С някои от вас се познаваме и в реалния живот, така че съдбите ви са ми на сърце и ви чувствам близки...
Сестра ми в момента е в Тина Киркова с мъртво бебче в корема ... Не мога да спра да плача... Бременна е в 5-ия месец, има момченце на почти 5години - здраво и палаво. Родено е със секцио след продължително естествено раждане, при което тръгва да излиза с личицето напред и се заклещва. Даже няколко дена след раждането беше с изкривено носленце...
Сега ще я оставят да роди естествено, с помощта на някакви влагалищни таблетки. Тя е с тромбофлебит (има съмнения, че той е убил бебенцето). Много ме е страх за нея ... Има ли риск за здравето й - каза ли са й, че до утре! ще роди ... Много, много ме е страх и място не мога да си намеря. Звънях на зет ми по телефона, плакахме заедно, и сме в една агония как ще се развият нещата за Диди...
Не е ли опасно толкова часове да я оставят да се мъчи, обезболяващи няма да й сложат, защото щял да се забави процесът ... Мъката й е голяма, а повече от час се опитваха да й сложат абокат, защото няма хубави вени и даже са й се скарали

Освен това, тя месеци наред ходеше по изследвания заради непрекъсната болка около апандисита, която още я мъчи. След много тестове - гинекологични, гастроентерологични - нищо не й откриха...
Не знаех какво да й кажа като ме шокира с това обаждане от болницата ... какво да й кажа? Не знам, само й казах "Кураж, прегръщам те и те целувам", ама адекватно ли е това?
Моля ви, кажете ми нещо, защото полудявам от мъка и страх....