Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 012
  • 724
  •   1
Отговори
  • София

За кого са мъжките парфюми?  Mr. Green

Провокирана от вчерашните си впечатления от един мъжки парфюм, да попитам и вас: бихте ли ползвали мъжки парфюм (само понякога де, от дамските така или иначе има превъзходни аромати, които не са за изпускане)? Бихте ли подарили на кавалера до вас аромат, който на вас ви е харесал много, с яснотата, че има вариант той да не го хареса особено, но пък вие усърдно ще му помагате в употребата  Wink ? Бихте ли купили за себе си мъжки парфюм (с или без право на достъп от страна на мъжеството)? Ако харесвате мъжки аромати, има ли сходство с дамските, които харесвате и носите, имам предвид като стил и олфактивни групи, а не като буквално повтаряне на аромата? Или ви стига да усещате мъжкия аромат на мъжка кожа?
Кажете, моля, взехме ли им парфюмите на господата?  Laughing

Заповядайте   bouquet

Старата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=543366.0

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 17:27 от Атти

# 1
взехме им ги  Mr. Green

да, ползвам мъжки парфюми/и/
да, бих подарила парфюм на мъжеството, за да му го ползвам
да, вече съм купила мъжки парфюм/и/, които ползвам само аз
да, има сходство между мъжките, които харесвам и дамските, които са ми любими
не ми стига мъжкия парфюм само върху мъжка кожа макар, че все пак го предпочитам там
понякога смесвам - дамски + един фъс мъжки - все едно току-що си била прегръщана силно /да не казвам други неща  Mr. Green/ и неговата миризма е останала върху теб

# 2
Имам си достатъчно свои,но не ми пречи да поодкрадвам понякога Grinning
Един от ароматите ,който много харесвам върху себе си е А Мен .

# 3
  • София
Май не бих носила мъжки парфюм, макар че като се замисля бих пробвала с Ултравиолет ПР.  Flutter Иначе съм купувала мъжки парфюм чисто егоистично, който след това съм успявала да убедя милото, че и на него му харесва.  Mr. Green Благодаря на Атти  за топлото посрещане!  Hug

# 4
  • София
Аааа, Бубс, много добре конспектирано, обаче ако може поименно  Mr. Green ароматите де  Laughing
Последната ти опция ми хареса много  Blush Joy

# 5
  • Германия
Бих ползвала мъжки аромат, без каквито и да било угризения, стига да ми допада как взаимодейства с мен. Досега такъв обаче, не съм открила. Може би защото нямам време от толкова много дамски парфюми.
Бих подарила мъжки парфюм, който харесвам с тайното намерение да  се ползвам и аз с него и дори ще убедя любимия мъж, че този аромат е точно за него създаден. Изпробвала съм красноречието си в подобно занимание и знам, че съм много убедителна.
Не съм си купувала досега мъжки парфюм само за мен, но не бих вложила и две секунди излишни разсъждения по въпроса дали е мъжки или не, ако ме грабне.
Не съм открила досега в нито един мъжки аромат сходство с фаворитите си. Съмнявам се, че някога ще открия, но не се отказвам да експериментирам.
Харесвам мъжката кожа чиста, но непарфюмирана. В този смисъл не просто ми стига, а дори ми е в повече парфюмът върху нея. До голяма степен се чувствам засенчена, когато мъжът до мен е парфюмиран и ревнувам. Освен, ако миризмата не е силно бръснарска и остра - тогава скришом злорадствам.

Атти, признания за поредната чудесна тема!

# 6
Александра ,благодаря за линковете ! Искаше ми се да поръчам нещо ,в което съм сигурна ,че е оригинално,но за Визит май нямам друг избор освен БГ сайт.В Бюти зоната ми казаха ,че лятото били изтеглили парфюма,даже не са го разпродали  Thinking Ето това е мъжки  парфюм,който ще подаря,за да  го използвам и аз,защото съм на седмото небе,когато ми ухае на него!
Вдъхновена от вашите коментари и темата като цяло ,днес тествах Womanity.На първо четене ми хареса,на второ ми залютя и на трето се влюбих в него-сякаш ароматът се мени като хамелеон.Определено скоро мисля да се сдобия с него Simple Smile .Благодаря ви   bouquet

Исках да ви помоля,ако не представлява трудност,да давате линк на първа страница към старата тема,защото ми е много интересно  да се връщам назад,а така определено ми е трудно

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 17:17 от mucana

# 7
Мъжки парфюми не ползвам. С любимия обаче имаме няколко унисекса, които ползваме заедно вк. и едновременно и ни стоят различно и прекрасно и на двамата. Heart Eyes
Не съм подарявала парфюм с мисълта тайно или явно да ползвам и аз и не бих. Дамските изкушения са ми достатъчно. Crazy

# 8
  • София
Исках да ви помоля,ако не представлява трудност,да давате линк на първа страница към старата тема,защото ми е много интересно  да се връщам назад,а така определено ми е трудно

Изпълнено! Благодаря за забележката  Peace

# 9
Ооо някой от лубимите ми парфуми са мъжки!!!Купувала съм си много мъжки за ли4на употреба.Един от фаворитите ми е Joop!Homme Heart Eyes

# 10
Не ползвам и не бих ползвала мъжки парфюм. Никой до сега не ми е прозвучал женствено, за да го сложа на себе си. Дори напротив - доста дамски аромати за мен не са достатъчно дамски и с тях спокойно би могъл да се пръска мъж. Искам на мъжки парфюми да ми миришат мъжете, да извръщам глава по тях, да ми прескача сърцето, ако се наложи Laughing но не и аз да мириша така! Naughty
Купувам мъжки парфюми по свои избор за мъжете у дома, но те винаги са го одобрявали. А аз съм се водела от егоизма да ми допадат ароматите на мен. Blush

# 11
Мъжките парфюми са за мъжете. Mr. Green
Но имайки предвид, колко женствени стават мъжете напоследък..... каквито мъжете такива и парфюмите. Не виждам нищо лошо в това да си отрадна някой такъв мъжко-женствен парфюм. Laughing Нооо, само по изключение и в определено настроение.

# 12
  • NYC
Нямам никакви задръжки спрямо мъжките парфюми, ако ми попаднат интересни неща ги изследвам с еднакъв интерес  Peace
Поне от това което съм чела, разделението на мъжки и дамски аромати е доста условно - и знам за доста господа които от своя страна посягат към дамски парфюми.

# 13
Обичам няколко мъжки парфюма, но не съм купувала чисто мъжки за себе си
носила съм 3-4 унисекс, но толкова

нямам задръжки, засега обаче ОЩЕ съм любопитна за женски миризими

днес разносвам шерер 2 
прелестен във влагата

# 14
  • Germany
Използвам, сигурно най-много от всички тук  Peace
Ето това са: фаворитът ми за вечни времена http://www.fragrantica.com/perfume/Jil-Sander/Background-623.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/M7-1031.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Opium-Pour-Homme-562.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Live-Jazz-2538.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-de … Parfum-10206.html
Бренда Ив Сен Лоран са ми фаворити  Mr. Green май
Ей тази красота  http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-1834.html, мога да го душа като циганче лепило,
Минотавър на Палома Пикасо, Гучи бай Гучи, а днес бях много впечатлена как ми пасна Ятаган на Карон  Blush, и сега обмислям покупка, но с оправданието, че е за подарък за НГ за ЛМ  Wink.
Обожавам гъстите тамянени и смолисти аромати, идеално се съчетават с моята кожа, а и от дамските често се изказват, че има мъжка нотка в тях.
И да попитам познавачите на Хипнотик пойзън - днес пробвах еликсира, и съм влюбена безметежно  Heart Eyes. Досега ми се повдигаше от оригиналния HP, обаче сега ми е толкова драго да си душкам еликсира, усетих много осезаемо анасон (а не го обичам) и лакритца (най-омразните ми бонбони), обаче комбинацията им е невероятна, искам го. Знам, че е дъвкано поне 100 пъти, но пак ще ми е интересно  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт