Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 043
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Нямам никакви задръжки спрямо мъжките парфюми, ако ми попаднат интересни неща ги изследвам с еднакъв интерес  Peace
Поне от това което съм чела, разделението на мъжки и дамски аромати е доста условно - и знам за доста господа които от своя страна посягат към дамски парфюми.
За да не повтарям   Peace
М/у другото комплименти са ми докарвали 1 Милион на Пако Рабан, Б-Мен на Тиери и мъжкият Арпеж на Ланвин, въпреки, че бяха случаи на тест, а не "нормално" носене, но като се замисля, не бих ги носила самостоятелно, все още имам афинитет към дамските аромати Mr. Green
Атти   bouquet

# 16
  • София
нося си мъжки парфюми с голямо удоволтвие - дори в момента имам 3-4.. без мъжкия Адзаро нау не оставам  Naughty
сега като преброих, в момента имам 5 мъжки и 2 летни версии на CK One  Embarassed

на ЛМ аз му купувам парфюми общо взето откакто сме заедно, тъй като той не е особено парфюмно изкушен .. в избора си се водя на първо място от неговото предпочитание към ориенталски и дървесни парфюми (свежаци не обичаме  Naughty което винаги ми е било странно, предвид това, че върху мен обича леки и свежи водички  newsm78), а подробностите "уточнявам" според собствените си усещания..

не ми се е случвало да му крада парфюм, но пък ми се е случвало да си купя за мен парфюм, който той е имал и му е писнал, но на мен не ми е  Crazy
по принцип достъпът до всички мои му е разрешен, дали ги използва е друг въпрос (по-скоро му се завива свят като ми отвори шкафчето, та май избягва  Mr. Green)

за сходство - и да , и не.. просто и дамски харесвам толкова разнообразни  #Crazy #Crazy

много ми хареса идеята за смесване на моя парфюм с един фъс мъжки - задължително ще се пробват комбинации  Hug

ПП. днес довършвам една отливка на Нилките градини.. и "страдам".. така, де, планирам  Mr. Green

ПП 2. и накрая, като сме на мъжка тема, да се оплача - котаракът ми започна да избягва някои парфюми - Л'инстан мажик, Мистерията на Наоми Кембъл, Орхидеята.. преди все ми се навираше, а сега само като махна капачката и се изстрелва към коридора  Shocked точно реших, че като всяка нормална котка (или поне всички други котки, с които някога съм имала досег) не понася силната миризма на парфюм, и той ме опроверга - в рамките на една седмица емпирично установих, че все още идва да се увира на Есънс, Есънс муск и Фор хър  newsm78 после цял ден ми разнася напарфюмираната си козина из вкъщи (какъв шлейф само Blush) да не съм открадната котето на Нарцисо, бе   Shocked hahaha hahaha hahaha

# 17
взехме им ги  Mr. Green

да, ползвам мъжки парфюми/и/
да, бих подарила парфюм на мъжеството, за да му го ползвам
да, вече съм купила мъжки парфюм/и/, които ползвам само аз
да, има сходство между мъжките, които харесвам и дамските, които са ми любими
не ми стига мъжкия парфюм само върху мъжка кожа макар, че все пак го предпочитам там
понякога смесвам - дамски + един фъс мъжки - все едно току-що си била прегръщана силно /да не казвам други неща  Mr. Green/ и неговата миризма е останала върху теб
Ами препокрива ми се мнението с това на Бубс,с изключение на две от опциите:
не съм си купила мъжки парфюм,който да ползвам само аз,но възнамерявам-Joop!Homme
ползвам понякога J`S Exte и Terre d'Hermes/от този имам мини за лично ползване/
а последната опция много ми хареса и ще експериментирам Mr. Green

харесва ми обаче ЛМ,като си ляга да е без парфюм и преди два дни му го казах Wink

# 18
  • София
О не, определено обичам ММ да мирише  на парфюм! Peace Не ми е достатъчно да мирише на чистичко. Обожавам парфюм върху мъчка кожа! Пристрастена съм към парфюм върху мъжка кожа!  Mr. Green Случвало ми се е да харесам мъж, заради парфюма му (и то истински). Но един път беше пропуснал или сменил с нещо, което не усетих и бързо изгуби чара си!  hahaha
Elitsa_z , интересна котка имаш!  Mr. Green Моята няма предпочитания - еднакво ги мрази всичките! Само да вдигна капачката и е изчезнала яко дим!

# 19
mucana, ето два сайта ( български ), от които можеш да поръчаш Азаро Визит: http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/azzaro-visit.php  и  http://www.parfumi-market.net/azzaro-visit-for-men-edt-tester-maje-100-p-914.html . Визит-ата редовно я купувам за брат ми и от двата сайта. Превърнах парфюма в неговия сигничър сент  Simple Smile  До тук е изпръскал поне 30 шишенца от 100мл, половината подарени от мен. Ами така де, мм като не одобрява аромата ( много силно "викал"/ моят отговор "е, вика мен!" не подейства ), поне другия ми любим мъж да мирише на него  Mr. Green

По темата (Атти   bouquet ), ползвам мъжки аромати и още как! Проблемът е, че от количества и бройки на женски такива, рядко остава място за мъжките.

Мъжки парфюми, които ползвам само аз са Eau Sauvage Dior, Boss Number One, Gucci Rush (много пестеливо, защото вече е неоткриваем), Paco Rabanne pour homme и Ultraviolet. А Сивата фЛанела е любимият парфюм на майка ми (отново купуван за ЛМ, но в крайна сметка отиде при нея).

И тази тема е точно мястото да споделя последното си "мъжко" парфюмно откритие (което ще си закупя в най-скоро време) : http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/F-by-Ferr … r-Homme-1699.html  Божествен е!

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 18:59 от Оле

# 20
ММ -четох,чудих се ,защо няколко потребителки пишат инициалите на мъжа си така докато най-накрая разбрах  ooooh!  Joy   Joy . ОЛЕ ,благодаря за линковете!Само да попитам трайни ли са тези тестери в сравнение с оригинала -ЕДП,който сме  Whistling имали и миризмата същата ли е -началната и след 2-3 часа?

# 21
  • София
Абсолютно същата е миризмата - не по-силна, не по-слаба, не по-различна. Тестерът е парфюм, който слиза от същата поточна линия, само че му залепват стикер "тестер, забранено за продажба". Някои (няма правила кои) нямат капачки, кутията е едноцветна, със същите надписи, понякога е изписана и пирамидата. Срещала съм некоректно в сайтове ментета да бъдат наричани тестери, от което вероятно някои хора се заблуждават, че тестер е равностойно на фалшификат/имитация.

# 22
Aтти благодаря за отговора,но аз всъщност питах Оле конкретно за Визита,който подарява на брат си и на който ми даде линкове,тъй като е тестер

# 23
  • Варна
Май не бих носила мъжки парфюм, макар че като се замисля бих пробвала с Ултравиолет ПР.  Flutter Иначе съм купувала мъжки парфюм чисто егоистично, който след това съм успявала да убедя милото, че и на него му харесва.  Mr. Green Благодаря на Атти  за топлото посрещане!  Hug

Това абсолютно описва моето отношение към мъжките аромати.
Бих заменила Ултравиолет с Dеsire Dunhill и Диор ом интенс. Тези двата съм подарявала чисто егоистично и съм го убеждавала, че са прекрасни. Мислила съм да се пръскам с тях, но така и не съм го правила, предпочитам да ги усещам върху него.

# 24
Сега се сетих,че те всички парфюми на ЛМ са му подарени от мен и то от чисто егоистични подбуди Mr. Green ако едно фъс може да мине за носене на мъжки парфюм,значи съм носила всичките му,но когато го няма Wink

Унисекс ароматите не се броят нали или греша newsm78

Атти   bouquet за прекрасната темичка,сега успях да разгледам оформлението  Embarassed ,ноооооо   food002 /не палачинки де/

# 25
  • Sofia
Купих A men за себе си, но половинката си го присвои.
Планирам да си купя мъжките Black excess PRaban, The one, 1 Million и Euphoria intense.
Дамските им версии не могат да се мерят.

# 26
  • София
Харесвам много от мъжките парфюми, но първия си купих съвсем наскоро - BANG на Marc Jacobs- не устоях на смолите в него. И си го нося с удоволствие, особено като съм облечена в черно (не знам защо ми стои по-добре така  Grinning )

# 27
Слагала съм си мъжки парфюми (Водата на Армани за мъже и Джаз на Ив Сен Лоран), но не ползвам. При толкова женски и такива на границата, не намирам за нужно.

# 28
Атти, мерси за темичката   bouquet

Не ползвам парфюмите на ММ, нито ползвам унисекс. Никак не обичам мъжките нотки в парфюмите като цяло, само едно ГОЛЯМО изключение прави Joop! Homme, с който се бях унесла за 10мл, но това поради носталгия по някои стари времена  Whistling  Laughing

Иначе много си налагам мнението при избора на парфюми на половината  Mr. Green Сега даже се оплаквам, че сладкото ми е дошло в повече и се опитвам да си закупим едно спортничко Булгари, но до момента безуспешно  Laughing

Вчера ми беше поднесено за тест виалче на Romance Always Yours  Heart Eyes ... Флюбих сА! Ух, много ми хареса...

# 29
Само да попитам трайни ли са тези тестери в сравнение с оригинала -ЕДП,който сме  Whistling имали и миризмата същата ли е -началната и след 2-3 часа?

Разлика с Vizit , купуван от БЗ няма никаква - и като аромат, и като трайност. Само кутийката е тестер. И тъй като съм го набавяла от много сайтове (когато все още беше разпространен), от някои си идва в нормалната кутия (а съм поръчала тестер). Каквото имат хората, това дават. Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 23:30 от Оле

Общи условия

Активация на акаунт