На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 216 057
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
DeniGrozeva, благодаря ти много за информацията. Жалко, че не е имало дрехи на изгодни цени  Sad
Ще чакам разказа ти за Чорлу с интерес   bouquet

# 316
В Чорлу изгодно място за пазаруване на дънки, фирменият магазин на colins, също така имат и склад, който е отворен само събота и неделя. Намират се до самата фабрика, трудно е да се обясни, но ако минавате по магистралата малко след гишетата почват фабриките и трябва да се следи за табелата. Има дънки даже и по 10 лири. Там някъде се намира и Авантаж, където също могат да се намерят дрехи на достъпни цени. А и за намаленията  най-вероятно ще ги има след месец, защото сега наближава байряма и навсякъде ги надуват цените. Ако имате конкретен въпрос,  за конкретен магазин в  Чорлу питайте...... живея там Grinning.

# 317
Здравей hugh_..може ли да помогнеш с малко инфо щом живееш там.Интересува ме има ли сайтове за дрехи с доставка до Бг и колко излиза?И къде из Турция мога да открия складове за елементи от ковано желязо?Ще съм благодарна на всякаква информация,особено за кованото желязо.И относно корите за баница по колко пакета на човек са позволени през граница?

# 318
Случайно попаднах тук и ме заинтригува,че сме били до Рим и не сме видели папата.
Юли месец бяхме на гости в Лесово,а то е все едно в Чорлу,нали?
Ама никак не мога да се ориентирам с тези лири,които споменавате,колко лева са?
Може би някъде е писано,но нямам време да ви изчета.
Хубав ден на всички!

# 319
  • у нас

Юли месец бяхме на гости в Лесово,а то е все едно в Чорлу,нали?

Shocked къде е Лесово, къде е Чорлу......

# 320
milined - Лесово - Чорлу е двеста и кусур км. Thinking 1лв- около 1,20 лири, или 1 евро е 2,49 лири.
sindrella - за сайтове, които да имат и доставка до Бг не мога да ти помогна, но веднъж бях решила да пращам нещо по куриер и ми изкара сто и кусур долара, та даже и да има не мисля, че ще е много изгодно.
А относно кованото желязо едо ти един сайт. http://www.gozdeferforje.com/index.php/en.html поразгледах, но повечето нямат ценови листи, и тази ценова листа е от 2009 година, но все пък ориентировъчно надявам се да ти свърши работа. Кованото желязо е ferforje на турски, с търсачката излизат доста сайтове.
За хранителните продукти по-принцип на границата пише, че е забранено и в двете посоки, но ако да речем количеството е за домашна консумация повечето си затварят очите.

# 321
Милички,не ми се смейте, де! Hug
Имах впредвид първия по голям град и това май е Одрин,ама съм се объркала и от къде ми хрумнало Чорлу./сигурно в нашата фирма имаше доставка от там/ newsm78
А ние наистина бяхме там и ходихме до границата да видим разликата с преди,когато имаше застава само имрежа.
Тук в нашия квартал са все такива улици с имена на градове от сегашна Турция и съм се объркала.Сетих се после,но нямах време.
Тъкмо се прибирам и хоп,заяли сте ме.
Хубава вечер,на всички!  bouquet

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 20:13 от milined

# 322
  • Не от София.
Туй къде,бе?!?При нас лирата е 86 ст.купува,продава да е...колко да е?Лев някъде...

# 323
E именно 0,86 лв. - 1 лира. Wink или иначе казано 1 лира - 1,16 лв.

# 324
  • Не от София.

Уффф... ooooh!
Пък да кажеш,че не съм пила кафе тази сутрин..
Разбрах,ще чета по-внимателно  Embarassed

# 325
  • Бургас

иначе казано 1 лев е 1,16 лира.  Laughing

# 326
Здравейте, ще ви бъда благодарен ако ми каже някой къде точно се намира магазина на Wikiki на главната. На коя улица казвате главна и ако може точен адрес Simple Smile Благодаря предварително!

# 327
Ох момичета така съм се навила да ходим до Одрин ,но не с кола а с агенция и сега има изгодна оферта и мисля да се възползвам. Само малко ме притеснява това време да не ни изненада пак, че отиде. Препоръки какво мога да  си купя и то задължително Simple Smile

# 328
  • Димитровград
.... къде точно се намира магазина на Wikiki на главната.....

Тръгваш от пазара направо към центъра по пешеходната зона и магазина е в дясно!

# 329
  • у нас
Здравейте, ще ви бъда благодарен ако ми каже някой къде точно се намира магазина на Wikiki на главната. На коя улица казвате главна и ако може точен адрес Simple Smile Благодаря предварително!

Незнам как да ти обясня къде е магазина като незнаеш коя е главната улица. Тя не е много дълга. Края й е до петъчния пазар. Тръгвайки от там магазина се намира от дясната страна на улицата.  Магазин Waikiki е залепен до Grand Altunhan Hotel. А главната улица в Одрин е Saraçlar (caddesi Saraçlar). Ориентир може и да ти е фонтана, който е пред хотела. Магазина се намира преди него, идвайки от пазара.

Ето снимки: Grand Altunhan Hotel и Магазин Waikiki

фонтана

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 12:44 от Sinara

Общи условия

Активация на акаунт