Сърдечни малформации- тема 7

• 70 483
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Имам нужда от малко помощ  Praynig Ще пиша на ЛС  Simple Smile

# 16
  • Русе/ София
Ok Деси, ше помогнем с гласуване и а дано спечелите! Wink Hug
Жули вие сте с кученце в къщи...болната ни тема...Wink Имаме немска овчарка на вилата на "баба и дядо" (моите родители) и сега взеха още едно малко черно кандаско вълче. Дребните са готови да му обуват памперси, да му слагат гърнето...само и само да го вземем у дома, като подарък от дядото....Ама не знаят колко място заема (в апартамент от 2 стаи) и колко яде като порасне този канадски вълк...Wink Едва удържам фронта на молбите им..Wink Вие сте решили проблема с по- дребна порода Wink) Ние гледаме декоративни рибки, но вече изобщо не са им интересни,  мина им мерака ....само татко им е "болен акварист"  Laughing
И да не забравя като споменах рибките:
Честит празник на всички именици от форума! Дано вашия личен светец Чудотворец ви закриля, носи късмет и щастие!  bouquet

# 17
здравейте майчета вчера следобяд ми се обадиха от 3-та гратска за подготовка на операция и ни чакат на 10 12 сутрента с 4-ри човека нека някоя мама която е минала през този път ми даде повече информация какво ни чака от тук нататък днес за парви път Еди поварна храчки може ли някой да ми каже на какво се дължи това

# 18
Калина, чакат ви с четири човека които да дадат кръв. Те не трябва да идват със вас до болницата а трябва да отидат в кръвния център и след като дадат кръв ще им дадат бележки които вие трябва да представите във болницата. Като ви приемат в отделението ще ви направят всички необходими изследвания, на ЕХО ще ви гледат, ренгенова снимка ще ви направят и ще ви обяснят самата операция, сигурно и анестезиолога и той ще дойде да ви обясни за упойките и манипулациите. Вечерта преди самата операция Еди за последно ще трябва да го нахраниш във 12ч и повече до сутринта да не му даваш храна. Във 6ч. сутринта на деня на самата операция ще му направят клизма и ще му измерят температурата. След това ще му дадат едно прахче за да се успокои и ще го качат към 8ч в операционната. Трябва да имаш повече пижамки със копчета отпред или бодита които са със копчета отпред.
А за храчката която е повърнал най вероятно има секрет който се стича в гърлото му, но това че я е изхвърлил е добре.
Това е ако нещо по конкретно те интересува питай. Кураж и смелост ти пожелавам ще бъдем със вас и ще се молим всичко да мине добре. Praynig Praynig Praynig Hug

# 19
Калина , нашата операция е на 10 декември. Утре влизаме в болница за изследвания. zornica29 ти е казала всичко, което и аз знам. Кураж!
 Четирима човека дадохме кръв в кръвния център, който е зад хотел "Дедеман Принцес" - до централна гара. В болницата носиш копия на бележките, т.к. с оригиналните бележки хората, които са дали кръв имат право на два дни платен отпуск. Казаха ми, че моят престой се плаща по 21 лв. на вечер. Пижамки и чорапки с копчета отпред, памперси и мокри кърпички - това ще трябва за реанимация. Също при постъпването ни казаха да носим Направление 7 от личния лекар, което е за хоспитализация.

# 20
stasita ще ви стискаме палци за петък дано всичко мине добре и Господ да е с вас!!!И ние в петък живот и здраве ще постъпим така че ще можем да се видим очи в очи и лично да се запознаем,за което ще се радвам

# 21
Ще се подкрепяме! Толкова много мами ни стискат палци, всичко ще е наред  Peace Децата ни са силни!!!

# 22
zornica29,благодаря ти за бързия отговор,толкова сам притеснена,че дори не ми идва на ума какво  точно да питам ,никога не сам се чувствала така....незнам какво да си мисля искам всичко да е само сън и ЕДИ да бъде само здрав!!! благодаря на всички за подкрепата,която ми давате

# 23
във връзка с кръводаряването искам да кажа ние как направихме, а виждам че във форума не се пише.Значи преди самата операция дадохме една бележка, достатъчно за да се започне тя, а за следващите ни казаха, че може след операцията. Тъй като детето ни почина, останалата за 3-ма човека просто не я дадохме, надявам се че тази информация ще бъде полезна, защото трудно се намират хора особено ако не си от София , а за да си платиш тарифите са около 120-150лв.Стискам палци на всички ви!Успех ви желая от сърце!

# 24
  • София
stasita,  Praynig  fingerscrossed  Hug  Heart Eyes
kalina1819,
  Praynig fingerscrossed  Hug  Heart Eyes

# 25
  • Русе/ София
И аз да се включа за бележките - ако кръводарителите ви са познати, приятели, близки на които имате доверие (имам предвид не са случайни хора), и не могат да ви дадат копия от бележките след кръводаряването, отгоре на самата бележка има номер, написан с химикал (или да питат направо в кръвния център кой номер е важен) и може само да ви издиктуват тези номера. Те от администрацията на болницата си проверяват дали 4-ма човека са дали кръв за еди кое си дете, а като имат номерата, ще им е още по-лесно. Все пак може да дойде човека от друг град да даде кръв и да си пътува обратно без да може да се видите с него. Това също е вариянт- само номера от бележката.
Стискам палци и за двете ви майчета Калина и Стастита и разбира се най-вече за малките ви слънца - нека всичко мине успешно  Praynig  Praynig  Praynig

# 26
Zdraveite i ot nas /sajalqvam za latinicata ne6to  mi se pobarka komputara  Cry/ 4estita ni nova temi4ka,dano ima samo dobri novini
Kalina,Stasita stiskam palci i dano Bog vi dade sili Praynig
Evi prodaljava da mi pravi krizi i neznam kakvo da q pravq............zapo4na i no6tem i ve4e sili nqmam.Fevryari sme na pregled i nqmam tarpenie 4ak ,tyka poly4avam samo oklon4ivi otgovori i ne sam ydovletvorena....................
Xybav den vi jelaq!

# 27
здравейте майчета!!!Аз съм вуйната на ЕДИ, днес заминаха за София преждивременно ,както знаете викаха ги в петък за подготовка за операция,но на Еди кашлицата стана по лоша и  започна да харчи и го закарахме на  лекар ,а лекарката като го видя каза до довечера да са в София....и така  вече са в 3-градска.Прие ги дежурен д-р Манолов прегледа го и казал че в дробчето започнало да се пълни вода и без малко да започне да развива пневмония,следва урбазон+неговите си лекарства.Молим се по-бързо да минава всичко и Еди да се оправя,а в понеделник Велковски ще е вече на работа и ще си го прегледа и той.Сега и Калина е по-спокойна,че са в добри и сигурни ръце.Нека Бог дава здраве на всички дечица!!!! Hug Hug Hug

# 28
  • София
Стискам палци!  Praynig Hug

# 29
  • Burgas, Bulgaria
Дано  Praynig Praynig Praynig-и ние стискаме палци

Общи условия

Активация на акаунт