На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 132
  • 734
  •   2
Отговори
# 615
  • у нас

На борсата също са евтини - мисля 8 лири беше баклавата, а 6 локума, нещо такова.

От складовете взехме баклавата за 9 лири, а локума 7 лири.

# 616
Как е положението на ГКПП Кап.Андреево , има ли много коли? Ние ходихме в началото на месеца и навръщане чакахме 5 часа.

# 617
  • Казанлък of all places
Началото на месеца съвпадаше с няколко почивни дни в България, началото на учебната година в някои училища в Турция и същото в Германия. Нормално е за този период на годината, както и по Байрамите да има чок калабълък. В момента е спокойно, границата се минава за половин час с общите приказки.

# 618
На борсата също са евтини - мисля 8 лири беше баклавата, а 6 локума, нещо такова.
От складовете взехме баклавата за 9 лири, а локума 7 лири.

Майта инфо е от април.
инфлация  Mr. Green

# 619
  • Бургас
Здравейте!
Някой знае ли с какво работно време са складовете в неделя в Одрин?
Може би има отговор някъде в темата, но не я изчетох цялата.
Благодаря предварително за отговора!

# 620
  • на морския бряг
Ей 3 пъти съм влизала в Селимието и едва сега тук прочетох че имало лале.
Аз ходих на организирана екскурзия до Одрин автобуса спря пред музея на здравето но никой от автобуса /по точно  само 1 желаещ-аз имаше/не пожела да го посети и го пропуснахме а аз само заради него се записах на тази екскурзия.Много ме е яд Cry

хората само за пазар ли отиват там? Има толкова интересни места, които могат да се посетят в Одрин, а музея на здравето и комплекса на Баязид ІІ са едно от тях.

Може ли да ми кажете ,къде се намира  музея на здравето?

# 621
http://www.aspirinbg.com/viewtopic.php?f=387&t=2010
Като тръгнете по посока Пазаркуле - границата с Гърция и минете каменния мост на Тунджа /малко по-надолу се влива в Марица - мястото е невероятно/, се завивате вдясно, има табела.

http://saglikmuzesi.trakya.edu.tr/english/?i_id=17&menu_id=03

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 13:05 от ASSAMARIS

# 622
А къде се намират борсата и складовете

# 623
  • на морския бряг
  ASSAMARIS ,  Много благодаря  ! bouquet

# 624
  • на морския бряг
А къде се намират борсата и складовете
На 1стр. има карта и подробни описания , ние  по тази карта разучихме вече Одрин .

# 625
Като тръгнете по посока Пазаркуле - границата с Гърция и минете каменния мост на Тунджа /малко по-надолу се влива в Марица - мястото е невероятно/, се завивате вдясно, има табела.
Цитат на assamaris
Случайно открихме каменния мост над Марица .Наистина е много красиво.Там пихме кафе.Имам снимки , но не знам как да ги кача. Следващият път непременно ще посетим музея на здравето.
Благодаря на аssamaris.

# 626
  • Пловдив
Знаете ли дали на 26-27 октомври магазините и пазарите в Одрин ще работят, нали е байрям?

# 627
Здравейте момичета!
Знаете ли дали някъде в Одрин или Лозенград продават турски каймак...но не този йогурт гъстия на който пише kaimakli ,а класическия каймак?

# 628
В Лозенград ходим често,но не съм виждала каймак.

# 629
  • Пловдив
Здравейте,
искам да ви попитам нещо. В един магазин за предмно  стока от Турция видях да продават и консерви домати. Някой взимал ли е? Дали са хубави? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт