Сенки, пигменти и палитри за очи

• 69 205
  • 631
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Куражче, и аз не харесвам сенките на Шанел, както и цялата им козметика (и бяла, и декоративна).

# 211
Тази палитра на  NYX колко струва и от каде може да се купи

От тук да речем.  Simple Smile

А хубава ли е-в смисъл качествена и цветовте мазни ли са сухи ли какви?

# 212
  • София
Няма идея как са.  Rolling Eyes Изкушавах се да си ги поръчам, но засега устоявам..Simple Smile

Мимс, благодаря!   bouquet
Аз им познавам само парфюмите (част), козметиката не.  Mr. Green

# 213
Здравейте момичета!Аз се сдобих с ето това съвсем наскоро http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P269227&categ … uldPaginate=true#.Купих го просто защото го харесах в магазина,първата подобна покупка ми е,досега съм ползвала винаги малки сетове сенки,но ето,че си направих сефтето,просто много ме изкуши като го видях.Все още не съм го проблава,но бих се радвала,ако някой е ползвал от техните продукти да сподели дали са добри или съм се подлъгала само от външния вид.

# 214
Сенките на Шанел не са силно пигментирани, както някои други. Аз харесвам страшно много козметиката на марката. Ружовете и червилата са им без никаква конкуренция за мен. Цветовото съчетание винаги ми допада също.

# 215
  • Бургас
Червилата на Шанел са им супер, един от любимите, друго такова не съм имала, а аз имам доста червила , мания са ми Wink вече ги бях показала, но много искам да ги похваля, днеска ги пробвах с мокър апликатор(четка) като очна линия супер е Wink ще си взема сега още една палитра от техните сенки Wink

# 216
На Шанел сенки не съм ползвала...и червило нямам.
Но пък за червила съм фен на Ланком и Диор, просто страхотни...)

# 217
  • USA, Steak State
Petkova Имала съм подобен сет на Сефора и го подарих на сестра си, не защото не ми харесваше... Simple Smile
В интерес на истината самите сенки не са като на останалите им серии, по- сухи са, пигментацията им е добре и са леко блестящи, но не са много трайни.

# 218
  • София

Но пък за червила съм фен на Ланком и Диор, просто страхотни...)
За Ланком съм съгласна,от Диор нямам впечатления,не съм ползвала.
Като цяло продуктите на Ланком много ги уважавам и спирали (Хипноуз) и сенките са хубави

# 219
# 220
  • София
http://www.beyu.de/index.php?id=cosmetics Днес си купих ето тези от Дъглас в Сердика, много мека, приятна текстура имат, с кадифен блясък са  Heart Eyes  но са подходящи по-скоро за дневен грим, очаквах тъмната част да става за опушен грим, но... наситен е, но някак си светъл  newsm78 Някой ползвал ли е тази марка?

# 221
Купих си базата им за сенки и съм много доволна. Опитай да сложиш сенките върху нея, стават много по-наситени.

# 222
  • Варна
http://www.beyu.de/index.php?id=cosmetics Днес си купих ето тези от Дъглас в Сердика, много мека, приятна текстура имат, с кадифен блясък са  Heart Eyes  но са подходящи по-скоро за дневен грим, очаквах тъмната част да става за опушен грим, но... наситен е, но някак си светъл  newsm78 Някой ползвал ли е тази марка?

Преди няколко дни си купих от серията Catwalk trio eyeshadow:

Наистина са много меки и кадифени, аз избрах по-нюд цветове и стоят много естествено. Без база са по-бледи, с базата става по-наситено, както е казала и Денси. Доволна съм от качеството на сенките.

# 223
  • София
Ами аз в момента имам базата на Манхатън, ще пробвам с нея и ще видя как ще се получи, благодаря ви  Hug
Дайте идея за сенки, подходящи за опушен грим - може да е само 1 цвят, светли имам доста, но ми трябва нещо за подчертаване на окото. Другият ми въпрос, който май не сме обсъждали, е какви сенки и какъв грим са подходящи за тези, които носят очила? Матови или бляскави, по-тъмни и наситени цветове или по-неутрални? Ще се радвам да споделите мнение!
 Лек и успешен ден на всички!   bouquet

# 224
Момичета този сайт доставят ли до БГ ? /www.eyeslipsface.com

Общи условия

Активация на акаунт