На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 216 089
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли къде в Одрин има магазини за спално бельо newsm78

# 362
Здравейте,
Според Вас как е по-добре от тук да се тръгне в левове или Евро или да се обменят тук турски лири?

# 363
В турски лири.

# 364

Peace

_hugh_ Благодаря за линка ...

# 365
  • на странно място ......
Здравейте, искам да ви попитам знаете ли къде в Одрин има магазини за спално бельо newsm78
Не знам дали  ще ме разбереш но първата успоредна на главната улица, непосредствено след капалъ чаршито е само за бельо и пердета и такиви ми ти работи.

Гледам че и в Одрин има от тези магазини Бизим, намира се непосредствено преди Кипа.

# 366
Здравейте!Ще ходя до Одрин,някой може ли да ми каже дали детските играчки са по евтини от България и къде да ги намеря?

# 367
Здравейте!Ще ходя до Одрин,някой може ли да ми каже дали детските играчки са по евтини от България и къде да ги намеря?

И мен ме интересува.  А също така и дали има големи разпродажби след Нова година  Peace

# 368
Някой да знае колко струва зелената карта на границата  за Турция
че колата ми е на Англйиски табели и в България не могат да ми  направят

# 369
Някой да знае колко струва зелената карта на границата  за Турция
че колата ми е на Англйиски табели и в България не могат да ми  направят
Не си спомням много добре, но мисля , че ни бяха взели около 30 лева за карта с валидност 10 дни. От турска страна ни искаха 40 евро за същата  Peace.

# 370
Здравейте, може ли някой да обясни какво има на този петъчен пазар и въобще струва ли си да се ходи, интересуваме дали има хубави дрехи или са някакви боклуци. Или направо да се ходи по другите магазини?

# 371
  • у нас
Здравейте, може ли някой да обясни какво има на този петъчен пазар и въобще струва ли си да се ходи, интересуваме дали има хубави дрехи или са някакви боклуци. Или направо да се ходи по другите магазини?

На петъчния пазар в Одрин има много неща - дрехи, обувки, бельо, чорапи, домакинска посуда - чинии, тави, тенджери, чарпаци и тн, рамки, дамски чанти, чаршафи, спални к-ти, одеала, плодове и зеленчуци, кори за баница, сладки неща и тн. Има и хубави дрехи, има и такива с дефекти. А дали си струва да се отиде е въпрос на личен избор. Имай предвид,че в последно време да вдигнали малко цените и почти не се пазарят, да не казвам изобщо, но все се намира поне един да го стори. Но може да си направите една разходка съчетана с пазара.

# 372
Благодаря много! Ще отидем, а пък каквото такова  Hug

# 373

И мен ме интересува.  А също така и дали има големи разпродажби след Нова година  Peace

ООООО това е добра идея ако има и инфо от ходещите по-често ще е добре  Grinning

# 374
Изчетох цялата тема.
НА 24.12 ще ходим до Одрин.
НЕ разбрах много къде е по- изгодно да си обменим пари, в Одрин или тук в някоя банка.
 Моля за малко разяснение ,че не помня как беше миналата година като ходих.
Има ли някакви намаления вече?

Общи условия

Активация на акаунт