Отговори
# 75
  • София
Браво, Щък/Поли!!! Момиченцата са кът нещо:)))  Hug Hug Hug

По отношение на раждането, тъй като имам доста въпроси пуснах една тема с въпроса дали да избера нормално раждане без упойка и сега се чувствам доста по-ориентирана! Peace
Мен лично клизмата изобщо не ме притеснява, даже съм фен на хидроколонтерапията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Doliva, аз например много по-осезаемо го усещам като си лежа повече през уикенда, а през седмицата понеже съм по-напрегната явно и то спи повече. newsm78 newsm78 newsm78

# 76
здравейте и от мен!!!!! весел и усмехнат ден ви желая!!!!  Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Ехеее ,Мирелка,още едно момиченце за 05.04.Колко хубаво.Събрали са се много момченца за тази дата,та малко освежаваш цветовата гама Grinning Така съотношението става 5:2

# 78
Здравейте и от мен   bouquet

Щък, честита ти розова панделка Simple Smile Увеличават се мацките и то прогресивно Wink

Моя приятелка, раждала преди 4 години, ми каза, че са и дали нещо да пие вместо да правят клизма и е имало същия ефект  Laughing. Петя, знаеш ли за нещо подобно??
Мамчета, все забравям да ви питам, ама тази нощ го сънувах и още ми е в главата. Като си напрегна леко корема и той нали се издува. Например като съм полулегнала и леко се наклоня напред. В този случай ми се образува едно ръбче по продължителността на линеа негра да го наречем (не че ми се вижда толкова, но да ви ориентирам). И малко ме притесняваше това, ама все си мислех, че е нищо. А тази нощ в съня ми някаква жена ми каза, че ми е слаба коремната стена и едва ли пред операция. А баща ми реално има вече няколко операции от херния и това веднага ми изниква в ума, едва ли не че съм рискова. На вас получава ли ви се нещо подобно? Дали е от самата бременност и промяната?

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 16:07 от LadyDiDi

# 79
  • Червено знаме 11:)
Диди браво,страхотно си я направила темичката Hug santa2 Nature Snowman Close-mas:
Вчера бях на ФМ при Ризова във Дева Мария в Бургас,благодаря на бургаските мами за съвета,на Жени специално smile3525.Бебо ни се показа отвсякъде,играеше си с пишката Laughing,после си бършеше устата,доки каза"мъжка му работа".Всичко е в норми,560грама е,много шавлив,не се  спря.Имаме снимка на пишлето-специално за тати,да й се радва.Беше голямо изживяване  де.И ни струва само 50лв,а аз в Пловдив в Селена давам 40лв за 5 мин преглед,отделно всеки път изследвания и т.н.т....
Е.Дамянова,и спорвд мен не е хубаво да пътуваш,аз си изпатих така.Сега пак пътувам много,но се чувствам добре,а миналия път не бях добре и вследствие на пъруването лежах 7 дни в бонлица с прокървяване..
PEMY Щък Поли честити девойки Hug
adi_rz  Hug нали бебоците са добре,това е най-важното,боницата ще я забравиш бързо бързо
Много коледно настроение на всички ви!!!

# 80
Здравейте и от мен днес Hug

Чета за клизмата и споделям, че при мен изобщо не е ставало въпрос за такава. Родилните контракции започнаха към 9 сутринта, изчаках докато станат на около 25мин. като през това време за обезкосмих сама и за щастие успях да отида в тоалетна. Дали за това не са ме клизмирали или тук в Бургас не е така newsm78 Дано и този път да мине така леко, че тази процедура би ми била по-скоро неприятна...

Хайде, лек ден на всички...аз отивах за "меря" улиците, че малката заспа май.. Joy

# 81
  • Червено знаме 11:)
Отидох в нагазина да си купя количката която съм харесала,защото сега е с 200 лв по евтина,на прИмоция е,стоях половин час в магазина и се отказах,пусто суеверие,да му се не види,незнам какво да правя..

# 82
Здравейте, много хубава тема. Аз за съжаление все не мога да се включа.

# 83
Джулия, купувай, купувай Simple Smile Цял свят пазарува за бебета си предварително, а ние заради пустите баби ли няма да го правим! Нали бебо ще има нужда от всичко, хайде, връщай се в магазина Simple Smile  Hug

# 84
И аз все се каня да си купя нещо предварително, но не мога да се реша

# 85
Момичета, може би не пиша правилно във форума и оставам някак си изолирана или пък да не би да се намесвам неподходящо в нечии разговори

# 86
  • Варна
auraboneva тук няма нечий разговор  bouquet
Има общи разговори. И аз рядко пиша, включвам се за момент с някаква моя бременна мисъл и изчезвам. Ако не съм отразена-няма проблем:)
За купуването предварително- Яков каза 100% момиче, и аз купих някой неща. После Александров каза Мъж и аз увяхнах:) За количка се надявам сега тати като тръгне на рейс да намери нещо по.. ще видим, има време ЖЗ.
В новия Мол отворили магазин на Чиполино, но още не съм ходила.
 Днес пак търсих бяла шапка за бебе-е , няма. Ще си имам мъж с розова шапка:)

# 87
И аз от Яков съм 100 % момиче, но предишните пъти беше момче. Имам голям син, от когото си имам почти всичко. Но нали пък искаме и нещо розовичко

# 88
  • Варна
Ще ходим на пазар значи:)

# 89
Дидка ако е раждала в България най-вероятно са и дали Дуфалак.Аз след раждането съм пила рициново масло(ако не се изхождаш всеки ден,докато си в болницата, те карат да изпиеш една с.л.),но не знам по време на родовия процес дали може.А за изпъкването при ставане и напрягане на корема е нормално.И с предната бременност,и сега съм така.Но ти не се напрягай,а при ставане от легнало положение,пускай краката от леглото,като първо се подпираш на ръка  Wink
   Разбрахте ли,че едно момиче от февруарките с термин 16.02.11 е родила на 17.11.10!!!!Започнала да се подува,говорила с докторката си,пуснала урина и мерили кръвно-уж всичко било нормално.Докато не вдигнала 160/100 и веднага я приели в МД.Оказала се с тежка прееклампсия.Опитали да задържат бебето,но тоновете започнали да се губят и и направили спешно секцио.Родила момиченце и го кръстила на себе си-Мартина.Тежала само 750гр.Сложили я в кувьоз и я интубирали с подаване на кислород на 100%.Тази сряда вече дишала самичка и я захранват с 3-4мл мляко и тежи 910гр.Малката душица,бори се с всички сили!Пращам и прегръдки за да е още по-силна!
   Честити сини гащи Julia!
  И розови на auraboneva.Не се чувствай изолирана!Ако не пишеш какво те вълнува или интересува,не се намесваш в темите няма как да се включиш в разговора!Темата е за всички,всеки пише какво го вълнува в този момент!А щом имаш и по-голямо детенце имаш и опит в бременност и раждане.Чувствай се спокойна да даваш съвети.Който не го интересува ще подмине,но има и момичета ,които не са раждали и попиват информацията. Hug
 Галка купи една синя шапка и ще си решиш проблема.И момиче да стане отново  Wink пак може да я носи!

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 16:51 от petia47

Общи условия

Активация на акаунт