Тук Ви чакаме,прекрасни бъдещи СЕПТЕМВРИЙСКи мами 2011!

• 14 427
  • 225
  •   1
Отговори
# 90
dyndla, спокойно, пиши как е минало посещението при лекара. Аз утре мисля да отида при личната и ако ме вкара без час при гинеколог ще е супер Simple Smile

# 91
Ей,вие ще ни счупите рекорда как сте тръгнали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,тоооолкова много бременелки,душичката ми пълнитее  Heart Eyes  Hug !
Чакаме само добри резултати от вас  Peace !

# 92
Вчера мина моя преглед Simple Smile ...видяхме плоден сак 12 мм отговарящ на 5-та седмица и 2 дни...явно съм имала ранна овулация Simple Smile Термин-08.09.2011  smile3502

# 93
честито на всички които са минали успешно прегледите.  bouquet

аз ще си чакам до 20.01   Confused  и ще се притеснявам до тогава.незнам някак много странно ми се струва да нямам никакви симптоми че съм бременна освен липсващия цикъл и леко ме понаболяват гърдите.сигурно заради първата бременност така,но нямам търпение да отида при док да ми каже нещо да ме зарадва Rolling Eyes

# 94
  • Пловдив
Честито на всички момичета Simple Smile!!!
Хайде вече е официално потвърдено: има бебе Simple Smile След две седмици каза да отида пак контролно и след това чак да "регистрирам" бременността при личния лекар... Сега остава да реша къде да ходя за постоянно на прегледи: по принцип съм от София, но в момента с приятеля ми живеем в Пловдив... Ако някой може да даде съвет за добър лекар в Пловдив, ще се радвам.

dyndla, не се тревожи, на места съм чела, че при наместването на оплодената яйцеклетка е възможно да има такова течение. Стискам палци!
Мога  да ти препоръчам Д-р Бабаков.Работи с Здравната каса.Кабинетът му е срещу Макдоналдс, до ВСИ.Виж тук:
http://babakov.hit.bg/adres_na_praktikata.html
Гледа на всеки преглед на видеозон и не иска никакви пари.Пуска всякакви изследвания по ЗК.Записваш си час и отиваш.Като цяло съм много доволна!Но прочети из нета отзиви.Ти си решаваш Simple Smile
Успех на всички ви!!!

# 95
честито на всички които са минали успешно прегледите.  bouquet

аз ще си чакам до 20.01   Confused  и ще се притеснявам до тогава.незнам някак много странно ми се струва да нямам никакви симптоми че съм бременна освен липсващия цикъл и леко ме понаболяват гърдите.сигурно заради първата бременност така,но нямам търпение да отида при док да ми каже нещо да ме зарадва Rolling Eyes

eniq, аз също не чувствам никакви симптоми, освен ако не почна да си ги измислям Simple Smile - нито гадене, нито загуба на апетит или пък по-голям апетит, нищо не ме боли или подръпва, единствено може би ми се доспива малко по-рано, но в крайна сметка пак лягаме чак към 11-12 часа вечерта.

*Lucky*, честито за потвърдената бременност Simple Smile

# 96
Вчера мина моя преглед Simple Smile ...видяхме плоден сак 12 мм отговарящ на 5-та седмица и 2 дни...явно съм имала ранна овулация Simple Smile Термин-08.09.2011  smile3502
*Lucky* ,  Hug
Лека и безпроблемна бременност!
Честито и на всички останали бъдещи септемврийски мами!Спокойна бременност и здрави бебчета на финала!   bouquet

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 17:02 от Ulia

# 97
Вчера мина моя преглед Simple Smile ...видяхме плоден сак 12 мм отговарящ на 5-та седмица и 2 дни...явно съм имала ранна овулация Simple Smile Термин-08.09.2011  smile3502
*Lucky* ,  Hug
Лека и безпроблемна бременност!
Честито и на всички останали бъдещи септемврийски мами!Спокойна бременност и здрави бебечета на финала!   bouquet

Мерси,сестра ми!

# 98
и аз си имам плоден сак .но ме вика доки след 2 седмици.имала съм късна овулация.

# 99
klims9, коя седмица си, че те викат чак след 2 седмици?

# 100
  • Burgas, Bulgaria
момичета напускам редиците-не било писано....утре влизам в болница.....-кухо яйце....(
точицата ми трябва да е 6г.с.. а е само 4г.с.
успех на всички......и да си пиете фолиевата киселина.......

# 101
мадам тикваSad Hug Hug Hug

# 102
ами вика ме след 2 седмици за да чуем сърчицето.понеже съм била с късна овулация така ми каза и сакчето отговаря на 5 седмица-демек по назад сме.аз не мога да се зарадвам много ми е притеснено Sad

# 103
  • София
Мадам Тиква... да не ти е от късна овулация разликата?

Не че да те хвърлям в размисли, но аз така бях миналата година... трябваше да съм в 8ма седмица а се оказах в четвърта и няколко дни. Да не са те объркали нещо?

При всички положения, едно гуш от мен   Hug

# 104
Мадам Тиква, ужасно съжалявам Sad Ти как се чувстваше досега - имаше ли някакви оплаквания? Съгласна съм с Фъстъчка, възможно ли е да се дължи на по-късна овулация? Може би трябва да се посъветваш с друг лекар  Hug Прегръщам те и ти пожелавам нещата да се наредят

Общи условия

Активация на акаунт