Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 103
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
goddess, благодаря за светкавичния отговор и вече с много задна дата да ти кажа, че в София на доста места попадам на Хот котюр, но edp- версията
Ми аз точно него търсих,но вече си го имам и затова не рева Laughing дори чакам още една бутилчица,дано скоро да ми падне в ръчичките Wink

# 196
  • Германия
Сега, срам-не срам ще си призная, че отказах поръчката  Blush /колкото и да ме влекат 'хазартните' поръчки, тоя път се поуплаших и реших да не рискувам.../

Похвално решение Peace. Наистина е за проба първо, освен ако не те води в поръчките на сляпо като мен единствено страст да опознаеш аромата.

Flowerbomb, на мен The Beat не ми стои спортно, а casual. Напомня ми много Joop Le Bain, но е по-хубав от него. Откривам същите вишни, но не от компот, а от конфитюр в началото, и без костилките за които писа веднъж Мимс и без  ацетоновите примеси на Le Bain. После сляга наистина сапунено, но не  като от особено луксозен сапун, а като от сапун за пране. В тази фаза ми напомня червената Долче и Габана. Всесезонен. Катадневен.

seemly, аз се запалих покрай Годес за Есенс. Не съм обаче толкова пристрастна като нея и не се влюбих така неутешимо. Не знам дали съм само аз, но ми ухае на много, много хубав фризьорски лак за коса. Днес се сетих за него, но студеното не му понася особено. Блесва нещо металическо в студа. Като че ли се и губи и не може да се раздипли. Имам спомен, че когато го купих беше още топло и ме радваше повече. Разбира се, че всичко е субективно. Ако си го купиш сега, ще му се радваш и на пролет.

# 197
  • София
Natalie Nikol , дано ти допадне.  Hug Много топъл и вкусен парфюм.  Mr. Green И много траен.  Peace
Някой друг да изкаже мнение за L Lolita Lempicka? Rolling Eyes
Много суха, изчистена от химически аромати ванилия. С малко канела. Хубав гурме аромат, подходящ за идващите празници. Повечето хора го харесват много и е доста купуван. За мен единствения носим от бранда. Другите са ми неприятни и супер химически. Си Лолита е хубав, но също има химическата нотка.
Мерси, densi !  bouquet Силно раздвоена съм между Лолитата и Принцесата на ВУ.  Crazy Утре пак ще ида да се пръскам.  Rolling Eyes

# 198
Natalie Nikol , дано ти допадне.  Hug Много топъл и вкусен парфюм.  Mr. Green И много траен.  Peace
Някой друг да изкаже мнение за L Lolita Lempicka? Rolling Eyes
Много суха, изчистена от химически аромати ванилия. С малко канела. Хубав гурме аромат, подходящ за идващите празници. Повечето хора го харесват много и е доста купуван. За мен единствения носим от бранда. Другите са ми неприятни и супер химически. Си Лолита е хубав, но също има химическата нотка.
Мерси, densi !  bouquet Силно раздвоена съм между Лолитата и Принцесата на ВУ.  Crazy Утре пак ще ида да се пръскам.  Rolling Eyes
Бих те посъветвала да избереш Принцесата. Тя е по-многопластова, по-интересна и по-рядко срещана. Hug Шишето също и е страхотно и има пръстен под капачката.

# 199
kashmir,аз съм за L Lolita. Grinning Аромат на ванилия примесена с канела,а интересното е,че на моменти усещам и много лек и фин тамян.Много е траен и шлейфов! Heart EyesМного добър избор за студеното време.
Принцесата при мен стоеше много близо до кожата.Мирише ми на бял ванилов сладолед. Simple Smile

# 200
  • София
 Hug Благодаря и на двете! Съвсем ме объркахте! Mr. Green Признавам, че Лолитата силно ме съблазнява с бутилката!  Crazy Утре ще си кажа на какво съм се спряла. Хубава вечер!  Heart Eyes

# 201
и аз едва ви изчетох.
Бижу, не знам дали съм закъсняла, но все пак да си напиша за Мюглеровите творения.
за Ангела и "цветята" от звездната градина мога да кажа едно - имат общи черти, но за щастие всички ги усещам различно. казвам за щастие, защото щях да съм ужасно разочарована, ако точно този ексцентричен дизайнер беше направил няколко еднакви парфюма.
Виолетката (любителка съм на виолетки, както знаят някои момичета) ми е много сладка и то в такова лепкаво съчетание, че ми е почти непоносима, което е странно като имаш предвид, че харесвам и нося Инсоленс едт, който е свръх-нахален. мога да оценя, обаче по достойнство следата, която оставя след 7-8 часа, без подновяване - става вкусна леко горчива дървесина. да, в този смисъл усещам горчивина.
най-много харесвам Розата - прилича ми на смес от Коко Мадмоазел и Ейнджъл. присъствена е, но не опиваща и стряскаща като Ейнджъл. и слава богу, розата не е ретро и маслена, а искряща - както е подходящо за един модерен шипър. да, така го усещам, като шипър.
имам мъъъничко количество от Божура. ползвам го сравнително рядко, най-често в топли месеци, защото ми е най-свежият от серията. има сапунест оттенък. доближава се до Розата, наистина, но на моменти ако не преценя количеството тази сапунеста нотка даже може да започне да ми щипе в носа и да ми предизвиква главоболие, а понякога и гадене.
с Лилията съм най-малко запозната, но като че ли наистина е бледичка на фона на останалите.

Кашмир, имам и Л - Лолита, и Принцесата. Л както са казали повечето момичета е ванилия с канела, а аз бих добавила и кора от горчив портокал + тлъстичка запалена пура! беше ми странен, когато го сдобих, но много бързо свикнах с тази различност. колкото и да е сладък, си стои различно сладък сред всички парфюми от категория "ванилена капка", не ми се натрапва, гушлив е.
Принцесата е също различно сладък парфюм. все още го проучвам и не мога да кажа дали го харесвам достатъчно, за да пожелая цяла бутилка от него (друг е въпросът дали ще я сдобия въобще). честно, очаквах да е сладникава боза, но се оказа сравнително прибран. даже не ми е достатъчно траен. усещам кокос, макар че го няма в пирамидата. не усещам щоколад, макар че го има. вкусен е, но има и някакви тънко-резливи и дървесни нотки (особено ми допадат последните в остатъка), които го правят стилен и балансиран. тъй като най-често асоциирам принцесите с тези от приказките, не мисля, че името е подбрано добре. за една принцеса бих направила по-еуфоричен, или пък по-цветен, или пък още по-сладък парфюм.

Смарти, Интюишън го имах като мини с цел да му дам шанс. исках да го харесам, но не би. рекламата ми харесва, пирамидата ми харесва, идеята ми харесва, но на кожата ми стои химично, натрапчиво, главоболно. фрезията и розата сякаш са се съюзили срещу мен. гардения изобщо не усещам. по някое време се проточва една смола, но сякаш от лаборатория, припарва ми. вече изобщо няма да го доближавам.

# 202
Есенс е по-красив лятото,вярно е,подкрепям Натали,но както казах аз съм пристрастна Laughing
Есенс муск е по-добре за сега,макар да имам подозрение,че в студ и той ще се губи,но ще видим Thinking

# 203
благодаря за отг.,значи ще се откажа!

# 204
Ох,момичета,да ви споделя Grinning
Вече втори ден треска ме тресе и ме е завладял абсолютен егоизъм. Embarassed
Предната вечер открих,че любимецът ми Черния кашмир стои уникално секси на ЛМ и сега съм така свиди ми се,ама как ми се свиди,а как ухае на него  

На всичкото отгоре тази сутрин намерих Хот Котюр старата бутилка,разлика в аромата няма,но е много сладурска и бих я отнесла веднага,но чакам една 100-ца от новата и ще ми дойде в повечко количеството от него,иде ми да си оскубя косите вече  smile3511

А днес вече незнам с какво да се напръскам,от толкова много парфюми не мога да реша,искам с всичко наведнъж Crossing Arms

Споделих си,само вие сте в състояние да ме разберете Crazy

# 205
  • София
Ужас! Ужас, Годес! Mr. Green

Ах, вие! Пак ме запалихте за Принцесата! Таман я бях забравила!

# 206
Годес не  си давай парфюма. Какво като му стои хубаво? Нали ти е един от любимците. Пръскай го понякога и това е. Mr. Green
Как се запаси с този Хот Кутюр, той омръзва бързо знаеш.
Напръскала съм се с Ангела сериозно и не му усещам много мухъла и това ми е странно, винаги ми е излизал много силно. Сега повече сладостите избиват. Харесва ми така. Heart Eyes

# 207
Денси,на принципа на изгодните цени Laughing
Брех,че съм болен мозък,ама се успокоявам,че за три дни изхабих почти 15мл от Хот Котюра,ще задмина Маринска да знаете Joy  /Виленце,пиши по-често,липсваш ми Heart Eyes/  четвърто бутилче ми е това от него Wink
Буквално получих сърцебиене и се разтреперих,като видях старата бутилка  Rolling Eyes

За Черния кашмир....не го давам,ако ще и 10 бутилки да ми се мотат вкъщи Mr. Green

# 208
За Черния кашмир....не го давам,ако ще и 10 бутилки да ми се мотат вкъщи Mr. Green
Скръндзо! Mr. Green
Денси,май си на път да залюбиш Ангела. HugСлед теб е goddess наред,нищо че и го взех нейния! Laughing

# 209
  • София
Есенса си го ползвам сега.Нещо ми се гади от сладникави парфюми напоследък и съм на вълна по-остри.На мен той ми мирише на сапунче.

Общи условия

Активация на акаунт