ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - РАЗМИСЛИ, СТРАСТИ и в очакване на сезон 2011 - тема 8

• 18 398
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
# 706
ей тоя немски как го шпрехаммммм, ако знаеш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 707
То това е главното, той сам не могъл да вземе решение, не бил там да знае какво е положението ...
Измива си ръцете Simple Smile, в тази ситуация става въпроос за мнооого пари.

# 708
  • Варна

Рехабчо  Crazy, ЧРД на патерици и от мен  Hug (два дена без нет и да пропусна събитието  Mr. Green).
Жива и здрава и да бъдеш. От мнооого късмет, щастие и любов бъдеш заобиколена!!!!

... отивам да чета новини и клюки и после ще допълвам Mr. Green

# 709
# 710
  • КиТ
Рехаб честит рожден ден на патерици   Hug Hug Hug Hug

ей тоя немски как го шпрехаммммм, ако знаеш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ша трябва да го учим май Crazy hahaha hahaha hahaha

Бърни обаче строи нови писти,незнам си кво прави,а едно просто решение не може да вземе  ooooh! според мен е редно да се отложи,както казва Марк! Wink Peace

# 711
Пламъче аз съм го учила, ама дали го знам А?  Mr. Green Joy

То това е главното, той сам не могъл да вземе решение, не бил там да знае какво е положението ...
Измива си ръцете Simple Smile, в тази ситуация става въпроос за мнооого пари.

тоя е такъв хитрец, че майката си трака...мазник...дразни ме!!!

# 712
  • Варна
как сте сладурки  Crazy

тази клюка четохте ли я  Mr. Green
Христо Стоичков дойде на тестовете в Барселона
ще ми се да видя снимки  Mr. Green

Така като чета, нашто отбор нееещо закъснява с програмката  Crossing Arms .. Не ми харесва на къде дууха вЕтЕра  Whistling  Mr. Green.

Относно Бахрейн, по-вероятно е да е отменят състезанието сега, отколкото да се проведе. Довечера се събират всички отбори с БърнитУ. Може да се проведе по-късно през сезона  newsm78. А последния тест, или в Барса или Абу Даби  Thinking

п.п. а това си мислех, че е фотошопнато (от форума на аутоспорт ), обаче не било  Thinking.
Доста грубичко, и ми е странно че са успели да го закрепят (и то на Каталуня)
http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lgvrgex0g41qcjltk … Iy7%2FuokzI0Lc%3D

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:51 от aneli_s

# 713
Анелка тегава е работата с нашето отбор, тегавааа... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms сърдита съм, мрън  #Cussing out

# 714
  • Варна
Анелка тегава е работата с нашето отбор, тегавааа... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms сърдита съм, мрън  #Cussing out
Нешто и аз почвам да се набирам, да ти кажа. В началото не ми пукаше и си бях сигурна, че показването по-късно на колЪтЪ си е планирано. Нооо с тез нововъведения, може би не трябваше да се чака. Те си знаят, но наистина ако имат няколко варианта за ауспуси, потоци, крила, и т.н. трябваше да започнат от самото начало. И обиколки малко въртят ... То и други години не са били в челните редици по навъртяни километри, нооо все пак ... абе ша ги бийм ама да видим кога  Mr. Green

ужас  smile3555, копирам от лайв тайминга - http://f1.f-e-n.net/index.php/url19884, какво е писал Бътън днес в Туитър:
"Бътън: Трудни два дни за мен с оглед на издръжливостта, но нещата са се подобрили щом Люис е направил почти 100 "
"Бътън: Хубаво е да се види, че имаме подобрение за да разберем на какво е способна тази кола"
 smile3544

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 11:50 от aneli_s

# 715
Според последните слухове състезанието в Бахрейн ще бъде отменено за ноември месец.

# 716
абе мани....а пък това моЙто никвО гО немА, ама то бива бива, ама това на нищо не прилича, оная дръпната го тегли назад, само това е  Mr. Green Joy
Те Убаво си знаят работата, ама ние тяхната не знаем  Whistling и седим в невидение, я глей хората кво правят, кви резултати а ние като костенурки....ай спирам, че подпалвам яко...в което няма лошо де  hahaha Joy Joy Joy Joy

я па Дарлинга като прес аташе  Mr. Green Laughing Joy Joy Joy Joy

# 717
  • Варна
 Joy, Синеочко, той Дарлинга с тез думи, направо ноШ в сърцето ми забива ... (нямам такава емотиконка, да обрисува това ми състояние  Mr. Green Mr. Green)

# 718
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

маниииииииииии  Whistling Whistling Whistling

Фрешчееее, Дарлинг, душоооо....ти нямаш сърце.... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 719
Ще чакаме Австралия, подсмрък  Cry

Общи условия

Активация на акаунт