Парфюмни размисли и страсти - 88

• 31 012
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Запазвам си час да ги пробвам тези чушки, моля, парфюмните феи, които ги притежават да ме отбележат надлежно Flutter Heart Eyes

Утре няма да идвам, защото пак съм зле. Но се надявам след празниците да се видим. Hug

# 691
аууу, я да се преброим за утре, че май останах само аз  Thinking newsm78
а в това време ако никой не дойде не ми се разкарва до Карфур Confused
с Атти може и по домашно да се видим  Wink Hug Смарти - оправяй се бързо

# 692
  • София
Аз, Камелия (младостките феи я познават), Венуш, евентуално Алекса, както и избягалите от работа и лекции  Grinning Ноар също, ако успеем да я измъкнем за едно кафе, тя е там на една крачка. Още?
Болните да оздравяват, че ще им пишем отсъствие Simple Smile

# 693
Ее - супер - откога ми се иска с Венуш да се запозная Flutter
Значи все пак ще се съберем компания луди Mr. Green Ноарчето ще я измъкнем, къде ще ходи Wink

# 694
Оффф, яд ме е  smile3516

Най-неприятната част от боледуването при мен е запушеният нос Tired

# 695
Ще ми дадете ли един телефон, да имам, ако идвам, да ви звънна, да не обикалям по кафетата, като луда  Laughing.
Срещата от 13.30 ли беше?

Тия чушки са върхаааа, още ми мирише китката  Heart Eyes.

# 696
  • София
13:30, The Mall (на Цариградско шосе), утре, в кафе Fashion Victim's - на приземния етаж, на който е и входа  Peace

# 697
ммм, кафето е с доста тенденциозно за случая заглавие  Laughing

весела среща ви пожелавам!  Simple Smile

# 698
хаха - никога не съм знаела името на това кафе - само знам, че е в ЗЕЛЕНО и е на партера отзад срещу Prenatal  Mr. Green

# 699
Време е да открият някое и друго с названието "Perfume victim". Там ще се чувстваме като у дома си Laughing

# 700
  • София
Ох ох ох аз съм влюбена безвъзвратно  Heart Eyes.
Днес ме напръскаха с това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html ии ми се стори странен на първо четене. След всеки час ме кефеше все повече и повече и още не спирам да си мириша ръката. Уникален парфюм  Heart Eyes.
Така хубавичко ми се разви на китчиците, че на вън колкото и да е студено, той ме топли, някакси ме е обгърнал  Hug. И не спирам да го душкам, принципно ми става лошо при толкова много мирисане, ама с този няма такова нещо.
Сега не искам да се къпя, че ще ми се отмие  Rolling Eyes.
Оххх искам гооооо  Heart Eyes.
Много ме заинтригувахте с този парфюм.  Crazy Като му прочетох пирамидата съм почти убедена, че ще се влюбя и аз. Но ми е силно непознат.  Rolling Eyes Намира ли се лесно за душване? Сефора, БЗ, Дъглас? Rolling Eyes И как аджеба се произнася?  hahaha
И още едно въпросче. Това Бяло пачули на коя марка е?  Rolling Eyes

# 701
Някой беше писал, че има поръчвали от този сайт:

http://www.luckyscent.com/

За колко време пристигат поръчките?

# 702
  • Варна
Ох ох ох аз съм влюбена безвъзвратно  Heart Eyes.
Днес ме напръскаха с това http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html ии ми се стори странен на първо четене. След всеки час ме кефеше все повече и повече и още не спирам да си мириша ръката. Уникален парфюм  Heart Eyes.
Така хубавичко ми се разви на китчиците, че на вън колкото и да е студено, той ме топли, някакси ме е обгърнал  Hug. И не спирам да го душкам, принципно ми става лошо при толкова много мирисане, ама с този няма такова нещо.
Сега не искам да се къпя, че ще ми се отмие  Rolling Eyes.
Оххх искам гооооо  Heart Eyes.
Много ме заинтригувахте с този парфюм.  Crazy Като му прочетох пирамидата съм почти убедена, че ще се влюбя и аз. Но ми е силно непознат.  Rolling Eyes Намира ли се лесно за душване? Сефора, БЗ, Дъглас? Rolling Eyes И как аджеба се произнася?  hahaha
И още едно въпросче. Това Бяло пачули на коя марка е?  Rolling Eyes

"Пиман брюлян" най-общо казано. Няма буква на български, която да отрази точно "а"-то в първата дума, по-точно е между "а" и "о". "Н"-то и в първата, и във втората дума е носово, а не ярко изразено. Обясних  Simple Smile

Бялото пачули е на Том Форд.

# 703
  • София
 Hug Мерси, Mims*!А този Пиман-чо Laughing намира ли се лесно по парфюмериите?  Thinking

# 704
Hug Мерси, Mims*!А този Пиман-чо Laughing намира ли се лесно по парфюмериите?  Thinking

всъщност не, дори го има само на едно единствено място в магазина The Circle - за нишова парфюмерия в МОЛ Сердика  Wink

Общи условия

Активация на акаунт