макар и да не пиша често, ви чета всеки ден.И аз ,както и всяка една нас няма и секунда в която да не мисля за детето си, наближават празници, време когато всички наши роднини и приятели ще почиват и празнуват, тъй като неизбежно сме заобиколени от тях изниква и въпроса за това ние с половинките си къде и как ще се впишем, защото за останалите хора живота продължава, изказали са ни съболезнования и дотам, не можем да очакваме разбиране, а не можем и не бива да се превръщаме в отшелници? Аз съм решила да не украсявам у дома тази година, това ще направи впечатление на родителите ни и ще се натъжат и те още повече, заради изгубените внучета, заради нещастието на децата си.
Изникват още ,и още въпроси затова реших да пусна отделна тема, защото знам че няма мама която да не си е представяла тази Коледа, каква е щяла да бъде както и сега каква ще е ?
Остава ни нетърпението да изпратим тази така черна за нас година, и надеждата, че следващата 2011г. ще ни разкрие и радостта от живота!Прегръщам ви и ви целувам, дано този форум не се увеличава повече, а всички ние загубили рожби се преместим в друг!