Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 206
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
АЛИС къде се губиш?

# 556
Извинете ме за "глупавите", такто ги наричате въпроси, наистина не бех видяла удебелената забрана за храните които питах,но все пак не е ли това тема, в която освен споделяне на резултати и съвети, ние начинаещите да питаме за неща които не сме разбрали относно режима вместо да си честитим нова тема, кой какви ръкавици и си купил, как ще запаля колата незнам,имате ли сняг при вас и честит имен ден на комшиийката ти. Simple Smile

# 557
Добър ден момичета,tonnybgти наистина изглеждаш перфектно,дано те успокоя поне малко,нали вчера не можа да ходиш на танци сигурно това е причината,и скъпа реви и се оплаквай без да се притесняваш че натоварваш темата,защото точно тук ще намериш рамо на което да поплачеш на воля и хора които ще те разберат newsm51Диването нямаш апетит защото се вълнуваш за срещата сДИВАЧКИТЕ Аз заминавам на екскурзия в Турция,така че отсега ви пожелавам незабравими мигове на срещата mimensita да не забравиш тиганчето  newsm64,и да направите много снимчици smile3509Всичко хубаво от мен Heart Eyes

# 558
nat.nat здравей и добре дошла при нас! Питай спокойно за всичко и не се притеснявай, разбира се, че не са глупави въпросите, аз лично като започвах, точно това попитах. Колкото и да четеш първата страница, винаги има нещо неясно. Затова е темата, да питаш и да ти кажат.

Аз лично също много се дразня като започнат да се дават разни квалификации тук, кой какъв бил, как говорел, какви въпроси задавал и т.н. Не обръщай внимание, давай смело с режима и ако има нещо неясно, все ще се намери някой, който няма да се подразни и ще ти отговори.

tonnny_bg аз също смятам, че изглеждаш много добре!  newsm10  Давай смело напред и не се притеснявай за някакви си 2-3 кила.  Hug

Аз днес съм доволна - 500 гр.  newsm03

# 559
НАТ не се обиждай ама кашкавала и сиренето не са съставени само от протеини.Има и мазнина,колкото и да е минимално макар,че се съмнявам при тях да има минимум.Минимума е в месото.

# 560
  • UK
  Има сирене и кашкавал, които са с под 3% мазнини, може да не се продават в БГ, но има такива Peace

# 561
То и някои мозъци са с минимум мазнина /и гънки! Mr. Green/... Whistling

# 562
Спор няма.

# 563
НАТ прочети първа страница.Защо задаваш глупави въпроси?Там пише какво може и какво не може.Не се сърди ама......
Много любезен отговор !
Кога стана негър, кога ти почерне г.зо?

# 564
Извинете ме за "глупавите", такто ги наричате въпроси, наистина не бех видяла удебелената забрана за храните които питах,но все пак не е ли това тема, в която освен споделяне на резултати и съвети, ние начинаещите да питаме за неща които не сме разбрали относно режима вместо да си честитим нова тема, кой какви ръкавици и си купил, как ще запаля колата незнам,имате ли сняг при вас и честит имен ден на комшиийката ти. Simple Smile
За съжаление, темите са точно за Дюкан, но много често хората го забравят това.......
Все по-често темата се обръща на синоптична прогноза, вместо да се дават наистина съвети, на хората които се нуждаят от тях Peace

А-а-а аз не харесвам такъв интензивен валеж.
Здравейте и от мен.Имаме сняг почти до колене-както се казва.Ние толкова сняг виждаме през крив макарон.Ама този път няма да ни се размине.И студ колкото искаш.Ужас.
МИМЕНСИТА  до-о-о-о-о-бре.Заразих се от Жоро Бекъма.Март е далеко ама ще устискаме.Във вкъщи е готино жега със дърва сме ама на работа не ми говори.Няма стопляне.Лека вечер на всички. tantrum
Много ми е студено-о-о хора.
Добър ден и от мен.Килограмите са,като вчера.Имаме си сняг.Мижава работа ама колкото да психяса шофьорите и пешеходците.

nat.nat здравей и добре дошла при нас! Питай спокойно за всичко и не се притеснявай, разбира се, че не са глупави въпросите, аз лично като започвах, точно това попитах. Колкото и да четеш първата страница, винаги има нещо неясно. Затова е темата, да питаш и да ти кажат.

Аз лично също много се дразня като започнат да се дават разни квалификации тук, кой какъв бил, как говорел, какви въпроси задавал и т.н. Не обръщай внимание, давай смело с режима и ако има нещо неясно, все ще се намери някой, който няма да се подразни и ще ти отговори.

tonnny_bg аз също смятам, че изглеждаш много добре!  newsm10  Давай смело напред и не се притеснявай за някакви си 2-3 кила.  Hug

Аз днес съм доволна - 500 гр.  newsm03

newsm10  202uu

# 565
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
НАТ прочети първа страница.Защо задаваш глупави въпроси?Там пише какво може и какво не може.Не се сърди ама......

ЕЕЕЕЕЕЕ и аз не се сдържам ,ама iv.elina  много грубо от твоя страна. ooooh!
За човек който без малко да изкара 15 дена на протеини, като подхване след 10 дена ударна втора фаза с 5 дена на П ,съвета ти е направо  Rolling Eyes....нагъл.
Пък все пак тогас не се намери никой на тебе да ти даде съвет какъвто ти даваш в момента(въпреки че това е много по абсурдно от въпроса за сиренето), а ти се обясни какво и как.Малко по толератна  бъди викам аз.

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 18:32 от Падаща звезда

# 566
Добре,че беше ти да ми напомниш newsm78

# 567
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)

Не знам за тебе добре ли е или не ,ама за моето мнение за теб определено не беше добре. Peace

# 568

Не знам за тебе добре ли е или не ,ама за моето мнение за теб определено не беше добре. Peace

И като гледам не само за твоето! Mr. Green

# 569
За съжаление, темите са точно за Дюкан, но много често хората го забравят това.......
Все по-често темата се обръща на синоптична прогноза, вместо да се дават наистина съвети, на хората които се нуждаят от тях Peace

Или се превръщат в една голяма честитка за безумни празници на всички роднини поне до 10то коляно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт