Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 7

• 62 307
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Да ви попитам, до кога се използва бебешкия или по-известен като зимен кош?  Crazy
До 6 месеца ли?

# 286
Нова дилема, този път между Конкорд Фюжън и Джейн Ултимит /Jane Unlimit Matrix/
Материите,изработката на Конкорд  са много по-хубави  от на Jane. Същото се  отнася и за Neo/Rider.Aко парите  не  са  определящи- Конкорд!

# 287
Да ви попитам, до кога се използва бебешкия или по-известен като зимен кош?  Crazy
До 6 месеца ли?

До 6м ги дават,но пак зависи от кошът и от бебето.Аз моят го ползвах до 41/2 че беше много любопитен и не можеше да гледа в него.

# 288
До 6 месеца ли?

По принцип се изпалзва до толкова...но аз смених кошовете, когато молкият беше на 3м. Другият ми кош ( летния) има пълно легнало положение и дебело чувалче за студените дни и не ми беше никакъв проблем.

# 289
  • София
Аз ползвах бебешкия кош доста дълго, но той беше от типа кош и столче за кола в едно и имаше различни степени на облегалката, тоест бебето можеше и да си седи вътре, а и ми беше удобно при пренасянето между количката и колата. Чак на около 7 месеца и половина смених коша с този за голямо бебе.

# 290
  • Sofia
Днес ходихме с мъжо до Малечко, за да разгледам Макларъна. Ей, много ги мързи да работят в този магазин. Имаше изложени колички Макларън, но я нямаше xlr-а. Викаме някакъв момък и го питаме дали имат в наличност от него, а той "аз за такъв модел не съм и чувал". Ок, не е чувал, но продължава да стои като дърво. Почвам да му обяснявам, че е подобен на Техното и т.н, но той пак "аз за такъв модел не съм и чувал".  Накрая го помолих да попита дали го имат на склад, при което с неохота извади телефон и започна да пита. Завъртя се в кръг търсейки нещо и ми посочи рекламно табло на xlr-а, като ни каза "е това е".  На въпроса дали ще го имат скоро в наличност изсумтя - е, ако има модел за 2011 и ако докарат. Е, мерси!!!!!!
Да не ви разправям, че за един един бебефон ги питахме дали има изход за включване в ТВ или монитор, отговорът беше - "МАЙ не", без да си мръдне задника да го извади и провери.
Изобщо, супер обслужване. Иначе има доста изложени колички.
Това е - оплаках се!

# 291
  • София
Елиона, Макларъни нямаше ли в Хиполенд и Мадъркеър изложени доста модели? Ти може и да си ходила вече, де, просто се сещам, че аз там съм разглеждала и в крайна сметка от там си купих и моя Макларън.
А XLR е страхотен модел, не съм имала никога такъв, но съм бутала на приятелка количката. Много лека и маневрена!

За обслужването в Малечко- жалко за иначе хубавия магазин.....

# 292
  • Бургас/Пз
Нова дилема, този път между Конкорд Фюжън и Джейн Ултимит /Jane Unlimit Matrix/
Материите,изработката на Конкорд  са много по-хубави  от на Jane. Същото се  отнася и за Neo/Rider.Aко парите  не  са  определящи- Конкорд!

Сега остава да ме посъветвате в кой магазин /в София/ ги предлагат и двата вида, за да мога да ги видя едновременно! Mr. Green Mr. Green

# 293
  • София
Оф, сменям си мнението през 5 минути и вече и аз не знам какво искам...
Колебанията са ми следните:
- Concord Fusion - предимства: по-добра тапицерия, непомпащи се гуми, което маха една грижа
                           - недостатъци: по-трудно се сгъва, прекалено ниска е.
- Easywalker Qtro - предимства: много лесно се сгъва и се сменят кошовете
                             - недостатъци: материята на тапицерията (е, като изключим вътрешната на коша за новородено - тя е памучна), помпащи се гуми

Някакви идеи?  newsm78 Confused

# 294
  • España (Плевен)
- страхотен модел са тези колички BÉBÉCAR

# 295
Оф, сменям си мнението през 5 минути и вече и аз не знам какво искам...
Колебанията са ми следните:
- Concord Fusion - предимства: по-добра тапицерия, непомпащи се гуми, което маха една грижа
                           - недостатъци: по-трудно се сгъва, прекалено ниска е.
- Easywalker Qtro - предимства: много лесно се сгъва и се сменят кошовете
                             - недостатъци: материята на тапицерията (е, като изключим вътрешната на коша за новородено - тя е памучна), помпащи се гуми

Някакви идеи?  newsm78 Confused
КОНКОРД Фюжън Peace,незнам защо ти се е видяла ниска,моята кума е 198см и бута Нео и е добре,нито пък бебето е на ниско,за сгъването-по скоро е обемна отколкото да се сгъва трудно,но смятам че предимствата са и много повече от недостатъците Peace                                                                                                                                                          Щях да забравя да се похваля,че си имам вече Бъгстър,купих си го от Ибей ,сега остава и да го получа,така че моята дилема приключи Grinning

# 296
здравейте мили мами,
радвам се че открих тази тема
имам питане от носно MACLAREN QUEST и XLR -аз съм се ориентирала към първата тъй като е най-лека , но някъде назад четох, че втората става в напълно легало положение, но пък е по-тежка.
тъй като досега сме били със STOKKE много удобна, но и тежка пък сме почти на 2г трябва да вървим, но ни мързи Simple Smile и ни се налага чесо да пътуваме и  ни трябва нещо по-леко. а първата няма ли легнало положение?
като цяло коя бихте ми препоръчали?

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 10:42 от lari4ka

# 297
  • Sofia
имам питане от носно MACLAREN QUEST и XLR -
като цяло коя бихте ми препоръчали?
При положение, че сте на 2 г., определено MACLAREN QUEST, поне от това, което гледах куеста е супер. Аз съм се насочила към XLR, защото търся за новородено.

# 298
  • Бургас/Пз
страхотен модел са тези колички BÉBÉCAR

Кати, дали ги има в Бг или само по нета могат да се поръчат?

# 299
  • София
lari4ka , определено Quest-а е за теб! Няма пълно легнало положение, но за голямо дете това не е чак такъв проблем. Аз имам Triumph, която също няма легнало положение, но в никакъв момент това не е  представлявало проблем.

Общи условия

Активация на акаунт