На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 216 091
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
ако минавате през Свиленград точно преди самата граница в ляво има чейндж бюро там курса винаги е много изгоден,но не знам дали ще работи на 24 , много се съмнявам

# 376
Здр.момичета,искам да попитам,имало нов аутлет открит наскоро,в ОДРИН на излизане към магистралата за ИСТАНБУЛ,някой ако е ходил да разкаже повече,утре ще ходим да пазарим за ядене и бих искала да се отбип да вида,имало табела на влизане в ОДРИН рекламна на аутлета,мисля,че МАРГИ се казваше...)))Благодаря и весели празници!!!  bouquet

# 377
  • София
Обменяйте си пари в България, в градовете, а не на границата - там курса  изобщо не е добър...
Ако ще обменяте евро в турски лири е по изгодно да го направите в Турция.

# 378
  • на морския бряг
Здр.момичета,искам да попитам,имало нов аутлет открит наскоро,в ОДРИН на излизане към магистралата за ИСТАНБУЛ,някой ако е ходил да разкаже повече,утре ще ходим да пазарим за ядене и бих искала да се отбип да вида,имало табела на влизане в ОДРИН рекламна на аутлета,мисля,че МАРГИ се казваше...)))Благодаря и весели празници!!!  bouquet
МАРГИ се казва ,намира се в посока Кипа, след Карфур,Килер ,Бизим , само че е в ляво ,а тези магазини са в дясно.Подобен е на аутлет Авантаж до Чорлу.Има магазин на Уайкики,Колинс ,Дейчмън и др. известни марки .

# 379
aden,благодаря ти много..)))

# 380
  • у нас
МАРГИ се казва ,намира се в посока Кипа, след Карфур,Килер ,Бизим , само че е в ляво ,а тези магазини са в дясно.Подобен е на аутлет Авантаж до Чорлу.Има магазин на Уайкики,Колинс ,Дейчмън и др. известни марки .

а цените как са?

# 381
В мола има постоянно намаления.

# 382
Добро утро момичета! Весели празници на вас и вашите семейства !
В Одрин в момента цените на дрехите са както в бг молове. Поносими са, не чак толкова скъпи.  Праховете поне сега бяха по -скъпи от бг кауфланд. Изгодни бяха комплекти от прах 6кг , омекотител 5л и нещо като калгон за 13 лв. Цените на останалите хранит. стоки са както винаги.
 В Марги аутлет -добре направено.Има хубави стоки, ще се повторя но цените бяха като в мол в бг.
Фонтани монтани всичко е спряно.
Имах този път затруднение в търсенето на дюнери  със места вътре за сядане или по-изгодно заведение за обяд. Накрая до голямата джамия седнахме. Simple Smile

# 383
Такааааа, аз пак да подосаждам с въпроси Mr. Green
Ще ходим до Лозенград / да разнообразим /, та имам няколко въпроса:
-какво е необходимо за колата, освен зелена карта
-видях картата на първата страница, но пак да си питам-лесно ли се откриват магазините
-къде е най-добре да се пазарува-не става дума за това да улучим някакви луди намаления и "далаверки" и т.н., а за обичайното пазаруване на хранителни стоки и турски благотиики
 В Одрин сме ходили няколко пъти на пазар, но винаги с чужда кола и направо си ни водеха по магазините.
 Не знам дали проблемът е в моя компютър, но от първа страница за Лозенград ми се отваря всичко като един голям линк и то само картата Thinking

# 384
Записвам се да следя темата и информацията по нея.  bouquet

# 385
  • Бургас
Здравейте .Искам да споделя.Купувала съм няколко пъти прах Персил от големите вериги магазини.Последният път взех от складовете на Одрин и като ,че ли имаше някаква разлика в аромата-бяха по-нетрайни.Дали не са  менте?Вие имате ли такива наблюдения?Струва ли си да се посети петъчният пазар в Одрин ,ако ще се пазари основно перилен  препарат?Как се казва главната улица ,за да се ориентираме за пазара със GPS система.

# 386
Здравейте,
PEPABS, от две семици и мен ме гложди същия въпрос, но за новия Ариел 3D actives, закупен от Одрин. Като че ли по не ми е бяло прането с него. Но преди купувах Ариел със 7те ензима. Не знам какво да си мисля.

# 387
  • у нас
Как се казва главната улица ,за да се ориентираме за пазара със GPS система.

caddesi Saraçlar

# 388
Привет Hug На 28-ми този месец пътуваме за Одрин,организирано с тур агенция. За първи път ще ми е такъв вид разходка. Пише в програмата че ще посетим склад за перилни препарати и памперси и Кипа. Имам няколко въпроса Grinning

-В Кипа с Мастаркарт мога ли да платя? И дали е изгодно? Ако ли не, турски лири ли да си сменя тук?
-Някой може ли да каже примерна цена на памперси спрямо нашите /че мога да си поръчам от др.място/

# 389
  • Бургас
Привет Hug На 28-ми този месец пътуваме за Одрин,организирано с тур агенция. За първи път ще ми е такъв вид разходка. Пише в програмата че ще посетим склад за перилни препарати и памперси и Кипа. Имам няколко въпроса Grinning

-В Кипа с Мастаркарт мога ли да платя? И дали е изгодно? Ако ли не, турски лири ли да си сменя тук?
-Някой може ли да каже примерна цена на памперси спрямо нашите /че мога да си поръчам от др.място/

В Кипа плащах с Виза, никакъв проблем! Мисля, че и други кредитни карти вървят там. Турските лири ти ги смята по фиксинга, а и няма никакъв начин да те излъжат с курса, което ми се случи в Мармарис... но това е друга история.

Общи условия

Активация на акаунт