Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 214
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Лека вечер и от мен,че трябва да гледам Слави. sohappy sohappy sohappy

# 451
monnnn,що пиеш 4л вода на ден ?Не ти ли е много? newsm78

Аз май ще полягвам ,че едно главоболие ме тормози. ooooh!
Утре ще видим Кантарев дали пак ще се въздържи от радостна новина или заради отказването на цигарите ще си седи мирно на 62. newsm78 ooooh!
Ша си кажа сутринта. Heart Eyes
Лека ,мека и спокойна от мен. Heart Eyes  bouquet

# 452
Благодаря на всички - а дано да се задържат килцата и то безпроблемно Praynig.
iv.elina  Сладко още не съм яла, не ми и минават такива мисли Peace. И преди не съм била по сладкото - само преди МЦ ме грабва 1-2 дена и ми минава.
monnnn Вода и аз пия по 3-4л редовно, ама щото не съм си намалила и грам солта (което не значи че ям солено, просто си я използвам както и преди в умерени количества), че ми е ниско кръвното. Спокойно ще се нормализират нещата - организма да свикне само.
Klee ами ще сменяш гардероба, какво друго Peace. Аз предвидливо изчаках малко време, за да видя на къде ще тръгнат нещата Wink
tonnny_bg , mimensita, demi81  Hug Heart Eyes

Днес си дадох панталоните за скъсяване, че нали съм кинта и двайсе и всичко купено ми е дълго и очаквайте скоро фотосесия Laughing
Хайде лекичка и отслабваща Peace

# 453
Благодаря за поздравите  Hug
Утре ще има извънреден П ден /супер, ултра чист/  Wink
Лека нощ!

# 454
Добро утро smile3503
Мъчиме един гаден вирус  yu5 и се боря с него IllИзби ми и херпес на устната.Ей това нещо много го мразя, случва ми се всяка година по един път задължително.Дано да не заразя моето слънчице, че трябва да ми е здравичка.
За отчета днес нямам разлика от вчера.Но пък днес съм с МЦ.И така ми се е дояло баница.Ама ще изтрая до края на другата седмица.
Ура вече направих два месеца с Дюкан  jumpuu
На всички от вчера на патерица честити месечинки и да са ви живи и здрави и дечицата и мъжете, който се прибират.Аз моя не го чакам за празниците.Ще ги караме разделени и по скайпа.Но какво да се прави такъв е животът. newsm03
Хубав  и отслабващ ден.

# 455
Добро утро!
Днес съм само със 100 гр.надолу, ама ми е втори от трите протеинови дни, така че - няма начин да няма начин!

И да се по`фаля - и във Варна вече си имаме сняг! Кеффффф!

P.S.: zverka, бързо оздравяване ти желая! И честито ти двумесечие!

# 456
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Колкото повече наближава събота и срещата, толкова по-мудно се точи това време, да му се не знае. Хайде да пием  кафе, белким го подръчнем да се разбърза

Тази сутрит и аз като tante78 си разхождах кантарЯ из кухнята и той си ми показва какво ли не - от 75.4 до 75.9... А бе - веселба, а уж електронните не се влияят от мястото
      zverka, честита месечинка и оздравявай бързо!
     Хайде, усмихнат, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 07:12 от mimensita

# 457
Юхуууууу,61,600 без да съм ходила до 00. Party Party

Това вместо 'добро утро'  Joy Joy
zverka,скорошно оздравяване ти пожелавам и аз . Hug
Днеска ще си хапна зеленчук  Party Party.Така ми се е прияла салата от ряпа .Една позната слага вътре кисело мляко ,за да убиело по-специфичният вкус.Ще пробвам. newsm78
Снежен и успешен ден от мен.И ние си имаме сняг . Heart Eyes Party

# 458
  • Бургас
Приемате ли нови попълнения?  Flutter Имам да свалям едни сериозни килограми...надявам се това да е и "моята" диета. Мога ли първа фаза да я направя 10 дни или е прекалено много?  newsm78

# 459
Приемате ли нови попълнения?  Flutter Имам да свалям едни сериозни килограми...надявам се това да е и "моята" диета. Мога ли първа фаза да я направя 10 дни или е прекалено много?  newsm78
Колко много килограми имаш за сваляне.. 10 дни вече не са препоръчителни.. Видях, че имаш малък бебок да ти е жив и здрав, нали вече не го кърмиш? Забавих да кажа Добре дошла..  Hug

# 460
'добре дошла ' се казва като се даде инфо за години,има ли бебе в кърмаческа възраст и дали кърми ,цел на свалените кг и ...другото каквото реши . Peace

# 461
  • Бургас
На 24 години съм.  Сина ми, вече не е на кърма. Към настоящия момент имам да свалям 15 килограма, 14 вече свалих с не кой знае какви усилия, но още доста остават и от известно време не мърдат Crazy ВИсока съм 160см и тежа 64 кг, искам да стана както винаги 48-49  Peace

# 462
  • По света и У нас
Здравейте, сладЮрки  Kissing Heart
След белоснежните дни ето че днес напече слънцице  sun, но едва ли ще  е за дълго.
Аз се бях позагубила малко, но имах доста тежък изпит и просто последните дни грам време не ми оставаше да седна на PC-то.
Иначе всичко е наред при мен. Дори смятам от понеделник да влизам в четвърта. smile3506 Ето го и моя отчет - започнах 58-59 кг., в първа и втора (около 10дни) свалих до 55-56 и минах на трета  newsm03. Там свалих още до 53-54, понякога и 52, но рядко ги виждам тях. Третата фаза беше 60 дни и по принцип от днес трябваше да съм в четвърта, но ще я отложа до понеделник, че много се притеснявам от нея. Все се каня да пусна и снимки, но нямах време, но тия дни обещавам и това да направя. smile3503 Ще продължавам  да ви чета и да се включвам, където и както мога да бъда полезна.
Поздрави и целувки, лек, отслабващ и слънчев ден на всички

# 463
На 24 години съм.  Сина ми, вече не е на кърма. Към настоящия момент имам да свалям 15 килограма, 14 вече свалих с не кой знае какви усилия, но още доста остават и от известно време не мърдат Crazy ВИсока съм 160см и тежа 64 кг, искам да стана както винаги 48-49  Peace
Според мен направи 5 дни ударно и след това започни ако искаш 3/3 или 5/5 (което пак не е препоръчително, но пък се сваля бързичко) Всъщност в последствие ще си нагодиш дните, така както организма ти сваля най-бързо. Прочети първа страничка, ако имаш време хубаво е и книжката да прочетеш. Чете се бързо и е доста мотивираща. След като изкараш ударната фаза следващите ти дни задължително са със Зеленчуци и Протеини.. и така.. Успех ти желая  Peace

# 464

Имаш да сваляш 15кг ,а вече си свалила 14  newsm78 т.е. за 1кг ли минаваш на режим?Аз нещо не схванах . newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт