На пазар в Лозенград и Одрин - 4

• 215 093
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ти за изчерпателната информация

# 646
Момичета, ще съм много благодарна ако някой ми прероръча фирма , с която да отида на пазар в Одрин за един ден. Тръгването ми е важно да е от Пловдив и за предпочитане в събота.

Някой правил ли е такава екскурзия наскоро?

# 647
Ще оспамя може би темата,но ще бъда кратка и дано да бъда полезна. Става въпрос за Караджъ турс. На 10.11.2012 мои приятели бяха на т.н. Шопинг екскурзия до Одрин с водач-екскурзовод Мартин Палев. и автобус с двама шофьори. След посещенията на българските църкви, за които въпросният човек е бил меко казано неподготвен и поправян от екскурзиантите, рейсът ги откарал до борсата и  ги изчакали да натоварят багажниците до дупка. После ги закарали до Селимие и им дали 2 свободни часа , а рейсът запрашил незнайно накъде.В 17 часа, при идването му за тръгване към БГ багажниците се оказали празни до шушка. Всички служебни лица били "изненадани" естествено.Обяснили,че автобусът бил оставен от шофьорите в малка странична уличка поради липса на места в платения паркинг. Извикана била полиция на мястото, после трябвало да се ходи в някакво управление,където всеки да даде писмени показания и други подобни и водачът успял да откаже хората от това с различни врътки. И всички те /служебни лица/ не изглеждали и грам притеснени за разлика от горките екскурзиянти,някои от които били ужилени доста солено. #2gunfire

# 648
  • у нас
Инфо, ако някой е планирал пътуване на 20 и 21.11 през нощта

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5301851

# 649
  • София
Планирала съм другия месец ходене и с интерес ще чета тук  Heart Eyes

# 650
Носете си от България TRL, на границата change НЕ работи! Българо-турската граница на ГКПП Малко Търново/Дерекьой

# 651
  • у нас
Носете си от България TRL, на границата change НЕ работи! Българо-турската граница на ГКПП Малко Търново/Дерекьой

От кога е това инфо? Свекъра ходи миналата неделя и от там си е купил лири.

# 652
  • Пловдив
Regenbogen, от Пловдив возят Ана травел, Комфорт S, Дриим турс и Моника турс, Моника са на 25 лв и не ходят на Кипа, Комфорт са също на 25, но имат определени дати два пъти в месеца/събота/, другите две возят на 30 и са всяка събота, но ако не съберат достатъчно хора те прикрепят към някоя друга агенция. Ходих на 3.11, с Ана..сега смятам да пътувам пак на 01.12. с Комфорт.., ако те интересуват още детайли пиши на лични. В основни линии програмата им е еднаква, но много зависи дали ще тръгваш за пазаруване или за разглеждане на забележителности

# 653
Някой знае ли фирма,която организира екскурзия до Одрин и Лозенград,само,че в неделя,с тръгване от Бургас.

# 654
Здравейте! Пристъпвам тихо  в темата...добре съм ви заварила !
Имам питане : някой купувал ли е от Лозенград пердета от органза / не готови ушити, а на плат/ и  колко върви метъра горе- долу ? Килими заслужава ли си да се купят от там?  Имам предвид дали са по-евтини от  нашите.  Rolling Eyes
А, и къде да ги намеря,евентуално, че ще ми е първо ходене до там. Peace

# 655
  • Plovdiv
Имам питане : някой купувал ли е от Лозенград пердета от органза / не готови ушити, а на плат/ и  колко върви метъра горе- долу ? Килими заслужава ли си да се купят от там?  Имам предвид дали са по-евтини от  нашите.  Rolling Eyes

Мога да ти отговоря за килимите.    Това лято правихме на малката детска и решихме,че ще ни трябва килим за стаята.Тръгнахме да обикаляме Пловдив за килими и този които ни хареса струваше точно 306лева,видя ни се скъпо и решихме да проверим в Одрин.Там в магазинчетата около джамията го намерихме същия за.................200турски лири,даже не се и пазаряхме.

# 656
  • у нас

Уникални килими видях в Одрин на няколко места. Не съм търсила килими, просто ми направи впечатление и влязох да ги видя и питах колко струват. Единия беше 120 лири, а другия 360 лири, но беше огромен. Ако имах къде да ги слагам нямаше да се двоумя да ги купя. Нямам представа как са тук цените, но определено ще са в пъти по-скъпи.

Ще се опитам да ти обясня къде се намират едните магазини, за които се сещам сега.  Заставаш с гръб към Селиме джамия от долната страна, до пътя, където е паметника на Мирар Синан. В ляво, на края на улицата има светофар. Трябва да преминеш на двата светофара, за да отидеш по диагонал на първия светофар. Там има магазин до една ограда, където са нахвърлени килими, през хубаво време и на ъгъла от светофара на долу. Има магазин, в който се слиза по 2-3 стълбички.

# 657
Някой знае ли фирма,която организира екскурзия до Одрин и Лозенград,само,че в неделя,с тръгване от Бургас.
http://romanticholidaysbg.com

# 658
pupi80 , Sinara  Hug Благодаря ви

Записах си упътването  Peace

# 659
Привет утре пътувам за Одрин някои да даде инфо за границата

Общи условия

Активация на акаунт