Дюканки с фигури чудесни по празниците ний ще блеснем - 241

• 27 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас

Видях, че имаш малък бебок да ти е жив и здрав..  Hug
Благодаря ти  Heart Eyes

На 24 години съм.  Сина ми, вече не е на кърма. Към настоящия момент имам да свалям 15 килограма, 14 вече свалих с не кой знае какви усилия, но още доста остават и от известно време не мърдат Crazy ВИсока съм 160см и тежа 64 кг, искам да стана както винаги 48-49  Peace

Имаш да сваляш 15кг ,а вече си свалила 14  newsm78 т.е. за 1кг ли минаваш на режим?Аз нещо не схванах . newsm78 newsm78
В момента имам 15 за сваляне, 3 месеца преди това имах 29, но 14 са свалени и сега започвам режима, за да сваля тези 15 кг.

# 466
Упорито се боря за шестицата ... а тя така ми се опъва ... И все пак зор не и давам ... миналата година по това време ... студеното , грозното ... бях с 22кг отгоре ... Като си облякох зимното палто ... и ми стана лошо ... то аз мога да се завия с него два пъти зялата... Местих му копчетата , защото най-малко 5 пръста е разликата ... Сега вече всичко е ок ... Имам огромно желание да си купувам нови дрешки ... и най-вече дънки ... всичко ми е наистина голямо и даже с колани - пак стои грозно ... Днес правя точно два месеца и половина =) ... не мога да се похваля с кой знае какво за 15дни ... но не чакам и чудеса =) ...
Желая много успех на тези , които сега се вписват в нашите редици ... и помнете , че в постоянството му е майката ... =) 

# 467
*Sesil*,добре дошла вече! Hug

Като за начало прочети първата страничка на темата.И няма смисъл от 10 ударни дни .Избери си сама удобна схема ,запаси се с продукти и почваш.То сега с тез празници ,незнам как ще стане ама дано си твърда,защото иначе става кофти един омагьосан кръг ,който до нищо хубаво не довежда,а и организма се уморява от прегрешения,после отново в режим ,пак прегрешение,става сложно ,затова Почнеш ли -Бъди Стриктна! Peace

# 468
Добър ден и от мен прекрасни момичета,новия кантар показа+0.200гр направо красота,като се има предвид че вчера опустоших огромно количество риба направо немога да повярвам BangheadДнес правя два месеца от поправката ми на режима за отчет нито грам свалени,такова задържане направо не е истина но продължавам упорито напред.zverkaчестита месечинка  bouquetSesilдобре дошла и умнатаtonnnybgчестито минусче сигурно е от кекса с ябълки JoyНа всички желая успешен ден smile3525

# 469
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Добър ден и от мен.Килограмите са,като вчера.Имаме си сняг.Мижава работа ама колкото да психяса шофьорите и пешеходците.

# 470
  • Варна
Добър ден и от мен! И във Варна вече си имаме сняг  Nature Snowman Един мижавичък такъв рехав, ама има колкото да ни ушашка  smile3556 smile3556 smile3556
Пак изгорих крекерите  Embarassed Embarassed Embarassed
Аз нямам промяна днес 61 кг и това е. Приятелката ми не беше ме виждала 3 дни и ми каза,че лицето ми се е поизпило  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes което никак не ме радва, че много оцъклена изглеждам Shocked Shocked Shocked Shocked. И от тая коприва ли дето я пия от какво и аз не знам едни пъпчоци като са ми наизлязли по лицето, като пубертетка съм. Уж изчиствала кожата...трънки.
zverka: Честита месечинка и оздравявай бързо   bouquet Hug
*Sesil*: Добре дошла при нас! Избирай схемата, зареждай хладилника и се мятай. С търпение и стриктност ще успееш. Hug Hug Hug
tonnny_bg:Добре, че ме подсети за ряпа. Много  обичам с цвекло, морков и ряпа....чудничко. Преди си слагах и натрошени орехи, ама сега си ръся ленено семе.

# 471
Уууууу, най-накрая и аз съм с около 300г надолу...ай шА видим по-нататък.
Тони, никога не съм пила толкова вода, сега е някакво чудо просто.пие ми се непрекъснато и точно в това беше и проблема.Но днес виждам, че вече май не задържам водиера...не съм подпухнала като вчера, пък и не ми се пие толкова много.
Анафейс, много е хубаво да се пие толкова много вода, ама на мен не ми е постоянно.Ето днес вече не ми се пие толкова.
Сесил, добре дошла и успех!
Направо ме скъсахте с тия нови емотикони.  Wink

# 472
tante78,абе как от копривата пъпки ще ти излязат ? newsm78 Не вярвам тя да е виновна. Thinking
И аз ще си турна ленено семе на салатата да видим как ще е. Hug Hug
Като каза оцъклена ,дали да не спреш на 61 кг ,а ?Че то нали знаеш ,навсякъде се отразява. Thinking

Абе откъде ги намирате тия емотиконки? newsm78 newsm78

Аз много се разшетах днеска ,ама то умишлено ,щото много ми се пушиииииииииииии ooooh! ooooh! ooooh!

# 473
  • Варна
tonnny_bg: Не знам, бе душа, уж я дават за изчистване на кожата, а то.... Говорихме си с приятелки и те ми казаха, че може би избиват токсините от кожата именно по този пъпчив начин. За това си мисля, че може да е от нея. Никога преди това съм нямала пъпки по лицето, може 1-2 преди МЦ, но сега МЦ отмина, а пъпчоците не. Ти от кога започна да пиеш копривата? Мисля, че малко след теб започнах и аз.
Как ще спра на 61кг? Не видя ли какво дупище имам? Докато не се оцъкли и то не спирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 474
tonnny_bg:
Как ще спра на 61кг? Не видя ли какво дупище имам? Докато не се оцъкли и то не спирам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Щом искаш само дупището да сваляш, пробай с 3/7 в книгата пише, че е за жени с големи дупета,а  отгоре слабички Simple Smile. Ще сваляш по-бавничко, но пък няма да си изпиваш лицето толкова..  Peace
И честит снежко на варненските девойки   bouquet
dream* (hugs) (:

# 475
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много ми е студено-о-о хора.

# 476
galateia страхотни резултати, успешна трета и може и преди лятото пак да наминеш  и да пишеш как се развиват нещата   Hug

Поздравления и на теб за страхотния резултат  Hug дано се опазим от издънки в трета фаза  Praynig

galateia, Само не разбрах... `що чак към средата... , не ти ли е приятно при нас

Мименситка напоследък много малко време имам за форума и за това се включвам само когато много искам да кажа нещо  Hug

# 477
  • София
rossykv ,така ,а колко ти показа калкулатора ?Защо си мисля ,че си под него и затова си зациклила. newsm78
Ако искаш по-долу от калкулатора да слезеш ,трябва да смениш схемата.Привикнала си към тази и вече не ти се отразява. Peace
Калкулаторът ми показа 55. Сега съм 57. Вече съм близо до целта, ама не съм под нея. След като досега все 5/5 съм правила, мислиш ли, че ще се раздвижа, ако я намаля на 3/3 или... коя бихте ми препоръчали? Другият вариант, който обмислям е да изчистя максимално П дните - например цял ден само риба или само пиле... знам ли, оххххххх
А, как ме е страх само от 3-та - не е истина. Мислите ли, че плуването е добър вариант за спортуване? Не е от най-активните и силови, но пък ми доставя таковааааа удоволствие?!?

# 478
  • Бургас
Благодаря, за топлото посрещане  Hug Запасих се с кисело мляко Верея 0.1%, яйца и пилешко месо. Засега мисля 5 дни да пробвам с първа фаза.
Dream* , поздравления за страхотните резултати близо 12 кг. за 2 месеца и половина  smile3501 . Дано и при мен има такива резултати  Flutter
Приятно слабеене, дами  Heart Eyes

# 479
Благодаря, за топлото посрещане  Hug Запасих се с кисело мляко Верея 0.1%, яйца и пилешко месо. Засега мисля 5 дни да пробвам с първа фаза.
Dream* , поздравления за страхотните резултати близо 12 кг. за 2 месеца и половина  smile3501 . Дано и при мен има такива резултати  Flutter
Приятно слабеене, дами  Heart Eyes

Благодаря ти за думите ...но това моето не е нищо =) ... Сред нас има такива , които свалят по 10кг за един месец .... но на моя организъм вече му дойде малко в повече ... Аз предните 10кг ги бях свалила с плодуване ... и 3 месеца след него почнах режима ... та за това ... Но аз съм доволна , защото така както изглеждам в момента ... съм изглеждала преди 5-6 години ... и силно се надявам , че ще успея да запазя новото си аз ... =) На теб ти желая много успех ... с упоритост всичко се постига =) !!! А след месец ти желая да имаш чуден повод да пишеш ! =) 

Общи условия

Активация на акаунт