Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 245
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • София :(
    murvet77

Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Какво повече да кажа, освен да внимаваш, че си близо до Вещи  hahaha

# 331
И то многоооо многооо близо, работи на 2мин. от нас.  newsm10

# 332
  • Пловдив
 newsm48

# 333
Добро утро момичета,кантара отчете малко минусче,mimensitaдавай кафенцето,иблагодаряза инфото относно bombsНа всички желая прекрасен ден smile3525

# 334
          Добро утро  Hug
     sollarism, тъкмо го правя  Wink

Тази сутрин пропуснах срещата с Кантарев, но още съм с тюрбана на главата, пък той е сигурно едно кило. Ще му се метна след като сваля къната от главата си, но до тогава ще съм яла, пила и какво ли не творила, та показанията няма да се много меродавни...
     Хуквам да се разкрасявам, че и готвене ме чака, нали се изтарикатих да си го спестявам през седмицата  Flutter
           Хайде, усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 335
Добро утро eatТази сутрин съм -200гр.В началото на седмицата видях друго число  newsm44Дано другата седмица се получи размърдване.
tonnny_bg така си е много плодове, естествено без подсладител в чая накъде.Аз плодова вода не мога да пия. Joy
Колкото по наближава да влизам в трета всевъзможни неща ми се дояждат.Пък и тя ще е дълга тая трета.Но този път ще я изкарам до края както си му е реда.
Е хайде отслабващ ден.  love001

# 336
Ха, добрУтро!
Най-сетне поспах малко повече!
А Кантарев ме зарадва изключително много - 81,900!Хубав ден ще да е!
Пийнах каЙвето , хапнах млекцето!
Готова съм да се мятам на трудово-битовия фронт!
че и на пазар трябва да се ходи днес! ooooh!

# 337
Добро утро и от мен!

Mimensitka много благодаря!!!   Heart Eyes

Днес нямам разлика от вчера 67,9 кг. Ама съм щастлива. За има няма 3 месеца, на 19 стават три,  махнах 17 кила. То си е голямо постижение! Много съм доволна от себе си. И смело продължавам напред, благодарение на вас!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Качих снимка в цял ръст, вчера ме снимаха. http://bibina1980.snimka.bg/experiment/dyukan.555525

Приятна неделя на всички!!!

# 338
  • Варна
Добро утро и от мен!
И аз се нареждам на кафето  lalalala Излюпих се рано, рано днес, шетнах на бързо из къши и седнах на кафе clean 1dishes newsm79
Аз и днес съм си 61кг, без промяна  Confused
bibina1980:Изглеждаш много добре, браво  smile3501 Резултата, който си постигнала е зашеметяващ. Продължавай така и дано успешно задържиш постигнатото.
Диването: И на мен така ми се е дояло крем карамел, но нямам такива формички  Confused Ако го пекна в една купа  йена глас дали ще стане? Ама днес ще ходя на пазар до Карфур и ще си купя едни формички и да мирясам. Тогава ще се яде крем карамел до припадък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
tonnny_bg: hahaha hahaha hahaha hahaha и аз много мразя така като ми се получи. Лакирам се, нарисувам някоя красота и после я ще ми се допикае, я ще се присетя нещо да свърша и всичко отива по дяволите. Joy Joy Joy
Днес мисля да си направя дюканско фрикасе.
Ууууу айде, че голям чаршаф стана. smile3525

# 339
  • Зеленият рай в сърцето на България
    murvet77

Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

Какво повече да кажа, освен да внимаваш, че си близо до Вещи  hahaha

Видях едно обезмаслено сирене "Култура", но в момента не мога да дам съдържанието.

# 340
Хай и от мен . Hug
Аз станах рано ама едно,второ,трето ,стана обед докато се разпиша у форума. Whistling
Килограми бетон като вчера т.е. около 62 съм ама нещо взе да не ми пука .Не,сериозно ,сякаш свикнах с тях.Сега ако станат 63 гледайте кви искри ще хвърчат от редовете в поста ми. Joy Joy
Поздравления на всички с минусчета .  love001
Относно уж 'обезмаслените 'сирене и кашкавал -НЕ ВЯРВАМ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ТАКОВА ЧУДО! Naughty Naughty Naughty
Затова и не съм рискувала във втора да консумирам. Crossing Arms
Пожелавам ви лек и успешен ден ! Flutter Hug
И аз ще мятам задачките вече. Heart Eyes

# 341
Диването: И на мен така ми се е дояло крем карамел, но нямам такива формички  Confused Ако го пекна в една купа  йена глас дали ще стане? Ама днес ще ходя на пазар до Карфур и ще си купя едни формички и да мирясам. Тогава ще се яде крем карамел до припадък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И в купа йена ще стане, че даже и в обикновена тава, а пък ако имаш стъклени чаши за чай, формички не ти трябват - те си вършат чудесна работа  Peace Бе и да не са стъклени пак стават...
     Чакам да ми изсъхне перушината, че да видя колко точно чарвена съм станала

# 342
Добро утро банда!
Правя, струвам, ама без вас не мога,
докато не влезна да си ви "видя" не ми е пълен деня Heart Eyes!

ПП Бибина Hug , изглеждаш супер, прекрасен резултат си постигнала! Много си свежичка Peace!
Мммм, гледам в Моловете си се подвизавала Rolling Eyes Wink, а на срещичка не дойде, а... Whistling
Другия път никакви пропуски....ще пишем неизвинени.... Hug Wink Laughing

# 343
  • Пловдив
    murvet77

Какво повече да кажа, освен да внимаваш, че си близо до Вещи  hahaha

Видях едно обезмаслено сирене "Култура", но в момента не мога да дам съдържанието.

Няма нужда да го гледаш, аз ще ти го цитирам Wink

16.   ЕТ “Бор Чвор” с. Дълбок извор, обл. Пловдив   Влагат до 35% растителна мазнина в краве сирене “Култура” и до 3.5% в кисело мляко “Култура”

Файла се сваля на компютъра и няма как да го покажа, не намирам друг линк в момента, но от тук е най-долният линк:

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&biw=1257&bih=6 … =6ebf5f9623ebbabb

[DOC]
СПИСЪК НА МЛЕКОПРЕРАБОТВАТЕЛНИ ПРЕДПРИЯТИЯ, КОИТО СА ОБЯВИЛИ, ЧЕ ...
Формат на файла: Microsoft Word - Бърз преглед

# 344
Бибина,забравих да кажа -прекрасна си ,направо си наполовина. newsm10 Успех и нататък с килцата и още по-успешно задържане после .  bouquet newsm10 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт