Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 197
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
А на мене най-ми е интересно,когато ме информирате за датата на МЦ-то си... Mr. Green

# 571
  • Зеленият рай в сърцето на България
НАТ прочети първа страница.Защо задаваш глупави въпроси?Там пише какво може и какво не може.Не се сърди ама......
Много любезен отговор !
Кога стана негър, кога ти почерне г.зо?

И при моите първи, може би елементарни въпроси, получих такова посрещане от някои  момичета и неколкократното напомняне да чета 1-ва страница.  Но впоследствие разбрах, че има много отзивчиви съфоромки, за чиито съвети ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.

Започнах да хапвам много риба, може ли да ми привикне организма и после в 4 фаза и нататък ако намаля цколичеството да ми се отрази с много ++++  newsm78

# 572
  nat.nat ,момичета     202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu  202uu

# 573
Първо, не виждам нищо лошо, че споделяме неща извън Дюкан-а, все пак не сме роботи и живота ни не е само диета, някои сме от доста дълго време тук, човек свиква, отпуска се, познава събеседниците си от срещите и е нормално и в темата да се споделят разни неща несвързани с режима...Освен това честитките за празници според мен правят темата да изглежда по весела, по съпричастна и по топла...
Второ, наистина понякога се задават глупави въпроси, в смисъл, не глупави, а въпроси базирани на елементарна неинформираност...Аз също съм задавала въпроси, макар, че преди да влезна в темата четох два месеца, информирах се и когато започнах да пиша тук, пак имах въпроси, такива винаги възникват по време на режима, ама има някои въпроси от които ми се гади честно....дори понякога съм избухвала и съм била рязка, а аз не съм такава и почти винаги съм отговаряла на зададените въпроси повече от изчерпателно....Сега вече, не, омръзна ми....но преди се впусках в обяснения(дълги при това) по всички зададени въпроси по които мислех, че мога да дам отговор....Сега просто подминавам някои въпросчета и оставям някой друг да поеме щафетата, защото знам, че тук винаги ще се намери съмишленичка Hug Wink, която ще даде правилен отговор и ще има търпението да го направи....
Трето, наистина понякога е по добре да си замълчим, отколкото да квалифицираме, още повече, когато нямаме желание да отговорим....Е, случва се човек да си изпусне нервите, хора сме.....нооо, колко време и колко отговори минаха, докато го направих, защото в един момент неинформираността валеше по бързо от сняг в зимна буря... Laughing Blush ... И все пак, по добре е да се пита, отколкото да се греши....в крайна сметка темата е точно за това, да се задават въпроси свързани с режима и да се получават правилни и разумни отговори.... Peace

# 574
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 newsm10 newsm10 newsm10

# 575
Привет!  Hug
Гледам пак има поизнервени Mr. Green
Николекса, липсваш с позитивните си и полезни постове и търпение! Hug

Мис Марпъл, също!  Heart Eyes
Тумбе, винаги казваш нещата изключително добре и най-важното не правиш лични нападки, за което ти се възхищавам и  newsm20

Зорита, пиши по-често и ни развеселявай с невероятните си истории, винаги внасяш такова весело настроение!

Нат и останалите, които сега започвате, добре дошли и успех! Питайте - по-добре да питаш, отколкото да сгрешиш, макар и неволно от незнание!  bouquet Винаги ще се намери някой добронамерен и приятелски настроен, който да отговори.

Забелязвам едно тенденциозно отношение на някои момичета, на които не им пречи и го приемат спокойно, ако някой зададе въпроси или сподели нещо за проблеми, дрехи, които си е купил ( всички знаем какво невероятно чувство е да си купиш дреха в размер, който не си си представял, че ще се намъкнеш), времето или каквото и да е било друго, а в същото време, ако друг, който им е неприятен, поради някаква причина, каже същите неща, то го приемат на нож и се почват едни остроумничения.
Ако някой ви е неприятен във форума, ами пропускайте постовете му и не ги четете, вместо да се правите на остроумни с постове от рода "казвам ти дъще, сещай се снахо".

Достатъчно ни са неприятните емоции извън форума, та да се дръглим и тука кой е по, по, най. Понякога, след изморителен и изнервен работен ден, вляза във форума и видя хапливи и изнервени постове, чак не ми се чете и излизам. Ами, едва ли в ежедневието някой извън форума ще ни слуша с разбиране -например, че имаме запек, но тука като го кажеш се предполага, че ще те разберат за какво иде реч и няма да си смешен.

Прегръдки на всички и хубава зимна вечер !  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 18:32 от alis_1

# 576
И все пак, по добре е да се пита, отколкото да се греши....в крайна сметка темата е точно за това, да се задават въпроси свързани с режима и да се получават правилни и разумни отговори.... Peace
С две ръце съм ЗА, понеже аз започнах "режима" миналия септември, но свалих много малко, понеже си има тънкости, които няма от къде да ги научих освен от по-опитните  Wink. С две думи ако знаех и не бях допуснала някои грешки...сега можех да съм в четвърта.
Затова много се радвам, че започнах редовно да чета и да питам преди да налапам нещо с надеждата, че е режимноо.
Спокойно мога да кажа, че от както се включих във форума до сега съм събрала доста съвети и резултата е налице. Всички ми казват, че съм отслабнала много и това адски ме радва, а и аз самата се чувствам страхотно newsm53.
Не пиша много често, тъй като нямам какво да кажа, а съвети не смея да давам.. Но пък чета всичко и по този начин не се налага да питам за  вече обяснени неща.
Скоро мисля да започвам трета, така че ще съм  доста по активна, тъй като много ме е страх  да не объркам нещата и да си върна сваленото..
Лека вечер от мен и още веднъж благодаря за подкрепата и съветите  Hug

# 577
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
и
Забелязвам едно тенденциозно отношение на някои момичета, на които не им пречи и го приемат спокойно, ако някой зададе въпроси или сподели нещо за проблеми, дрехи, които си е купил ( всички знаем какво невероятно чувство е да си купиш дреха в размер, който не си си представял, че ще се намъкнеш), времето или каквото и да е било друго, а в същото време, ако друг, който им е неприятен, поради някаква причина, каже същите неща, то го приемат на нож и се почват едни остроумничения.
Ако някой ви е неприятен във форума, ами пропускайте постовете му и не ги четете, вместо да се правите на остроумни с постове от рода "казвам ти дъще, сещай се снахо".

Достатъчно ни са неприятните емоции извън форума, та да се дръглим и тука кой е по, по, най. Понякога, след изморителен и изнервен работен ден, вляза във форума и видя хапливи и изнервени постове, чак не ми се чете и излизам. Ами, едва ли в ежедневието някой извън форума ще ни слуша с разбиране -например, че имаме запек, но тука като го кажеш се предполага, че ще те разберат за какво иде реч и няма да си смешен.

Прегръдки на всички и хубава зимна вечер !  Hug Heart Eyes
alis_1 аз не виждам нищо тенденциозно,и понеже се разпознах в твоя пост,от рода "казвам ти дъще, сещай се снахо",се чувствам длъжна да отговоря . Hug
Хич не ми пречи да чета как  някой  споделя за проблеми ,за новите дрехи който си е купил,времето,семейните празници,децата че дори и МЦ   на всяка от нас  Crazy.
Обаче някак си ми се стори ужасно грозно от страна на iv.elina  да каже на някого който пита нещо съвсем  обичайно,че задава ГЛУПАВИ въпроси.Значи първо мисля ,че можеше да я прати да чете 1 страница по по-човешки начин и без да е толкова груба,и второ самата тя според мен допускаше не малко грешки в началото и бяхме любезни да и обясняваме а не да и кажем ,че е глупава и да върви да чете,така че не и ходи баш на нея да раздава умни и глупави квалификации.Защото както казах аз също бях изумена от нейното разбиране за ударна и започване на втора с протеини(което е направо абсурд от дето и да го погледнеш) ,ама не и казах че много глупава и да върви да чете. Peace
За пропускането на постовете само ще кажа ,че ако взема да пропускам постовете на Ивето ,то почти няма да има какво да се чете като гледам как се е активизирала напоследък. Mr. Green
И е верно, че тука като пишем за запек например ще срещнем разбиране,ама именно и за това се предполага, че като питаш дали може сирене и кашкавал обезмаслени във втора ,няма та кажат че си глупак ,ами ще ти отговорят. Peace
Пиша всичко това съвсем добронамерено и не искам да го приемате като някакво заяждане,просто изказвам мнение от което се надявам всеки да си извлече нужната поука. Peace

Цитат
ПАДАЩА явно ти е проблем,че пиша на ден средно по 6-7пъти?

П.П.Ако поне в 1-2 от тези 7(днес определено повече) имаше нещо което е съществено,нямаше да някакъв проблем,ама уви.И ако искаш мога да ти обясня как се редактира пост ,че да не се налага да пишеш по 3-4 един през друг. PeaceПък ако искаш се върни на     ..::. Правила, условия и указания .::.. ,че да не пишем глупости. Crazy

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 19:22 от Падаща звезда

# 578
ПАДАЩА явно ти е проблем,че пиша на ден средно по 6-7пъти?

# 579
# 580
момичета стига не се задълбочавайте защото няма смисъл . Ивелина аз ако бях на твое място просто щях да се извиня . Три страници вече
дъвчем едно и също нещо  а и нали трябва да сме по отзивчиви и позитивни особенно по коледа така че не се хабете излишно.И когато ви дразни въпрос по добре го пропуснете отколкото да раздавате квалификаций. И сега да изцитирам Мименситка лека мека палава и режимна нощ.

# 581
Не съм обидила никоя от Вас,че да се извинявам.

# 582
Аз пиша за времето... Все още не пиша за новите дрехи, които съм си купила, защото просто не съм... С удоволствие честитя празниците, на тези, които драснат за тях... Надявам се, че не съм подразнила някой с безумните смайлита, които пускам...
Ако съм - сега е момента да си кажете! Таман сте набрали скорост!

Винаги обаче внимавам с тона на постовете си. Не бих си позволила да обидя никого! И то, не защото не съм се подразнила от нещо написано, примерно, а защото не мисля, че тези разправии са от полза за каквото и да е! Не ви познавам, но ви харесвам! И мисля, че всички сме тук, просто защото когато си с дружина, борбата е по-лесна! А пътят никак не е лек!

Преди много години гледах една руска анимация за котаракът Леополд и два мишока, които непрекъснато го тормозеха. Та, след всяка тяхна гадория, той просто въздъхваше и казваше - Момчета, нека бъдем приятели!
Нека и ние бъдем приятели, а?!?

И малко по темата на темата - след трите дни П, днес без малко да пропусна да си взема и салата на обед. Усетих се със закъснение и взех да смятам, да броя. Колежките вероятно решиха, че тотално изтрещях! Но по-добре късно, отколкото - без. Ще видим обаче и Кантарев какво мисли по въпроса. Утре.

# 583
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Момичета, момичета..., обикновено в ситуации като днешната, предпочитам да подмина дрязгите без коментар, но те започват да стават все по-чести и все по-безмислени, а това е най-сигурния начин темата да опустее. Не мисля че някой има желание да си пише сам Хайде да се държим с другите така, както бихме искали да се отнасят с нас самите, а Малко толерантност и търпение не са навредили никому .
     (не)Обикновена, кЪ ще ги загръщам, нали няма да остане какво да се види А, че ти много от рано взе да збравяш салатите, бре!?
      tonnny_bg, с риск да досадя, но... не се вторачвай толкова в показанията на Кантарев - изглеждаш прекрасно, спря цигарите, свали толкова много килограми - нормално е да играе някое - друго килце. Мисля че ако се успокоиш и започнеш да гледаш на нещата по-философски, нямам предвид да пущаш прасето де, нещата ще се нормализират
     петя1977, не че ще им стане нещо, но триците отнемат и известно количество полезни вещества, за това не е хубаво да ги хапват редовно и в големи количества, но мисля че лъжица - две от твоята купичка, в която има все пак 3 лъжици трици, няма да им навредят - все пак това са си фибри
     Диването, че от къде да го имаш като всичкия  дошъл при мен А изван шегата - хапвай яйца, извара, морски деликатеси, не е задължително да ядеш само пиле и риба и си готви - сухото месо бързо омръзва, а ако имаш и повечко време да прекараш във втора... разнообразие му е майката
      nat.nat, а какво ти казва калкулатора? И задължително се претегли, защото трета се прави за свалени килограми, не за свалени сантиметри Относно сиренето и кашкавала, гледам са ти отговорили.
     tante78, язък! И при теб няма зрелища... Ма пък много разумни сават тез кантари като видят дебелия край
     sollarism, приятна разходка и умната с турските изкушения
     iv.elina, далече съм от мисълта, че умишлено би обидила когото и да е, но понякога околните се засягат и от неволно изпусната дума и тогава е по-добре да се извиним, вместо да задълбаваме в недоразумението
     Хайде сега, за разведряване на обстановката и повишаване нивото на живака в термометрите, да си припомним традицията с "горещите" петъчни "протеинчета" И разбира се... шерифското - не пипайте тук, че Вещи скоростно ще извади тигана с надпис
     Момичетааа, нямам търпение да ви видя утре, за това - раздавам козинките и...

Лека, мека, розова, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 584
Ееееййй,сладурки ,какво се активирахте пак да се обяснявате / Joy Joy
Я спокойно,дишайте дълбоко,че живота е кратък, пък като гледам как се опитват да ни го вгорчат,няма за кво ние да се трепем допълнително. Който иска -да отговаря,който не ще -прескача поста и си казва неговата болежка ,без сръдни както казват бабите. Joy
Аз така и правя.Някои постове ги прескачам,на други отговарям изчерпателно ,пък на някои съвсем телеграфски ,щото може и да не ми се пише  много-много или пък да бързам.Тъй че не се втелясвайте ,мацки,спокич и силна храна. Heart Eyes Hug Heart Eyes
И няма за какво да се обясняваме кой ,какво на кого казал или помислил.Не сме ученички . Party Laughing

Аз да кажа до какво заключение стигнах днеска благодарение на навременната помощ на половинката. Heart Eyes
Кантара ни са му се изхабили батериите,затова прави тия вариации от 2-3 кг за денонощие. newsm78
Не може сутринта да ме показва 64,500 ,а следобеда 64,600 при условие ,че съм изпила 2л вода,яла съм 3 пъти,изпила съм поне 4 кафета и незнам си кво още като мляко,извара и т.н. newsm78 Според мен не е нормално и ако не са батерии ,незнам какво може да е .Пода е равен,кантара е цифров.
и така . Hug

Общи условия

Активация на акаунт