Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
www.coletto.bg вижте тук нови модели на супер цени Simple Smile

# 256
Ама пък за бъгстър таткото не иска триколка, нестабилни му изглеждали и грозни,няма да го убедя в противното 100%.

Лелее, колко е в заблуда вашият татко! Аз от Бъгстър по-стабилна количка не съм бутала. Нея и да искаш да я събориш на сила ще ти е трудно.

Моето дете вече е активно и ходи, та се е случвало да слезе от количката, а тя да е накачулена с торби и чанти, в едната от които имаше огромен апарат с няколко обектива (сиреч тежка, та тежка) и ИЗОБЩО да не поддаде, стои като закована. Как са я направили тия немци, не знам?!

Освен това е много широка. В момента е с огромен чувал от пух, Андрей е с обемно яке и му е комфортно  Peace Абе аз от как съм с Бъгстъра мирясах и нищо друго не ща да погледна (а принципно не съм такава, на дете сменям едно 2-3 колички)  Simple Smile

# 257
ета за смяната колички,и аз бях така.. Blush С баткото смених 3,сега след като съм бутала тази и купих една мамас енд папас оли,разликата беше огромна.След един месец я продадох и сега пак съм с Бъгстър и за друга  неща да чуя.   Naughty

# 258
Здравейте мами! Предстои ми раждане през април и за първи път участвам в темите  Rolling Eyes Много ме притеснява изборът на количка, защото не откривам идеален вариант, все има нещо, което да не ми допада. Засега съм се насочила към Concord Fusion. Разгледах всички възможни сайтове и форуми, но никъде не откривам дали летния кош може да се обръща по посока към майката. Ако имате информация, моля да я споделите. Благодаря  Hug

# 259
На Нео-то се върти, на Фюжън-а не.

# 260
ета за смяната колички,и аз бях така.. Blush С баткото смених 3,сега след като съм бутала тази и купих една мамас енд папас оли,разликата беше огромна.След един месец я продадох и сега пак съм с Бъгстър и за друга  неща да чуя.   Naughty
общо взето, който е бутал Бъгстер, после не признава нищо друго!

# 261
Много благодаря за бързия отговор!  Heart Eyes

# 262
  • София
ani_d, видях за Конкорда, че е толкова, но пък намерих само количката в един английски сайт на промоция - излизаше с около 200лв по-евтина отколкото е тук (не проверих обаче как стои въпросът с доставката, тъй като все още не съм решила дали това е моята количка - а и ако излиза много по-скъпо, предпочитам да си купя ABC Design Mamba-та, и после след малко повече от около половин година да си потърся достатъчно добра, маневрена и стабилна лятна количка, която да има легнало положение и да не ми излезе повече от 300-400лв). Т.е. дори и да не намеря подобен вариант за коша за новородено, ще ми е около 1000лв, което е много по-добре от 1500лв.
Но искам да я видя на живо какво представлява, както и още една, която ми препоръчаха да погледна - Cybex Callisto. Последната с коша за новородено я гледах, че е на промоция 750лв.
А за Esprit - като ходих в Хиполенд на Околовръстното в неделя, ги нямаше или поне не ги видях.  newsm78 Къде бих могла да ги видя? Днес така или иначе ще ходя до магазин Бебемаркет на Плиска и до магазин Ново бебе близо до зала Фестивална, може да отскоча и до Sky City-то, до Хиполенд.

# 263
Конкорд Фюжън има легнало положение и 2008 и 2009 и 2010 модела,няма как летния кош да се обръща, защото се закача директно за шасито не е като коша за новородено и кошницата ,както и летния вариант на неото които се закачат за мястото на борда с щракване,но пък за сметка на това фюжъна се сгъва с летния вариант а на неото трябва да се демонтира и заема място в колата -шаси,кош,кошница за кола с бебе.Като цяло фюжъна е една прекрасна количка и въпреки че са почти идентични с Jane UNLIMIT ,Кокорда е много по-добро изпълнение и като материи и качество и стабилност на детайлите   menyanthe ако не те притеснява ползвана количка наскоро гледах в продавалника фюжън за 800лв 3в 1 и изглеждаше много добре PeaceПогледни и в немския ebay,аз си купих моята от там 3в1 със сгъваемия кош за новородено за 390евро нова

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 14:38 от didina

# 264
  • София
За количките - току-що се връщам от обиколка на двата магазина и ето моите впечатления:
- количката Concord Fusion - лесно се управлява, маневрена е, но понеже идва малко по-издължена назад, става и малко по-нестабилна да кажем от ABC Design Mamba-та, която бях пробвала в друг магазин. Тапицерията ми хареса много като материя. Сгъва се с коша и съответно е малко по-обемна в сгънато състояние, но не е болка за умиране. Основното, което не ми харесва при нея, обаче, е, че самата количка е малко ниска - като дръжка в най-горното си положение на мен ми идваше добре, но на съпруга ми (който е 1,90м) ще му е ниска, но и самото бебе е разположено по-ниско и дори и на мен ще ми е неудобно да се навеждам толкова.
- количката Cybex Callisto изобщо не ми хареса като маневреност и няма да я коментирам.
- разглеждах модели X-Lander XA и XQ. XA като модел е по-широка, по-маневрена и по-лесно управляема. Освен това при XQ крачетата са в нещо като "легенче", което при легнало положение на бебето не ми се струва много удобно. Самата тапицерия, обаче, ми се стори по-груба. Като начин на сгъване на количката XQ ми допада повече, тъй като XA се сгъва на практика върху четирите си колела (могат да се свалят и четирите), което лично за мен е по-неудобно.
- разглеждах и модел Navington Cadet - кошът за новородено е доста по-широк от останалите кошове, но летният кош е широк едва 30 см, което на мен ми се вижда тясно.
- в магазин Ново Бебе имаха и една останала бройка Jane Nomad. Като маневреност и управление спрямо ABC Design Mamba и спрямо X-Lander XA, обаче, изобщо не ми хареса. Освен това продавачката каза и че по-трудно се сгъва. Т.е. прехваленият Jane Nomad  на мен не ми допадна.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 00:08 от menyanthe

# 265
menyanthe  много полезна информация  Hug

# 266
Ние бяхме избрали Хане Номад, но ни спря това, че количката е прекалено ниска, стори ми се че бебето ще е почти на земята. Освен това  е и тежка. Що се отнася до маневреност - има и по - маневрени. На мен повече като количка ми хареса Хане Райдър, но пък при нея минус ми се сториха предните гуми. Иначе - коша широк, материята - чудесна, бебчето е завито от всякъде:)
В крайна сметка си взехме Куини Спиди Peace

# 267
Цитат
В крайна сметка си взехме Куини Спиди 

smile3501 smile3501

# 268
Аз пак да попитам за впечатления от Cosatto Cabi 3 в 1 Walk in the park

http://visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID

много разчитам на Вашето мнение и най-вече опит и информираност.
Още веднъж благодаря!

# 269
здравейте момичета,аз да предупреда майките,които са се спряли на X-lander аз си я купих и наистина количката много ми харесва,но коша за новородено е задължителен,на самата количка отдолу на основната седалка пише че не е подходяща за деца до 6 месеца,въпреки че в магазина ни обеждаваха в обратното.Аз си взех и коша за новородено и мисля че така е по-удобно и за самите бебчета,в него има матраче  и според мен е по-конфортно отколкото да лежи на седалка,но това е мое мнение

Общи условия

Активация на акаунт