Сърдечни малформации- тема 7

• 70 487
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте, нуждая се от спешен отговор тъй като съм изключително притеснена.  Sad Бременна съм вече в 38 г.с. Бебчето обаче е със забавен темп на растеж (върви назад с около 2-3 г.с.), и отидох на фетална морфология, макар и в доста късна седмица. Установиха се редуцирани околоплодни води, което доста затрудни огледа на органите, но все пак докторът ме насочи към НКБ за да огледат по-добре сърчицето защото цитирам: " прави впечатление особен консуинитет на аортната дъга и особеност на 3 vessel view ниво". (не знам дали изписвам правилно нещата, но трудно се разбира почеркът). Какво трябва да означава това, прегледът е след 3 дни, а дотогава ще се пръсна от мисли и притеснения. Моля за коментар, според Вас, ако някой се е сблъсквал и знае, какво означава това?

# 31
kalina 1819  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
stasita  Praynig Praynig Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 32
  • Burgas, Bulgaria
kirilka_kirilka  колкото и тъпо да звучи, недей предварително да се побъркваш-много е важно кой гледа бебето и особено когато има проблем..така, че там където са те пратили е най-доброто място ..... просто имай мааалко търпение и бъди спокойна, защото бебока има нужда от това  Hug.

# 33
 Стиснати палци и от мен, дано при всички дечица нещата минат по най- добрия възможен начин  fingerscrossed fingerscrossed  fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 34
 Здравейте и от мен отдавна не съм писала, но чета редовно. Stasita кураж и спокойствие всичко да мине добре ще се молим за вас Praynig Калина и за вас!

# 35
Здравейте,и аз се моля за малките слънчица дано всичко да мине по възможно най-добрия начин Praynig Praynig Praynig

Stasita и Калина с вас сме,кураж Hug Hug Hug

А ние днес имаме празник преди 3 години на този ден моята принцеса беше оперирана от златните ръце на д-рМИТЕВ,благодарение на Бог и на всички професионалисти детенцето ми е живо и здраво.Плами се възстанови бързо и на 9-ят ден от операцията ни изписаха,пожелавам на всички от все сърце такова бързо възстановяване Praynig

Почерпете се виртуално за нейно здраве newsm38

Нямам думи с който да изразя благодарността си към д-р Митев,д-р Маринов и всички останали,БЛАГОДАРЯ ВИ и нека БОГ ви пази вас и семействата ви Praynig Hug Heart Eyes

# 36
Здравейте! Днес мина операцията  благополучно!!! Сърдечни благодарности на д-р Лазаров и на анастезеоложката д- Янчева, както и на целия екип!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Упойката много ме притесняваше, големи съвети имаше между лекарите, но всичко е наред! Сега вечерта ни казаха, че Стаси вече е излязла от упойката, не кърви и диша самостоятелно!!! Надявам се бързо да се възстанови  Praynig Това ми е много гаден период!
  Бяхме се разбрали Калина да ми се обади, но сега прочетох защо не е. Май е в другото отделение, че не разбрах да е в нашето. Утре ще се опитам да се свържа с нея. Дано всичко е наред с Еди! Praynig

# 37
Много се радвам Simple SmileПожелавам ви бързо възстановяване!

# 38
  • Русе/ София
Браво Стаси! Тръгвате добре с нещата и възстановяването- задръжте темпото все така! Praynig   bouquet
Кажи как са Калина и Еди като ги чуеш и ни дръж в течение за вас!

# 39
Браво Стасита, дано бързо се възстановите и скоро да ви свалят в отделението за да може и теб да те приемат при детенце.
Дано и при Еди нещата са добре.

# 40
  • Burgas, Bulgaria
БРАВО...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
здравеите !!!Аз съм вуйната на Еди.  Браво стасита много се радвам  за вас че всичко е минало добре . От мен бързо възтановяване на детенце,а Калина и Еди са в другото отделение , на Еди  кашлицата взе да се разрежда и да се надяваме скоро да ги преместят в "хубавото отделение",Здраве  на всички дечица и кураж и сили на всички майчета!!!

# 42
Браво на Стаси. Дано се възстановява все така бързо.
И при Еди ще се наредят нещата, важното е да влезе в операция напълно здрав.

# 43
Стаси вече се разхожда, не иска играчките в реанимацията и ходихме да й купуваме "нейни си". По малко хапва, пие много течности. Докторите казват, че се възстановява много добре. Надявам се и така да продължава! Praynig Искаха да ни пуснат да я видим, но ние доста се колебахме и отказахме. Щом вече става, тя така ще писне и ще се разстрои ... А сега все това ми е в главата!
   Запознах се и с Калина. Тя е в отделението на д-р Илиева. Еди е по-добре. В понеделник д-р Велковски се връща на работа и се надяват да ги прегледа, и да се реши за операцията. Докторите казвали, че по-бавно се възстановява, но все пак си е бебче на 3м. Дано се оправят нещата!

# 44
Радвам се да чуя тия новини за Стаси  Hug
Историята на Еди е досущ като нашата-2 пневмонии преди операция,бактерия в урината....Изписаха ни от операционна зала  ooooh! И то на РД на бате. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт