Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ето я и моята Simple Smile само за 830лв. 3в1 Simple Smile

http://coletto.bg/wozek.php/matteo/12

# 241
  • София
От къде ,ако не е тайна?Шасито изглежда същото като на Джордани Етхос ,само в кошовете забелязвам разлика.

# 242
  • София
colleto, изглежда супер, къде в българия може да се види?

# 243
Ох, и аз съм в голяма чуденка и моля за помощ.
Искам да си купя лека, маневрена тип чадър (за да не заема място) количка, която да става и за новородено. Бебето ще се роди през март-април Аз имам количка с кош за новородено от първото дете, с която мисля да използвам първите 6 месеца, но ако все пак решим да отидем на море, не ми се иска да влача този "тир" и да нямам място за друг багаж.  Пък и след 6-7 месец да си я возя в по-лека количка.
Първо се бях спряла на Макларън XLR, но скоро прочетох мнението на една мама за Cybex Callisto и сега се колебая. Ще отида да видя Калистото и Топаза на Сайбекс в Моето бебе, но ви моля ако имате преки впечатления да ги споделите.
Макларъна страшно ми харесва, една приятелка го имаше и беше много доволна, но единствено не ми харесва, че няма борд, за който да се хваща детето и да се набира (и да си забива зъбките Mr. Green)
С две ръце ти препоръчвам Инглесина Зипи, много е лека, сгъва се тип чадър и е маневрена, мога да я карам с една ръка въпреки, че е с една дръжка. Има си чувалче и я ползваме откакто се е родила малката. Сгъва се и се разгъва с една ръка, което си е много голямо предимство когато си с кола сама или много пътувате.

# 244
Зипито е моята неосъществена любов.

# 245
Зравейте, дали може да ми помогнете с Вашите отзиви за тази количка
http://biberon-bg.com/product/131/3-in-1-combi-walk-in-the-park.html
Много ми допада модела,а в един магазин споделиха, че била една от най-стабилните, но ми се ще да чуя и отзиви, придобити от опит.
Благодаря предварително и се надявам скоро да се включите с коментар.

# 246
това със стабилността  наистина е така, благодарение на тези вертикални тръби.Същата е и на Бъгстър-а конструкцията

# 247
Здравейте ,чета ви редовно,въпреки ,че вече съм  направила своя избор на количка.Иска ми се да споделя своят опит със Стрийти- вече втора зима карам с нея , и нямам никакви проблеми със снега,е разбира се не е като количките с големи гуми,но се справя чудесно! Simple SmileУспешен избор на всички мами!  bouquet

# 248
  • Бургас/Пз
Здравейте ,чета ви редовно,въпреки ,че вече съм  направила своя избор на количка.Иска ми се да споделя своят опит със Стрийти- вече втора зима карам с нея , и нямам никакви проблеми със снега,е разбира се не е като количките с големи гуми,но се справя чудесно! Simple SmileУспешен избор на всички мами!  bouquet
За Стрийти на Бебе Конфорт ли става въпрос?

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 15:22 от ani_d

# 249
# 250
  • София
Искам да попитам по-запознатите от мен, тъй като след няколкомесечно ровене и обиколка на 5-6 магазина, вече имам чувството, че подходяща количка не съществува.
Има ли комбинирана количка с кош за новородено и летен кош, който да има легнало положение (не е задължително да ляга изцяло до долу - видях една такава, която си е на практика легнало бебето, но коша не е хоризонтален, а е под лек ъгъл спрямо земята - но все пак не беше сгъната в кръстчето, както е при другите колички). Предпочитам да е с цяла дръжка и четири колела.

За момента от всичките модели, които гледах, се спрях на ABC Design Mamba, но при нея единственото, което не ми харесва е, че летният кош си е на практика седнал. Но за сметка на това ми беше най-удобна за каране, изглеждаше стабилна, а и има доста голям кош за багаж.  Т.е. ако не намеря нещо по-подходящо, сигурно ще е тя.

# 251
  • Бургас/Пз
Има ли комбинирана количка с кош за новородено и летен кош, който да има легнало положение (не е задължително да ляга изцяло до долу - видях една такава, която си е на практика легнало бебето, но коша не е хоризонтален, а е под лек ъгъл спрямо земята - но все пак не беше сгъната в кръстчето, както е при другите колички). Предпочитам да е с цяла дръжка и четири колела.

Конкорда също има пълно легнало положение на летния кош, има и кош за новородено!
Този Джейн също http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/14633
изобщо има доста такива варианти!

# 252
  • София
Jane Unlimit ми идва малко скъп, а Конкорд - Concord Fusion ли имаш предвид?

# 253
  • Бургас/Пз
Jane Unlimit ми идва малко скъп, а Конкорд - Concord Fusion ли имаш предвид?
Да Фюжъна, обаче с коша за новородено и той отива към 1200 лв май. И прореви за легналото положение на лентия вариант, защото чувам от познати че модела от 2008 със сигурност има, но този май е на 10% или нещо подобно.

Виж и Есприта http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3_729

# 254
здравейте,
аз съм нова във форума и съм бъдещо мамче. Днес приключихме с избора на количка като се спряхме на Graco Symbio Mars travel system.
Дали някой е ползвал такава и има мнение?
Благодаря Ви предварително
 Simple Smile  

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 23:08 от pipi6o4eto

Общи условия

Активация на акаунт