодно да купя перилни препарати ,зехтин и подправки ще съм много благодарна.За другите неща ще се ориентирам по картата,която сте дали Hug

Перилните препарати са най-изгодни от складовете в Одрин.

Незнам тази седмица дали ще става за ходене на пазар. Тук днес побеля, а към Приморско имало над 10 см, което ме навежда на мисълта, че към Малко Търново (ако ще се преминава там границата) ще има много повече, защото е планина там. Ние също смятахме да ходим преди празниците на пазар в Одрин, но явно няма да отидем, заради снега.

# 28
А,детски дрехи има ли? Thinking

# 29
  • у нас
А,детски дрехи има ли? Thinking

Къде? На пазарите има всичко.

Съжалявам, че ни си взех повечко нощници имаше по 5 лв с дълъг ръкав с Мики Маус. Скоро правих баница с кори от Одрин, които бях замразила и изкараха в камерата повече от 5 месеца Shocked Баницата стана перфектна, като че ли някой токущо беше точил корите. Благодаря на всички, които споделиха тук,че си замръзяват корите за баница Hug

Общи условия

Активация на акаунт