Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са значенията на сънищата за раждане?
Какво причинява подуване на крайниците по време на бременност и как да се справим с това?
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на сън и как можем да се справим с това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са значенията на сънищата за раждане?
-
Какво причинява подуване на крайниците по време на бременност и как да се справим с това?
Подуването на крайниците е често срещано явление в края на бременността и може да бъде предизвикано от задържане на течности, което е обичайно в този период. За справяне с това е важно да обърнете внимание на позициите по време на сън, редовното движение и почивка, както и консултация с лекар при притеснения.
-
Какво може да причини изтръпване на ръцете по време на сън и как можем да се справим с това?
Изтръпването на ръцете по време на сън може да бъде причинено от неправилна позиция или компресиране на определени нерви. За справяне с това е важно да избягвате неправилни позиции за сън и да осигурите подходяща опора за ръцете. Ако проблемът продължава, препоръчително е да се консултирате с лекар.
-
Какви са мненията за използването на биберони при бебета?
-
Какви са мненията относно предпочитането на цезарово сечение при раждане?

и
Днес мисля да пробвам с клеева тинктура в носа да видим. Как беше разреждането някой мойе ли да ми каже колко към колко?
!
Дали тук ще се появи талисман 
По скоро се дупят и изпупчват. Моя изпитан метод е баткото - той ми хваща корема с две ръце стиска го леко и пита " Боби какво правиш" и бебето винаго му се обажда. Бяхме се спряли на Самуил, но баткото си избра Борис, та мислим да му изпълним желанието.
както винаги се грижиш за нас!

Събудих се умряла от глад!
.
, че ще ходя на сватба. Макар че то с това шкембе, колкото и да се контя, пак ще съм една красавицаааа